Marka SOULTECH, 2A çıkış gücü ve type-c girişi ile gayet iyi. Ürünü araştırdım led göstergesi de mevcut. İhtiyacı olan kaçırmasın. https://www.amazon.com.tr/dp/B088DG9LL3/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_RHYT084HV6CBQE1GGPQ5 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMAZON 10.000mah POWERBANK 24,28₺
-
-
- Sıfır-kapalı kutu
- adınıza faturalı
Açıklamaları düzeltseymişsin bari Amazon. Paylaşım için teşekkürler.
-
Yediler ürünü :D
-
Yakında görürüz tvlerde powerbank elinde patladı diye :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yamyam bunlar. :D
-
Yuh arkadaşlar ihtiyacı olan alsın dedim demez olaydım. 100den fazla stok vardı bir anda bitmiş.. Toptancı arkadaşlara selam burdan.
Tüh be kaçırdık son 1 stok yazıyordu ödeme sayfasına geçene kadar tükendi, tam da lazım dı
-
teşekkürler, yumuldum 1 adet
-
herkes ne kadar açmış enerjiye
-
İçindeki pilleri alayım desen bu fiyata alamazsın. Nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar ki?
-
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0866MVNL4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Hızlı şarjlı bir tane daha..
-
Alınırmıki ? Tek USB girşi var .Akım oruması yok sanırım .
-
Her atılan linkteki ürünün fiyatı yükseliyor, gazını alamayanlar 10 binlik powerbankı 200tl ye alacaklar herhalde.
-
ürünü kullanan var mı ? Güvenlik açısından yaşlı birine vereceğim uğraşmasın sonra.
-
Hepsinin stoğu bitmiş harbiden aç bir milletiz
quote:
Orijinalden alıntı: sengedBu mu yoksa adatanın 20000 lik 62 tl olan modeli mi sizce arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar bunların hangisi iyidir ya? veya çöp mü ikisi de? internette kullanıcı yorumu bulamadım. ikisi de 30 tl civarı. anlayan birisi yardım ederse sevinirim.
-
ucuza alınan powerbank ler, dandik ve kısa ömürlü pillerden (bazıları çıkma pillerden) yapılır, bu nedenle aktif olarak 2-3 ay anca kullanırsınız. Xiaomi, asus, sony gibi powerbanklere 3 katı para ödersiniz ama 4-5 seneyi çıkarırlar. Ucuz mal alacak kadar zengin olmayın, bilinçli olun
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- ccleaner pro key
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- vodafone numara taşıma faturalı
- kırmızı fırsat 16 gb
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X