türksporun iddasına göre kadromuza katmışız transferlerde tutturma oranı baya yüksek bir site de bizim defans hattına böyle bi transfere ihtiyacımız var mı asıl soru o galiba nitekim o bölgede h.balta ve yeni transfermiz çağlar var ayrıca maliyeti de baya yüksek
Hemen scout gs ye bakalm
15 milyon avro la bu adam.
quote:
Orijinalden alıntı: rsmx
Hemen scout gs ye bakalm
Noluyo lan
quote:
Orijinalden alıntı: joedumars
Alıntıları Göster
joedumars
Oliveira transferi bitti derken son anda bir pürüz oldu. Ben Türkspor'u savunmuyorum ama haklarını yememek lazım, yaptıkları haberlerin doğruluk payları olduğuna inanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: joedumars
Alıntıları Göster
mantıklı değil..sol bek ihtiyacımız yok..daha önemlisi oraya harcıcak 15 milyonumuz yok..zaten kesin geldi de denmemiş sadece gündemi sıcak tutma amaçlı bi haber olmuş..
mantıklı değil..sol bek ihtiyacımız yok..daha önemlisi oraya harcıcak 15 milyonumuz yok..zaten kesin geldi de denmemiş sadece gündemi sıcak tutma amaçlı bi haber olmuş..
Alıntıları Göster
Bu ne lan Lyon'a abone olduk Baros, Keita şimdide bu
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Alıntıları Göster
Yok daha neler.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
City sıktı biraz da Lyon
quote:
Orijinalden alıntı: sansayn
bence kesinlikle sol beke ihtiyacımız var. uzun süredir kanayan yara bence kanat savunmacıları. canerle zaten olmuyordu saç baş yoluyorduk ki zaten mevkiisi sol bek değildi ya neyse. hakan balta iyi oyuncu yalnız devamlılığı yok. yeminle bıktım zırt pırt sakatlanmasından. 3 maç oynuyor 5 maç sakat 2 oynuyor 3 maç sakat. paso böyle. devamlılığı olan adam lazım derim. tabii 15milyon€ da verilir mi? bu parasızlıkta asla.
quote:
Orijinalden alıntı: Mene
quote:
bence kesinlikle sol beke ihtiyacımız var. uzun süredir kanayan yara bence kanat savunmacıları. canerle zaten olmuyordu saç baş yoluyorduk ki zaten mevkiisi sol bek değildi ya neyse. hakan balta iyi oyuncu yalnız devamlılığı yok. yeminle bıktım zırt pırt sakatlanmasından. 3 maç oynuyor 5 maç sakat 2 oynuyor 3 maç sakat. paso böyle. devamlılığı olan adam lazım derim. tabii 15milyon€ da verilir mi? bu parasızlıkta asla.
Alıntıları Göster
Turkspor'un Tüm Haberlerine İnanırım Adnan Sezgin İle Bire Bir Konusuyorlar:)
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F3BCAC9BE
Turkspor'un Tüm Haberlerine İnanırım Adnan Sezgin İle Bire Bir Konusuyorlar:)
Alıntıları Göster
Bence sağ beke daha çok ihtiyacımız var.
quote:
Nasıl ihtiyacımız yok ? Kim var Hakan Balta'dan başka ? Caner geri dönüp mü oynayacak
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
quote:
Nasıl ihtiyacımız yok ? Kim var Hakan Balta'dan başka ? Caner geri dönüp mü oynayacak
Alıntıları Göster
yahu 15m da sol bekemi vercez orda hakan var nekadar cok sevmesenizde caglar var pek bi soru isareti bu adam blmiorm 2 alternatif var 15 i ora yatircama gene yirtici bi orta saha alirim tamam orta sahadan geriye kimse gecemez ztnnnn
quote:
Orijinalden alıntı: murselsevim
joedumars
Oliveira transferi bitti derken son anda bir pürüz oldu. Ben Türkspor'u savunmuyorum ama haklarını yememek lazım, yaptıkları haberlerin doğruluk payları olduğuna inanıyorum.
Alıntıları Göster
inanılmaz sıkış bi haber.
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
quote:
Alıntıları Göster
çok iyi transfer olur fakat unutmayın cana'nın fiyatıda 12 MN Euro' idi :) Ama 4.5 MN'ye Kapattık :)
quote:
Orijinalden alıntı: ORKKK
quote:
çağlar top toplasın diye alınmadı
quote:
quote:
bence kesinlikle sol beke ihtiyacımız var. uzun süredir kanayan yara bence kanat savunmacıları. canerle zaten olmuyordu saç baş yoluyorduk ki zaten mevkiisi sol bek değildi ya neyse. hakan balta iyi oyuncu yalnız devamlılığı yok. yeminle bıktım zırt pırt sakatlanmasından. 3 maç oynuyor 5 maç sakat 2 oynuyor 3 maç sakat. paso böyle. devamlılığı olan adam lazım derim. tabii 15milyon� da verilir mi? bu parasızlıkta asla.
şuan sol bek transferde düşünülen son bölgedir..zaten düşünülmüyordurda.çağlar alındı oraya..kale,sağbek forvet ortasaha..aslında heryere transfer lazımda en acil olanlar kotarılıyor..diyerleri idare eder..
quote:
quote:
quote:
bence kesinlikle sol beke ihtiyacımız var. uzun süredir kanayan yara bence kanat savunmacıları. canerle zaten olmuyordu saç baş yoluyorduk ki zaten mevkiisi sol bek değildi ya neyse. hakan balta iyi oyuncu yalnız devamlılığı yok. yeminle bıktım zırt pırt sakatlanmasından. 3 maç oynuyor 5 maç sakat 2 oynuyor 3 maç sakat. paso böyle. devamlılığı olan adam lazım derim. tabii 15milyon� da verilir mi? bu parasızlıkta asla.
şuan sol bek transferde düşünülen son bölgedir..zaten düşünülmüyordurda.çağlar alındı oraya..kale,sağbek forvet ortasaha..aslında heryere transfer lazımda en acil olanlar kotarılıyor..diyerleri idare eder..