|
ALTYAPI OLMASINA RAĞMEN SİSTEMDE GÖZÜKMÜYOR
-
-
aynı boktan sorunu yaşıyorum. kaba dilim için özür dilerim ama çok sinirliyim -
hocam klasik telekom alyapı durumu güncelleme sorunu.
Hızlı çözüm olarak ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr ye iletişim ve adres bilgileriniz ile birlikte durumu izah eden bir mail gönderin binanızda internet kullanan kişilerden 1 tanesinin 88 ile başlayan devre nosunu xdsl yada hizmet numarası olarakda geçer bunuda referans olarak belirtin sorun çözülecektir. -
Sorunu çözebildiniz mi güncel durum nedir?
-
Benim başıma da geldi TT binasına gittim sistemden açtım interneti bağlat dedi hallettim o sekilde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim apartmanda da sıkıntı var altyapı yok çıkıyor. Altyapı yok çıktığı için internet başvurusu veya firma değişikliği yapamıyorum.
-
Aynı sıkıntı bendede var adres girince altyapı yok dior
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türk Telekom altyapı sorgulama ekranında bilerek hata verdiriyor. Müşteriler başka firmalara geçmesin diye. BTK'ya şikayet ettim, şikayeti bile okumamışlar, hazır şablon cevap gönderiyorlar. Kimi kime şikayet ediyorsun.
-
Merhaba arkadaşlar. Şu şekilde bir bilgilendirme konusu açtık bu tarz durumlarla ilgili. Hemen her soruya yanıt vermeye çalıştım. Sorununuzu buradaki yönergelerle çözebilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/adresimde-altyapi-yok-gozukuyor-internetim-var-altyapi-sorgulayinca-yok-diyor-port-yok-diyor--154046574#154063621
-
Turk telekom ankastre kutu dolu görünüyor ve altyapı kapanıyor planlama erişim açabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ticari için ayırdıkları ya da başka sebeplerle ayırdıkları portlarda boşluk varsa çok istisna olarak açabiliyorlar evet.
-
pm attım bakın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X