Şimdi Ara

Amacım nostalji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psp'im hiç olmadi.nostalji (efsane) oyunları oynamak için psp alınır mı hala.(psp oyunlarinin hicbirini psp de oynamadim )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Alınır

Nedenlerini söylersen sevinirim hocam.

• 2 kere aldım sattım bu hafta xo ile birlikte ps vita almayı düşünüyorum, nostalji için psp uygun hem ps1 emulatörü ile ps1 oyunlarını da oynayabilirsiniz daha ne olsun kopya imkanı da var binlerce oyun elinin altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 27 Aralık 2014; 20:56:00 >
  • quote:

2 kere aldım sattım bu hafta xo ile birlikte ps vita almayı düşünüyorum, nostalji için psp uygun hem ps1 emulatörü ile ps1 oyunlarını da oynayabilirsiniz daha ne olsun kopya imkanı da var binlerce oyun elinin altında.

Tamam kardeşim saol.200 tl uygun fiyat olur mu sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: ADKKDA

quote:

2 kere aldım sattım bu hafta xo ile birlikte ps vita almayı düşünüyorum, nostalji için psp uygun hem ps1 emulatörü ile ps1 oyunlarını da oynayabilirsiniz daha ne olsun kopya imkanı da var binlerce oyun elinin altında.

Tamam kardeşim saol.200 tl uygun fiyat olur mu sizce?

Alet sağlamsa gayet uygun
  • PSP çok güzel bir alet. Ama PC de çok iyi çalışan emulatörü var. 200 lira vermene pekde gerek yok. Eskiden emulatör yoktu, verdiğim parayı fazla fazla haketmişti. Karşılığınıda fazla fazla verdi. 200 lira çok ama 150 lira olursa alınır. En az 8 GB lik hafıza kartıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

PSP çok güzel bir alet. Ama PC de çok iyi çalışan emulatörü var. 200 lira vermene pekde gerek yok. Eskiden emulatör yoktu, verdiğim parayı fazla fazla haketmişti. Karşılığınıda fazla fazla verdi. 200 lira çok ama 150 lira olursa alınır. En az 8 GB lik hafıza kartıyla.

16 gb hafiza karti var.ici ful oyun dolu.

• Ps vitadan sa psp almak cok daha mantikli en azindan oyuna para vermezsin. Ben şahsen psp yi 7 sene once almistim psp2004 ve uzun zaman kullanmamistim. Yaklasik 2 ay once ps 4 aldim. Bu gecen zaman zarfinda pc kullandim 7 yilda. Su anda ps4 te serisi cikacak oyunlarin eski serilerini psp de oynuyorum. Hele bir de buyuk sehirlerde toplu tasima ile seyehat ediyorsan eglenceli bir yol arkadasi kesinlikle almani tavsiye ederim.

• Hocam bence vita al.
  • Hocam kararsızım bayağı.
  • Alınır. Oynamayacaksan bile kenarda dursun elbet bir gün oynarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.