Şimdi Ara

Amazon alışverişde verginin geri ödenmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amazondan alışveriş yapıldıktan sonra alınan 40 dolar shipping + deposit parası gerimi iade ediliyor bilgisi olan yazabilirmi

• Amazon bastan fazla para aliyor, kargo ve vergiden kalan parayi teslimattan sonra iade ediyor.
  • bende yeni alışveriş yaptım... 40 dolar. ne kadarı vergi olarak geri iade edilecek nerden bakabiliriz. kendi sitesine var mı?
  • El-Harezmi E kullanıcısına yanıt
    yani mesela 1220 dolara bir kulaklık aldım 60 dolar shipping ve deposit yazıyor sonra 60 doları geri alabiliyomuyum
  • Berkay Sevrin B kullanıcısına yanıt
    Eğer gümrük, sizin kargo paketini incelemez ve dolayısıyla vergi işlemezse, bu vergi tutarını size iade yapıyorlar. Yoksa vergi kesinlikle iade edilir diye bir durum yok.
    Bu arada 1220 dolarlık kulaklıktan sonra 60 dolar pek koymaz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 9 Ocak 2017; 3:27:38 >
  • tamamen urununuzun gumruk islerini yapan firma ile alakali

3 kere ps4 getirmistim zamaninda 2 tanesinde 50 dolar civari iade olmustu. 3.sunde amazonun aldigi butun vergi tutari iade edilmisti.

amazon her zaman vergi tutarinin ustunde sizden bedel alir ve fazlasini kartiniza iade eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quu

tamamen urununuzun gumruk islerini yapan firma ile alakali

3 kere ps4 getirmistim zamaninda 2 tanesinde 50 dolar civari iade olmustu. 3.sunde amazonun aldigi butun vergi tutari iade edilmisti.

amazon her zaman vergi tutarinin ustunde sizden bedel alir ve fazlasini kartiniza iade eder.

peki geri aide ne kadar süre sonra gerçekleşti? gerçekleşmesi için amazonla iletişime geçtiniz mi, yoksa onlar direk gönderdiler mi? iade ödemeyi yaptıgınız karta mı oldu yoksa amazon balance olarak mı eklediler?

teşekkürler.
  • kronik kullanıcısına yanıt
    Kimseyle iletişime geçmenize gerek yok. Eğer vergi iadesi olacaksa 2 ay kadar sonra harcama yapılan kredi kartına iade gerçekleşir.
  • icolie kullanıcısına yanıt
    Klavye hatası yani garanti değil iade edileceği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.