Bildirim
altyazı açamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sorununu bilmiyorum ama yapamazsan bişey indirmeye karar verirsen internetden kmplayer indir( açmadığı uzantı yok codec falan indirmeyede gerek yok) , filmi aç altyazıyı görüntünün üzerine sürükle bırak seyret.. -
bs player gibi bir şey
halledemezsem indiririm sağol -
Dosyaların aynı klasörde olması gerek. Filmin ismi 'A' ise, alt yazının da 'A.srt' (sub dosyasıysa, '.sub') olması gerek. -
Bs player, KMPlayer, gom player gibi alt yazı ve codec canavarları varken wmp çalıştırmaya kalmak -
BS Player - FLV Player
FLV her türü oynatır,iyidir...BS de altyazı için iyidir. -
Bs süperdir. Ama Gom Player kurdum kuralı yüzüne bile bakmıyorum Bs'nin. Hatta uninstall bile yaptı rahmetli oldu kendileri. Gom Player herşeyi açıyor. Üstelik çok kullanışlı ve pratik. Tekno dünyanın çilingiri gibi mübarek:) -
Altyazı ile filmin adı aynı olsun. (winamp ve Windowsmediaplayerda izlemek istiyorsan) "Tüm filmlerde bunu uygula. Alışkanlık haline getir."
VLC player, KM Player, GOM player, BS palyer bunları kullan fil izlerken -
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
Bs süperdir. Ama Gom Player kurdum kuralı yüzüne bile bakmıyorum Bs'nin. Hatta uninstall bile yaptı rahmetli oldu kendileri. Gom Player herşeyi açıyor. Üstelik çok kullanışlı ve pratik. Tekno dünyanın çilingiri gibi mübarek:)
hemen indireyim -
quote:
Orjinalden alıntı: Brutalite
Dosyaların aynı klasörde olması gerek. Filmin ismi 'A' ise, alt yazının da 'A.srt' (sub dosyasıysa, '.sub') olması gerek.
+1
Bende bu sorunu yaşamıştım. Ama arkadaşın dediği gibi, altyazı ve filmin ismini yukarıdaki gibi aynı yaparsan sorun çözülüyor. Ben birde altyazıyı "srt" formatından "ssa" formatına çevirdim. SUBtoSSA diye bir programla çevirdim. İzlerkende benim tavsiyem Gom player. Şu anda en yaygını bu. -
beyler kmplayer varken ne gerek var bu kadar teferruata , kmplayerdan önce bende böyle sorunlarla çok uğraşmıştım , şimdi hayatımı yaşıyorum -
bende $u Gom Playerin fontuna alı$amadım henüz ayarlara bakmadım ama deği$iyordur herhalde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X