Bildirim
Amazon alışverişde verginin geri ödenmesi
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
19 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amazon bastan fazla para aliyor, kargo ve vergiden kalan parayi teslimattan sonra iade ediyor. -
bende yeni alışveriş yaptım... 40 dolar. ne kadarı vergi olarak geri iade edilecek nerden bakabiliriz. kendi sitesine var mı? -
yani mesela 1220 dolara bir kulaklık aldım 60 dolar shipping ve deposit yazıyor sonra 60 doları geri alabiliyomuyum -
Eğer gümrük, sizin kargo paketini incelemez ve dolayısıyla vergi işlemezse, bu vergi tutarını size iade yapıyorlar. Yoksa vergi kesinlikle iade edilir diye bir durum yok.
Bu arada 1220 dolarlık kulaklıktan sonra 60 dolar pek koymaz gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 9 Ocak 2017; 3:27:38 > -
tamamen urununuzun gumruk islerini yapan firma ile alakali
3 kere ps4 getirmistim zamaninda 2 tanesinde 50 dolar civari iade olmustu. 3.sunde amazonun aldigi butun vergi tutari iade edilmisti.
amazon her zaman vergi tutarinin ustunde sizden bedel alir ve fazlasini kartiniza iade eder. -
quote:
Orijinalden alıntı: quu
tamamen urununuzun gumruk islerini yapan firma ile alakali
3 kere ps4 getirmistim zamaninda 2 tanesinde 50 dolar civari iade olmustu. 3.sunde amazonun aldigi butun vergi tutari iade edilmisti.
amazon her zaman vergi tutarinin ustunde sizden bedel alir ve fazlasini kartiniza iade eder.
peki geri aide ne kadar süre sonra gerçekleşti? gerçekleşmesi için amazonla iletişime geçtiniz mi, yoksa onlar direk gönderdiler mi? iade ödemeyi yaptıgınız karta mı oldu yoksa amazon balance olarak mı eklediler?
teşekkürler. -
Kimseyle iletişime geçmenize gerek yok. Eğer vergi iadesi olacaksa 2 ay kadar sonra harcama yapılan kredi kartına iade gerçekleşir. -
Klavye hatası yani garanti değil iade edileceği
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X