Şimdi Ara

ALY CİSSOKHO GALATASARAYDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türksporun iddasına göre kadromuza katmışız transferlerde tutturma oranı baya yüksek bir site de bizim defans hattına böyle bi transfere ihtiyacımız var mı asıl soru o galiba nitekim o bölgede h.balta ve yeni transfermiz çağlar var ayrıca maliyeti de baya yüksek

• Hemen scout gs ye bakalm
  • 15 milyon avro la bu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsmx

Hemen scout gs ye bakalm
  • Noluyo lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

Alıntıları Göster
    joedumars

Oliveira transferi bitti derken son anda bir pürüz oldu.
    Ben Türkspor'u savunmuyorum ama haklarını yememek lazım, yaptıkları haberlerin doğruluk payları olduğuna inanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

Alıntıları Göster
    mantıklı değil..sol bek ihtiyacımız yok..daha önemlisi oraya harcıcak 15 milyonumuz yok..zaten kesin geldi de denmemiş sadece gündemi sıcak tutma amaçlı bi haber olmuş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansayn

mantıklı değil..sol bek ihtiyacımız yok..daha önemlisi oraya harcıcak 15 milyonumuz yok..zaten kesin geldi de denmemiş sadece gündemi sıcak tutma amaçlı bi haber olmuş..

Alıntıları Göster
    Bu ne lan Lyon'a abone olduk Baros, Keita şimdide bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Alıntıları Göster
    Yok daha neler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

City sıktı biraz da Lyon
  • quote:

bence kesinlikle sol beke ihtiyacımız var. uzun süredir kanayan yara bence kanat savunmacıları. canerle zaten olmuyordu saç baş yoluyorduk ki zaten mevkiisi sol bek değildi ya neyse. hakan balta iyi oyuncu yalnız devamlılığı yok. yeminle bıktım zırt pırt sakatlanmasından. 3 maç oynuyor 5 maç sakat 2 oynuyor 3 maç sakat. paso böyle. devamlılığı olan adam lazım derim. tabii 15milyon€ da verilir mi? bu parasızlıkta asla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mene

quote:

bence kesinlikle sol beke ihtiyacımız var. uzun süredir kanayan yara bence kanat savunmacıları. canerle zaten olmuyordu saç baş yoluyorduk ki zaten mevkiisi sol bek değildi ya neyse. hakan balta iyi oyuncu yalnız devamlılığı yok. yeminle bıktım zırt pırt sakatlanmasından. 3 maç oynuyor 5 maç sakat 2 oynuyor 3 maç sakat. paso böyle. devamlılığı olan adam lazım derim. tabii 15milyon€ da verilir mi? bu parasızlıkta asla.

Alıntıları Göster
    Turkspor'un Tüm Haberlerine İnanırım Adnan Sezgin İle Bire Bir Konusuyorlar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F3BCAC9BE

Turkspor'un Tüm Haberlerine İnanırım Adnan Sezgin İle Bire Bir Konusuyorlar:)

Alıntıları Göster
    Bence sağ beke daha çok ihtiyacımız var.
  • quote:

Nasıl ihtiyacımız yok ? Kim var Hakan Balta'dan başka ? Caner geri dönüp mü oynayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Nasıl ihtiyacımız yok ? Kim var Hakan Balta'dan başka ? Caner geri dönüp mü oynayacak

Alıntıları Göster
    yahu 15m da sol bekemi vercez orda hakan var nekadar cok sevmesenizde caglar var pek bi soru isareti bu adam blmiorm 2 alternatif var 15 i ora yatircama gene yirtici bi orta saha alirim tamam orta sahadan geriye kimse gecemez ztnnnn

• quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

joedumars

Oliveira transferi bitti derken son anda bir pürüz oldu.
    Ben Türkspor'u savunmuyorum ama haklarını yememek lazım, yaptıkları haberlerin doğruluk payları olduğuna inanıyorum.

Alıntıları Göster
    inanılmaz sıkış bi haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Alıntıları Göster
    çok iyi transfer olur fakat unutmayın cana'nın fiyatıda 12 MN Euro' idi :) Ama 4.5 MN'ye Kapattık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ORKKK

quote:

çağlar top toplasın diye alınmadı

• quote:

quote:

bence kesinlikle sol beke ihtiyacımız var. uzun süredir kanayan yara bence kanat savunmacıları. canerle zaten olmuyordu saç baş yoluyorduk ki zaten mevkiisi sol bek değildi ya neyse. hakan balta iyi oyuncu yalnız devamlılığı yok. yeminle bıktım zırt pırt sakatlanmasından. 3 maç oynuyor 5 maç sakat 2 oynuyor 3 maç sakat. paso böyle. devamlılığı olan adam lazım derim. tabii 15milyon� da verilir mi? bu parasızlıkta asla.

şuan sol bek transferde düşünülen son bölgedir..zaten düşünülmüyordurda.çağlar alındı oraya..kale,sağbek forvet ortasaha..aslında heryere transfer lazımda en acil olanlar kotarılıyor..diyerleri idare eder..

• quote:

quote:

quote:

bence kesinlikle sol beke ihtiyacımız var. uzun süredir kanayan yara bence kanat savunmacıları. canerle zaten olmuyordu saç baş yoluyorduk ki zaten mevkiisi sol bek değildi ya neyse. hakan balta iyi oyuncu yalnız devamlılığı yok. yeminle bıktım zırt pırt sakatlanmasından. 3 maç oynuyor 5 maç sakat 2 oynuyor 3 maç sakat. paso böyle. devamlılığı olan adam lazım derim. tabii 15milyon� da verilir mi? bu parasızlıkta asla.

şuan sol bek transferde düşünülen son bölgedir..zaten düşünülmüyordurda.çağlar alındı oraya..kale,sağbek forvet ortasaha..aslında heryere transfer lazımda en acil olanlar kotarılıyor..diyerleri idare eder..

Alıntıları Göster
    bek alacaklarsa önce sağdan başlasınlar..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.