Merhaba arkadaşlar, ben amasya il jandarmaya düştüm. buraya düşen arkadaşlar var mı? Metro turizmden biletimi ayırttım. yarın 21:00 akşam kalkıyor. cumartesi sabah orda oluyorum. alternatifi olan varsa paylaşsın lütfen.
hocam bende amasya il jandarmadayım, thy ile merzifona aldım biletimi.
selam, onu bende düşündüm, fakat thy atatürk'ten kalkıyor bildiğim kadarıyla. değilmi? birde 16:30 kalkış gözüküyor. yarın mı gidiyorsun? cumartesi gidersen geç kalıyorsun çünkü. 17:00 da orda olma ihtimalin yok. birde merzifon amasya arası yine bir otobüs yolculuğu yapmak gerekiyor bildiğim kadarıyla. bu arada hayırlı teskereler tertip!!! :))
Evet hocam AHL den gidiyorum, geç kalmak sorun değil diyorlar, ertesi gün bile gitsen en fazla askerliğn sonuna eklenirmiş, kaldı ki 2-3 saat geç kalmak sana asla sorun olmaz diyorlar, zaten haftasonu herkes izinli vs. o Yüzden boyle yaptım yolda yorulmak istemiyorum bide 1 gün daha ailemle olucam.
Orda nasıl olsa görüşürcez tertip :)
Ben sabah 7 gibi ineceğim sanırım. bi kaç saat şehir merkezinde takılıp teslim olmayı düşünüyorum. Evet arkadaşlar başka yok mu amasyalı jandarma adayları :)