Bildirim
Altyazı Çevirmek
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Şundan başlayabilirsin mesela;
http://www.imdb.com/title/tt1039647/ -
Altyazı çeviri sitelerinden ing altyazı indirip çevirdiğini çevrilmiş haliyle karşılaştırabilirsin.
http://divxplanet.com/ -
subtitle workshop diye bir program var onunla altyazı oluşturabilir veya düzenleyebilirsin. Ben düzenlemede kullanıyorum memnunum. -
Hocam direk ingilizce izle anlamadığın yerde transtlate yap senin için daha iyi olur. -
Ben de bu işi yapmayı denemiştim, ama sonradan kararımı değiştirdim, çünkü bir filme altyazı yapmak çok zaman alıyor. Ayrıca, ingilizcen de iyi olması gerekiyor. (Captan Phillips'in fragmanının altyazısını yaptım) -
quote:
Orijinalden alıntı: MERT*
Ben de bu işi yapmayı denemiştim, ama sonradan kararımı değiştirdim, çünkü bir filme altyazı yapmak çok zaman alıyor. Ayrıca, ingilizcen de iyi olması gerekiyor. (Captan Phillips'in fragmanının altyazısını yaptım)
Çözdüm beyler olayıSouth Park Make Love Not Warcraft bölümünün atlyazısına yapcam sabah
subtittle workshop,km player lazım bu kadar o filmi/diziyi çekiyoruz ing altyazısınıda çekiyoruz uymazsa programda ctrl+b yapıp ilk konuşmanın ve son konuşmanın zamanını ayarlıyoruz,sonrada çeviriyoruz
basitmiş açmak içinde filme ve çeviri dosyası genelde srt aynı ad koyuyoruz km playerde filmi açınca otomatik altyazı açılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 10 Eylül 2013; 22:52:21 >
-
Çeviri çok sıkıcı bir iş.Şuan kendimce Outlast oyununu çeviriyorum OLGame yi bitirdim gözlerim ve beynim patlamak üzre. -
quote:
Orijinalden alıntı: Not Today!
Çeviri çok sıkıcı bir iş.Şuan kendimce Outlast oyununu çeviriyorum OLGame yi bitirdim gözlerim ve beynim patlamak üzre.
Hocam oyunlar nasıl çevriliyor?Film dizi çevirmek yorucu iş,no'yu yes'i vb. kolay şeyleri çevirmek istemiyorum kolum yoruluyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X