Şimdi Ara

AM3+ slot AMD Fx 6100 işlemcim var DDR3 ram arkadaşlar bu sistem için ANAKART arıyorum temiz olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #Sivas İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 AM3+ slot AMD Fx 6100 işlemcim var DDR3 ram arkadaşlar bu sistem için ANAKART arıyorum temiz olsun

Arkadaşlar AMD FX 6100 işlemcim var AM3+ soketmiş

DDR3 RAMIM VAR BU SİSTEMİ ÇALIŞTIRACAK

ANAKART ARIYORUM SATANLAR ACİL ULAŞSIN

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sivas Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Güncel

• Bende arıyorum da piyasada yok olanda uçuk fiyata satıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de am2 am3 am3 ve am3+ fx tahminen 100 kadar anakart var , bazıları sıfır kutusunda ve bazıları da özel üretim olanlar.

Ama aşagıdaki SS lere bakınca , ben neden ucuz satayım ki diyorum. Letgo dan cokça gt730/r7240 ve r7 250 almış - satmış birisi olarak !

Amd f2+ soket A10 7890 apu cpu alsanız daha ucuz bir yatırım olur.

AM3+ slot  AMD Fx 6100 işlemcim var DDR3 ram arkadaşlar bu sistem için ANAKART arıyorum temiz olsun AM3+ slot  AMD Fx 6100 işlemcim var DDR3 ram arkadaşlar bu sistem için ANAKART arıyorum temiz olsun

• sefer1432 S kullanıcısına yanıt
    sen arkadasa bakma :))

Gerci konun 3 haftalık ve 30 eylül itibariyle 25 gündür dh de online bile olmamışsın ama , dh deki bazi ilanlardaki ram , vga , cpu fiyatlarını anlamak gercekten çok zor.

Am3+ , ddr3 , anakart+cpu+ram toplama imkanın var onboard vga ya sahip 500 TL ye

Bu fiyatlara bir ekran kartı almak tamamen bilgisizlik ve mantıksız olacaktır. R7 250 bile 400 TL etmez , bu kadar para veren gidip GT 1030 veya RX 550 alır dh den .

• Adam bozugu 5 kat pahali satıyor :)))

AM3+ slot  AMD Fx 6100 işlemcim var DDR3 ram arkadaşlar bu sistem için ANAKART arıyorum temiz olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.