Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alüminyum Kadro ve Alüminyum Jantlı Bisiklet Ücretsiz Kargo Satın Al 16 Mayıs 2017 02:08 1 1 Alüminyum Kadro ve Alüminyum Jantlı Bisiklet Ücretsiz Kargo Merhaba arkadaşlar, bisikletimi çok kullanamadığım için satıyorum.Ankara Dışı için ilandaki fiyattan kargoyu karşılıyorum. Ankara içi için gel-al fiyat 300 TL. (Not: Sizin istediğiniz yere getiremem, gelir görürsünüz.)100 tl civarı tutuyor kargo malesef.Taksit isterseniz 445 TL dir fiyat. Ankara içine 333 TL(%10 gg harç) Dijital hiz gostergesi El feneri tutucu (fener calindi) Gece icin sag sol lazer cizgi ve stop lambasi Işıklı sibop kapağı Pompa ve 46 adet yama hediye Çok güzel bir bisiklettir. Fırsat olmadığından binemiyorum, oda içinde muhafaza ettim.. 2 yıllık bisiklet, yaşlı değil :)Ümit Neocycle 26"Teknik:KADRO6061 AlüminyumMAŞAZoom 381A AmortisörlüJANT26" Çift Kat AlüminyumLASTİK26x1.95FRENLogan Alüminyum V-FrenVİTES21VİTES KOLUShimano ST-EF40ARKA ARTTIRICIShimano TX-35RUBLEShimano TZ-21AYNAKOLProwhell MA-P503Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK - IPS - 144Hz+ - QHD (2K) - 1ms Monitör