Şimdi Ara

ALTYAPI YOK MUHABBETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hali hazırda Turknet 50 mbps vdsl kullanıyorum. Fiyat politikalarından dolayı 250 TL vermek istemiyorum ve değiştirmek istiyorum, buraya kadarmış. Neredeyse tüm iss firmalarının altyapı sorgulamalarında (tt dahil) altyapı yok sonucu çıkıyor. Büyük ihtimal boş port olmadığından dolayı bu çıkıyor. Ön talep oluşturmalısınız kontrollerin yapılması gerekiyor vs. falan saçma sapan şeyler söyleniyor. Diyorum ki ben şu an internet kullanıyorum altyapım da var, sistemde yok deniliyor. Tt nin taahhütlü 50 mbps tarifesini istiyorum. ilk 6 ay 140 tl sonraki 18 ay 250 tl en mantıklısı bu gibi.

• Şu ankini iptal etmeden, yenisine geçiş başvurusu yaparsanız, mevcut port korunarak geçiş yapıyorsunuz. Buna churn (çarn) işlemi deniyor.

NOT: Şu ankini siz değil, yeni servis sağlayıcı iptal ettiriyor. Dolayısıyla eskisine ödeme yapmaya devam etmiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnSplendidNinja -- 11 Haziran 2023; 11:40:26 >
  • cnSplendidNinja C kullanıcısına yanıt

hocam tt ile görüştüm 1 saat önce ne geçiş ne de yeni üyelik yaptı ön başvuru yapılması gerekiyor şu an birşey yapamayız gibisinden. İnternet kutusuna geçiş yapabilirim.

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt

Fiyat önemliyse Netman'a bakabilirsin. Tek paket 99.90

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Değerlendireceğim hocam aradım da kapalılar. Resmen ucuz - kaliteli arasında denge kurmaya calısıyorum bütün iss lere açığım.

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt

Aklına hangisi yatarsa onu seçersin. Whatsapp dan ulaşablirsin.

https://forum.donanimhaber.com/100-luk-tarife-fiyatlari--155948637

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 11 Haziran 2023; 14:53:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın hattını kapattırma bir daha zor port bulursun, onun yerine hattını taşı.

• power-pc P kullanıcısına yanıt

onu ben ev telefonu konusuda yaşadım en son tandık var sanal port açtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 11 Haziran 2023; 16:59:4 >
  • https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-fiber-talepleri--140072962-136

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.