Şimdi Ara

altyazı açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar, bir film izleyeceğim, şu k-lite de indirilmiş kurulmuş durumda. filmi wmp den açıyorum, altyazı atılmıyor içine. jet audiodan açıyorum ona atıyorum, bu sefer altyazıyı çalıştırmıyor. bir tavsiye verir misinizz? bs player falan indirmek istemiyorum

• sorununu bilmiyorum ama yapamazsan bişey indirmeye karar verirsen internetden kmplayer indir( açmadığı uzantı yok codec falan indirmeyede gerek yok) , filmi aç altyazıyı görüntünün üzerine sürükle bırak seyret..
  • bs player gibi bir şey

halledemezsem indiririm sağol
  • Dosyaların aynı klasörde olması gerek. Filmin ismi 'A' ise, alt yazının da 'A.srt' (sub dosyasıysa, '.sub') olması gerek.
  • Bs player, KMPlayer, gom player gibi alt yazı ve codec canavarları varken wmp çalıştırmaya kalmak
  • BS Player - FLV Player

FLV her türü oynatır,iyidir...BS de altyazı için iyidir.
  • Bs süperdir. Ama Gom Player kurdum kuralı yüzüne bile bakmıyorum Bs'nin. Hatta uninstall bile yaptı rahmetli oldu kendileri. Gom Player herşeyi açıyor. Üstelik çok kullanışlı ve pratik. Tekno dünyanın çilingiri gibi mübarek:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Altyazı ile filmin adı aynı olsun. (winamp ve Windowsmediaplayerda izlemek istiyorsan) "Tüm filmlerde bunu uygula. Alışkanlık haline getir."

VLC player, KM Player, GOM player, BS palyer bunları kullan fil izlerken
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Bs süperdir. Ama Gom Player kurdum kuralı yüzüne bile bakmıyorum Bs'nin. Hatta uninstall bile yaptı rahmetli oldu kendileri. Gom Player herşeyi açıyor. Üstelik çok kullanışlı ve pratik. Tekno dünyanın çilingiri gibi mübarek:)

hemen indireyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

Dosyaların aynı klasörde olması gerek. Filmin ismi 'A' ise, alt yazının da 'A.srt' (sub dosyasıysa, '.sub') olması gerek.

+1

Bende bu sorunu yaşamıştım. Ama arkadaşın dediği gibi, altyazı ve filmin ismini yukarıdaki gibi aynı yaparsan sorun çözülüyor. Ben birde altyazıyı "srt" formatından "ssa" formatına çevirdim. SUBtoSSA diye bir programla çevirdim. İzlerkende benim tavsiyem Gom player. Şu anda en yaygını bu.
  • beyler kmplayer varken ne gerek var bu kadar teferruata , kmplayerdan önce bende böyle sorunlarla çok uğraşmıştım , şimdi hayatımı yaşıyorum
  • bende $u Gom Playerin fontuna alı$amadım henüz ayarlara bakmadım ama deği$iyordur herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.