Altus AL616 2'si 1 Arada Dikey Şarjlı Süpürge 749 TL
-
-
hocam ihitiyacım vardı çok teşekkür ederim 6 taksit 769 tl ilk taksit şubatta maximum ile %10 ekstere indirimi ve e ticaret maxipuan ile 652 tl ye geldi.
-
Cohannan hatırladım nedense...
-
müthiş fiyatmış, ben de aldım bir adet.
sağol yalçın abi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 24 Kasım 2022; 14:26:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlığın altına dönen fırça var mı yoksa sadece emişle çekiyor mu?
-
yorumlardaki fotolarda var gözüküyor ışıklandırmalı ayrıca
-
Yorumlarda gördüm şimdi. Aradığım buydu, siparişi verdim. Teşekkürler
-
şubat ödemeli aldım.çok iyi fiyat.
bir daha bu seviyeye inmez.
-
Hanım isteyip duruyordu dikey süpürge. Tabi o dyson istiyordu, herkes övünce ben de aldım, inşallah memnun kalırız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de aldım bir tane hanım isteyip duruyordu bu tarz bir şey, sürpriz olsun :) teşekkürler haber veren arkadaş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ürünlerin pil giderlerine önem veriyorum. Pil fiyatı 400 küsürlerde. Ürün uygun fiyatlı almayı düşünüyorum ama pilleri garanti süresinin bitmesine yakın ölüyor. Hayırlısı diyelim, alalım :)) Teşekkürler paylaşım için.
-
peki pili 23. ayda ölürse garanti karşılıyor mu?
-
her şarjlı süpürge bir gün ölümü tadacaktır.
en azından bunun pili arçelik servisinde bulunabilir.
millet gidip tonlarca para verip çin malları alıyor sonra pil bitince ortada kalıyor. :(
-
Teşekkürler yararlandım,kenwoodun çekişi ölmüştü iyi oldu.
-
Hayır hocam pil garanti dahilinde olan bir parça değil. Zira sizin kaç kere şarj döngüsüne maruz bıraktığınızın tespiti mümkün olmuyor. Tabi kablo bağlantıları vs. sorun olursa sanırım o noktada garantiye girebilir.
-
Bu nedenle hep pil fiyatlarına ve bulunabilirliğine bakıyorum hocam. Wireless kulaklığımın pili yok şuan TR'de. Servis çok para istedi. Yurtdışından ise getirtemiyorsunuz malum pil.
-
110 tl zam gelmis.. aslinda bu fiyatada alinir ama iste 749 gordukten sonra elim gitmiyor
Ürün bugün geldi. Umarım küçük üniteyi tak çıkar tak çıkar yalamaya dönmez. Malzeme kalitesi pek hoşuma gitmedi, çekim kalitesini akşam şarj olunca yazarım.
-
Fiyat tekrar 749. Faydalandım, haber veren arkadaşa teşekkürler
Teslim alanlar var mı?
Sepette onaylamayı bekliyorum, %100 emin olamadım.
Benzer içerikler
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi yorumları
- tcl 58p733 yorum
- metro market derin dondurucu
- a101 seg derin dondurucu yorumları
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- bim bot
- bim yazıcı
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X