Şimdi Ara

amatör denizcilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amatör denizcilik belgesini nerden alabiliriz bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drytek

amatör denizcilik belgesini nerden alabiliriz bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

2006 yılında ADF (Amatör Denizcilik Federasyonu) büyük bir atılım yaptı ve ADB (amatör denizci belgesi) yi kendi vermeye başladı...

Yurt çapında merkezi sistemle sınavlar yaptı... Ancak sanırım geçen sene bu son buldu...

Şİmdi Karaköyde Liman başkanlığında Ya da Diğer illerin (Denize kıyısı olan) liman başkanlıklarında bu işi tekrar Denizcilik Müsteşarlığına bağlı olan birimler yapıyor...

Ben 2006 yılında almıştım...

Geçen hafta İstanbul Liman Başkanlığında yenilettim...

Onlara o zaman sormuştum...Artık yeni sınavları onlar yapıyorlarmış...

Gidip müracaat ediyorsun...Sana bir c kodu verip ziraat bankasına ödemeni söylüyorlar...Sen ziraat bankasına gidip sıra alıyorsun,sıra sana geldiğinde bu parayı alamayacaklarını,bu parayı garanti bankasına yatırman gerektiğini söylüyorlar...Garanti bankasına gidip sıra numarası alıyorsun...sıra sana geliyor ve sana bu parayı burada da ödeyemeyeceğini ve üç ay önce bu ödemenin halk bankasına geçtiğini söylüyorlar...ama merak etme ! Orada ödeyebiliyorsun. :) Sonra sınav süreci başlıyor bundan sonrasını bilmiyorum...Ben sadece yenilemek için bu kadar dolandım...

• ades internet sitesine kayıt oluyorsunçonline kurslarına devam edip test sorularını çzüyorsun.kurs bittiğinde mai hesabına sınav tarihi ve lazım olan belge listesi geliyor.ozel hastaneden kbb raporu alıyon.150 tl bayılıyon tabiki50de sınav harcı yatırıyorsun.hadi hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    denizcilik
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.