Şimdi Ara

AMAN DİKKAT! KIRIKKALE DELİCE BALIŞEYH TEDES RADAR UYGULAMASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
2
Favori
56.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duman6kelimeler

Uzun süredir yazan yok, düzenlemeye mi gidildi acaba?
    Balışıh Çerikli aktif. 50 ye uy. Yaya geçidi daha tehlikeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duman6kelimeler

Uzun süredir yazan yok, düzenlemeye mi gidildi acaba?
    YOK DÜZENLEME OLMADIYSA DA artık kabul edilmiş sanırım yavaş geçiyor millet
  • Ne düzenlemesi hem girişte hem çıkışta 70 hız sınırı varmış babam memlekete giderken görmemis tabi 1002 1002 iki ceza yedik.

• Buna benzer konyanın içinde var beyler.
    Ceza gelmiş çok canım sıkıldı.
    hız sınırı 70.
    Girdiğim hız 78. 1 kms fark için 235 tl bayıldım.
    1987 m ölçüm yapmış.

Konya kadar saçma bir şehir görmedim. Hayvan gibi yol var. hız sınırı 70.
    tamam 130 olmasını beklemiyoruz ama en azından insan bir 82-90 falan yapar.
    ankaraya giderken falan düzecekler.
    saygın milletvekillerim yemiyordur tabi bunları.

Bir şehirin milletvekili şu kadar saatte şuraya geldim falan diye konuşuyormuş. (duydum bir yerden)
    Geçen duyduk kaza yapmışlar
    2 tlye zamcıklı çorba içince kafa yapıyor bunlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Buna benzer konyanın içinde var beyler.
    Ceza gelmiş çok canım sıkıldı.
    hız sınırı 70.
    Girdiğim hız 78. 1 kms fark için 235 tl bayıldım.
    1987 m ölçüm yapmış.

Konya kadar saçma bir şehir görmedim. Hayvan gibi yol var. hız sınırı 70.
    tamam 130 olmasını beklemiyoruz ama en azından insan bir 82-90 falan yapar.
    ankaraya giderken falan düzecekler.
    saygın milletvekillerim yemiyordur tabi bunları.

Bir şehirin milletvekili şu kadar saatte şuraya geldim falan diye konuşuyormuş. (duydum bir yerden)
    Geçen duyduk kaza yapmışlar
    2 tlye zamcıklı çorba içince kafa yapıyor bunlarda.
    Az önce geçtim. Millet alışmış, herkes hızını düşürüyor.

Bu arada Konya hangi yol mevki neresi

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Az önce geçtim. Millet alışmış, herkes hızını düşürüyor.

Bu arada Konya hangi yol mevki neresi

Alıntıları Göster
    aynen herkes yavaşlıyor zaten.
    nerde başlayıp bittiğini bilmediğim için genelde yavaş gidiyordum. Ama bilen insanlar sınır olmadığı yerde tepene çıkmaya çalışınca, dedim üst sınıra alayım hızımı.

afyon tarafından geldiğini düşün, merkeze doğru giderken. (çok bilmediğini varsayıyorum hocam.) bende bilmiyorum.

Biliyorsanda şöyle yazıyor.
    giriş. eds cumhuriyet- merkez ist giriş 1. selçuklu konya
    çıkış. ed mobilyacılar merkez ist çıkış 2 y.istanbul cad. mobilyacılar kavşağı selçuklu konya.

bayram günü
    10:38:00,513 giriş saatim
    10:39:30,277 çıkış saatim.

1959 metreymiş iki istasyon arası.
    geçiş sürem 1:29,764 dk.
    bu da 1dk 30 saniyeyi, buçuklu cinsten yazmaya kalkarsak 1,49615 yapıyor.

1959 metre / 1,49615 sn = 1309,361 metre gitmişim dakikada.
    saatte de 78561,66 metre gidiyorum bu hızımla. 78,6 kms.

Moralim bozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

aynen herkes yavaşlıyor zaten.
    nerde başlayıp bittiğini bilmediğim için genelde yavaş gidiyordum. Ama bilen insanlar sınır olmadığı yerde tepene çıkmaya çalışınca, dedim üst sınıra alayım hızımı.

afyon tarafından geldiğini düşün, merkeze doğru giderken. (çok bilmediğini varsayıyorum hocam.) bende bilmiyorum.

Biliyorsanda şöyle yazıyor.
    giriş. eds cumhuriyet- merkez ist giriş 1. selçuklu konya
    çıkış. ed mobilyacılar merkez ist çıkış 2 y.istanbul cad. mobilyacılar kavşağı selçuklu konya.

bayram günü
    10:38:00,513 giriş saatim
    10:39:30,277 çıkış saatim.

1959 metreymiş iki istasyon arası.
    geçiş sürem 1:29,764 dk.
    bu da 1dk 30 saniyeyi, buçuklu cinsten yazmaya kalkarsak 1,49615 yapıyor.

1959 metre / 1,49615 sn = 1309,361 metre gitmişim dakikada.
    saatte de 78561,66 metre gidiyorum bu hızımla. 78,6 kms.

Moralim bozuldu

Alıntıları Göster
    Vayyy.

Geçmiş olsun hocam. O yolu gayet iyi biliyorum.
    Vaktinde tek şerit iken yapıştırıp gidiyorduk.
    Şimdi havaalanı gibi yol yaptılar, hız 70.

• burdur un bucak ve çeltikçi ilçelerinde de tedes var. hız sınırı 50 km. idi galiba. burdurdan antalyaya gitmek için bu yerlerden geçiyorsunuz mecburen. dikkat edin patlatıyorlar cezayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 25 Temmuz 2019; 13:12:43 >
  • Bu 50 km rezaleti Osmancık'ta ayyuka çıkınca daha da görmeyiz diyordum, ama görülen o ki fırsatçı belediyeler bitmek bilmiyor. Uzun yol ciddi bir eziyet memlekette.
  • Bu EDS lerle ilgili düzenleme yapılmıştı diye hatırlıyorum. Radardan belli mesafe önce kocaman EDS yazıları koyulması zorunlu oldu sanırım. Bu yazılan yerlerde o uyarı tabelası yok mudur?
  • bölünmüş bir yolda da insan kolay kolay 70le gidemez, bu aleni tuzak. yazık gerçekten. o kadar sapık gibi araç kullanan magandayla uğraşsalar ya, her yer kamera.

• İlk defa o yolu kullanıyordum akşam vakti arkadaşla yavaş yavaş muhabbet ederek gidiyorduk bütün yol 85 90 gittim ama cezadan kaçamadık tabi. Cimere yazdım. Ceza yediğin yerde hız sınır 120 değil diye cevap atmışlar. Zaten itirazım da şehirler arası yolda hız sınırının 50 ye düşürülmesiydi. 1002 lira temiz para dikkat edin diyeceğim ama bilmeyen adam ne kadar dikkat etse de yer bu cezayı.
    AMAN DİKKAT! KIRIKKALE DELİCE BALIŞEYH TEDES RADAR UYGULAMASI

• Swat5858 S kullanıcısına yanıt
    Bu formu nerden alabiliyoruz

• Yirmi yıldan fazla süredir araç kullanırım, hiç trafik cezası yemedim. Radara hiç yakalanmadım, bahsettiğiniz yollardan yılda birkaç kez geçerim. Gözümden hiçbir tabela kaçmaz. Hız limiti öyle hop diye 70'e düşmez. Önce 90 yazar, sonra 70. Hepsine uyarım. Gerekirse 50'ye de düşerim. Gözüm genelde arkadaki araçları da kollar, yardırıp gelen varsa dörtlü yakarım, güvenlik şeridine yaklaşırım. Tüm sınırlamalar kalktı tabelasını görmeden hızlanmam. Hatta bazı yerlerde bu tabelayı koymayı unuturlar, ben uzun süre 70'de gittiğim için sonradan uyanırım. Bir seferinde polis radarına denk geldim böyle. İndim sordum burada hız sınırı kaç, 110 dedi. Dedim eksik tabela var. Karayollarını ara dedi. Üşenmedim aradım ama adama telefonda anlatamadım. Yıllar geçti Kırıkkale çıkışında o tabela hâlâ eksik.

Babam dalgındır tabela falan görmez. Aynı yollarda sürekli ceza yer ve kızıp durur. Kayınbirader de öyle aynı yolda ceza yer durur. Ben de gülerim onlara, yav kocaman tabelayı görüp neden yavaşlamazsınız?

Devletin suçu yok. Biraz tabelalara bakın, onlar yol dekoru değil.

K.

• Dün bende yedim 528 lira. Bir an dalginliktan geç yavaslamisim. Bunun trafik kuralları ile ilgisi yok. 3 şeritli duble yol 70 ile gitmek ne demek. Maksat yayaları korkumaksa önce yaya geçidinden trafik ışığına uyarak geçsinler. Görende Bağdat caddesi zanneder

• Bugün ben de yedim herhalde. Gerçekten çok can sıkıcı. 80 90 giderken birden bu ne ise yaradığı anlaşılmayan kasaba çıktı karşımıza. Olmaz olsun. Hiz sınırını 70 yaptın da ne oldu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozyet -- 28 Temmuz 2021; 11:33:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayesque

Yirmi yıldan fazla süredir araç kullanırım, hiç trafik cezası yemedim. Radara hiç yakalanmadım, bahsettiğiniz yollardan yılda birkaç kez geçerim. Gözümden hiçbir tabela kaçmaz. Hız limiti öyle hop diye 70'e düşmez. Önce 90 yazar, sonra 70. Hepsine uyarım. Gerekirse 50'ye de düşerim. Gözüm genelde arkadaki araçları da kollar, yardırıp gelen varsa dörtlü yakarım, güvenlik şeridine yaklaşırım. Tüm sınırlamalar kalktı tabelasını görmeden hızlanmam. Hatta bazı yerlerde bu tabelayı koymayı unuturlar, ben uzun süre 70'de gittiğim için sonradan uyanırım. Bir seferinde polis radarına denk geldim böyle. İndim sordum burada hız sınırı kaç, 110 dedi. Dedim eksik tabela var. Karayollarını ara dedi. Üşenmedim aradım ama adama telefonda anlatamadım. Yıllar geçti Kırıkkale çıkışında o tabela hâlâ eksik.

Babam dalgındır tabela falan görmez. Aynı yollarda sürekli ceza yer ve kızıp durur. Kayınbirader de öyle aynı yolda ceza yer durur. Ben de gülerim onlara, yav kocaman tabelayı görüp neden yavaşlamazsınız?

Devletin suçu yok. Biraz tabelalara bakın, onlar yol dekoru değil.

K.

Hocam hız sınırının 50 olduğu ilçeler köyler vs yerlerde ne yapıyorsunuz? Ben 50ye inince arkamdan kamyonlar otobüsler selektöre boğuyor. Mecbur hızlanıyorum. Bazen otobüslerle falan garip olaylarda kalıyoruz. İlçede otobüs beni solluyor sınır 110a çıkınca ben otobüsü solluyorum bi daha ilçe geliyor otobüs yine kıçıma giriyor. Bence 50 hız sınırının savunulacak bir tarafı yok. 50 ile gidersem trafik akışını bozuyorum. 70 ya da 82 yapsınlar öyle yerleri rahat rahat gidelim.

• Parayı kimden alacak 70-82 hız sınırı olursa?

Kardeşim geçmiş Çerikli den 78 le 314 TL ceza gelmiş.

• Balışeyh çıkış hız sınırı 50. Ben 53 ile geçmişim 314 lira.

• 50 nedir Allah aşkına

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.