Şimdi Ara

altyazı nasıl ekleyecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar divx formatındaki filmleri micro dvd yada bs player gibi programlar sayesinde altyazıyla izleyebiliyoruz
    ama ben bu divxlerimi dvd ye kaydetmek istiyorum yalnız altyazıları ekleyemiyorum
    yani bunları dvd playerımda sanki dvd izlermiş gibi babalar gibi izlemek istiyorum
    bunları ekleyebileceğim bir program yada bir yol bilen var mı
    lütfen yorumlarınız bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylomehmet -- 22 Mart 2005, 23:52:54 >

• ARKADAŞIM

ben sana nero visionu tavsiye ederim ben onu kullanıyorum...altyazı için başka işlem yapmıyorsun....
    program hakkında;

şimdi divx ile divxin altyazısını aynı ad verip bir dosyaya atıyorsun.....
    daha sonra nero visionu çalıştırıyon.....sonra divx şeçip divx dvd çeviriyorsun...bu program ile hiçbir alt yazı işlemi yapmadan program altyazıyı divx'in dvd'ye çevrilmiş halinde eklenmiş(altyazı) olur....ok...
  • saol dostum hemen deneyecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan1453

ARKADAŞIM

ben sana nero visionu tavsiye ederim ben onu kullanıyorum...altyazı için başka işlem yapmıyorsun....
    program hakkında;

şimdi divx ile divxin altyazısını aynı ad verip bir dosyaya atıyorsun.....
    daha sonra nero visionu çalıştırıyon.....sonra divx şeçip divx dvd çeviriyorsun...bu program ile hiçbir alt yazı işlemi yapmadan program altyazıyı divx'in dvd'ye çevrilmiş halinde eklenmiş(altyazı) olur....ok...

peki bu şekilde divx i vcd de yapiyor mu?

• yaparsın yaparsında görüntü kötü olur.....o yüzden dvd-rw varsa dvdye çevir derim....görüntüde hiçbir bozulma olmaz.....
  • o zaman vcd ye çevirmenin de bi anlamı kalmaz yani, peki saol dostm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.