Şimdi Ara

AMAN DIKKKAT iphone 5 900tl s3 640TL s4 1000TL Life Techno | Teknoloji Market hakkinda bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.lifetechno.net/index.php?route=common/home arkaslar sitede fiyatlar cokk dusuk adamlar urunler orjinal distribitor garantili diyor bu site hakkinda bilgisi olan veya alisveris yapan varsa bilgisini paylasabilirmi smdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiko41 -- 4 Haziran 2013; 0:32:52 >

• Fiyata VERGİSİZ diye yazmış dikkat edersen.
    Kısacası yeni bir kazık yöntemi anlaşılan uzak durmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

Fiyata VERGİSİZ diye yazmış dikkat edersen.

eevt dedigin gbi vergisiz dikkat ettim fakat adamlara sormuslar neden vergisiz falan adam diyorki biz buyuk vergi veren bi sirketizz ve bu vergileride devlete odedigimiz vergilerden dusuyoruz kampanya yaptigimiz icin yani diyor bizim hic bi zararimiz yok alan kisiler olms fakat garanti hakkinda peh psy sylemesmiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiko41

quote:

eevt dedigin gbi vergisiz dikkat ettim fakat adamlara sormuslar neden vergisiz falan adam diyorki biz buyuk vergi veren bi sirketizz ve bu vergileride devlete odedigimiz vergilerden dusuyoruz kampanya yaptigimiz icin yani diyor bizim hic bi zararimiz yok alan kisiler olms fakat garanti hakkinda peh psy sylemesmiler

vergiler başka bir vergiden düşüleme kdv ve ötv olmadan telefon alınamaz satılamaz, sebebi ne olursa olsun.

bunun adı dolandırıcılık aman diyim verdiği telefonlar çin malı imitasyondur muhtemelen hatta onlarda zaten piyasada 100-200 arası satılıyor.

• quote:

quote:

quote:

vergiler başka bir vergiden düşüleme kdv ve ötv olmadan telefon alınamaz satılamaz, sebebi ne olursa olsun.

bunun adı dolandırıcılık aman diyim verdiği telefonlar çin malı imitasyondur muhtemelen hatta onlarda zaten piyasada 100-200 arası satılıyor.

ewy verdigin bilgiler icin bende konuya burda rastlamstm dedm konu acim bilgisi olan paylassin belki alan biri cikarda yazar forumda

• BÜYÜK HARFLE BELİRTİYORUM SAKIN KİMSE BU SİTEDEN ALIŞ VERİŞ YAPMASIN RESMEN DOLANDIRICILAR BEN SONY KAMERA İSTEDİM BANA GALAX ACE KUTUSU İÇİNDE ÇİN MALI IPHONE 4 KULLANILMIŞ ÇİZİK VE BOZUK Bİ TELEFON GÖNDERDİLER
  • One X 1280 olupta ip5 nasıl 900 liraya satılır ki. Site baştan fail.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukyildiz748

BÜYÜK HARFLE BELİRTİYORUM SAKIN KİMSE BU SİTEDEN ALIŞ VERİŞ YAPMASIN RESMEN DOLANDIRICILAR BEN SONY KAMERA İSTEDİM BANA GALAX ACE KUTUSU İÇİNDE ÇİN MALI IPHONE 4 KULLANILMIŞ ÇİZİK VE BOZUK Bİ TELEFON GÖNDERDİLER

peki iade etmedinmi geri tlefonu acilklama olarak neyi savundular sana merk etim okdar yorum yapmislar tlfnlarin altina her seferinde orjinal distribitor garanti demisler tlefonlar icn bide gelmisler sana kamera yerine tlfn gnderiolar nasil bi istir bu
  • fiko41 daha bugün elime geçti ürün şok oldum yaa kargo şirketini suçluyolar karışmıştır diyolar yeni ürün gönderelim diyolar araştırdım bi çok kişinin başına gelmiş bu ama bu işin peşini bırakmam yarın hemen ürünü gönderip paramı isticem ama parayıda göndermiyolarmış iade den sonra 10 gün içinde para hesabıma yatmazsa suç duyurusunda bulunacam savcılığa
  • quote:

fiko41 daha bugün elime geçti ürün şok oldum yaa kargo şirketini suçluyolar karışmıştır diyolar yeni ürün gönderelim diyolar araştırdım bi çok kişinin başına gelmiş bu ama bu işin peşini bırakmam yarın hemen ürünü gönderip paramı isticem ama parayıda göndermiyolarmış iade den sonra 10 gün içinde para hesabıma yatmazsa suç duyurusunda bulunacam savcılığa

bencede birakma pesini bu isin ben bu site hakkinda arastrma yapmak istedim fakat internette en ufak bsy bulamadim galiba site yeniyms bnde konuyu forumda actim cunku bu devirde herkeze guven olmuyor helede nette tanimadgn etmedgn biri dgru syleyip sylemedigini anlamiyorsn dogal olarak ins parani sorunsuz alirsin geri bnde soran olursa yasadigin olayi anlatarak sitenin guven vermedigi hatrlatirim herkeze bilgilerin icin tesekkurler bu konuyu okuyanlarda zaten az cok sitenin ne oldugunu anlarlar

• fiko41 kendi sitelerine bu olayı yazamıyosun hemen mesajını siliyolar onun için eğer böle bi işe giren olursa bulaşmasın bi çok kişiyi dolandırmışlar yaa!!!
  • quote:

fiko41 kendi sitelerine bu olayı yazamıyosun hemen mesajını siliyolar onun için eğer böle bi işe giren olursa bulaşmasın bi çok kişiyi dolandırmışlar yaa!!!

anladim faruk bnde siteye yorum yazip duruyorum sitenin verdigi bilgileri teyit edin die bakalim bsy cikarsa buraya yazarim bnde niyetlnmistim almaya ole grunce fyatlari ama smdi bulasmak istemiyiorum ve bu konuyla daha coik kisiye ulasirsak ii olur hic olmazsa bilsinler sennde vrsa bildigin tanidign baska kimseler onlarda forumlarda konu acarak sitenin adini cikartirlar hic olmazsa biri arastrmak isterse sitenin ne oldugunu anlarlar
  • quote:

quote:

fiko41 kendi sitelerine bu olayı yazamıyosun hemen mesajını siliyolar onun için eğer böle bi işe giren olursa bulaşmasın bi çok kişiyi dolandırmışlar yaa!!!

anladim faruk bnde siteye yorum yazip duruyorum sitenin verdigi bilgileri teyit edin die bakalim bsy cikarsa buraya yazarim bnde niyetlnmistim almaya ole grunce fyatlari ama smdi bulasmak istemiyiorum ve bu konuyla daha coik kisiye ulasirsak ii olur hic olmazsa bilsinler sennde vrsa bildigin tanidign baska kimseler onlarda forumlarda konu acarak sitenin adini cikartirlar hic olmazsa biri arastrmak isterse sitenin ne oldugunu anlarlar

Hocam sakın almayın kapıda ödemeli falan dün sahibinden.com'dan aldım adamlar ptt görevlisine kadar kendileri ayarlamış bildiğin bunlar çete artık herkes dikkat etsin yeni taktikleri bu lütfen duyarlı olun telefon almak isteyenlerede söyleyin bunu alıcaksanız evinizin yakınında olan telefoncudan ya da gidin eş dost akrabadan alın..

• o fiyata hele distribütör garantili telefon olmaz. herifler dolandırıcılık yapmak için bir de site açmışlar yahu, bu ne cüret?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ANIL

quote:

quote:

Hocam sakın almayın kapıda ödemeli falan dün sahibinden.com'dan aldım adamlar ptt görevlisine kadar kendileri ayarlamış bildiğin bunlar çete artık herkes dikkat etsin yeni taktikleri bu lütfen duyarlı olun telefon almak isteyenlerede söyleyin bunu alıcaksanız evinizin yakınında olan telefoncudan ya da gidin eş dost akrabadan alın..

oncelikle bilgileriniz icin tesekkurler hocam yasadigin bi olay gecmis olsun sanada ins sorunu kisa surede skntisiz halledersn,farugunda dedigi gbi kac gundur yorum yaziyorum siteye yayinlamiyorlar bile dolandiricilik oldugu belli elimden geldigi kadar etraftakileri uyariyorum bu konuyuda foruma bu yuzden actm cokk dikkat etmek lazim yoksa dolandirildiginn farkina bile varmiyosun vardigindada cok gec oluyor tavsiyem ozellikle alis veris sitelerine kndi dukkanini acan kisilerden uzak durun bu tlfn knusunda cnku dolandirilsaniz bile sizin guvendiginiz site hicbirsey yapmiyor dolndirici adam da kapatiyor dukkani sonra arada bulasin,bnm cok sukur basim yanmadi simdie kadar ama byle arastrmalar sayesnde,burdan okuyanlara konuyu rica ediyorum internetten telefon almadan once sitenin guvenirliligini arastrin sonra kararr verinn

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

One X 1280 olupta ip5 nasıl 900 liraya satılır ki. Site baştan fail.

• http://www.mediamarket34.com/index.php?route=common/home arkadaşlar aynı sitenin benzeri burda da aynı dolandırıcık söz konusu belkide aynı kişilerdir bu şekildeki sitelere itibar etmeyin bunların hepsi dolandırıcı...
  • hiç güvenilmez 1200 tl ye burda birisi s4 satıyordu kayıtsız bir liseli arkadaşımız inanıp göndermiş parayı hesabına gelen cihaz replika çocuk şimdi başını duvarlara vuruyo bu 1000 tl hiç güven olmaz
  • quote:

BÜYÜK HARFLE BELİRTİYORUM SAKIN KİMSE BU SİTEDEN ALIŞ VERİŞ YAPMASIN RESMEN DOLANDIRICILAR BEN SONY KAMERA İSTEDİM BANA GALAX ACE KUTUSU İÇİNDE ÇİN MALI IPHONE 4 KULLANILMIŞ ÇİZİK VE BOZUK Bİ TELEFON GÖNDERDİLER

hocam peki fiyatlarının ucuzluğu hiçmi seni şüpheye düşürmedi ?
  • düşürdü düşürmedi değil adamlarla da konuştuk anneler günü indiriminin devam ettiğini söylediler her üründe yorumlara baktım hiçbir ters bişey bulamadım haa onda da sonradan ayıktım adamlar mesajları siliyolarmış ama ben kendi kendime şöyle düşündüm dedim bunlar amerikadan ucuz alıp burda satıyolardır diye bu da benim iyi niyetimden kaynaklanıyo insan hep iyi niyetinden kaybediyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.