|
Bildirim
|
150 tl den olduk :) sağlık olsun. Ben çocukken babam kitap almazdı bana ama canı sağolsun bilmiyordu kitapla yetişmemişti. Benim kız daha 2 yaşına girmedi ama yüzlerce kitap var hepsinin içinde ne var hangi hayvan hangi kitapta biliyo, resimlerine bakıyo mutlu oluyo. Sonra ben mutlu oluyorum :)
|
Aylardır bu eklenti var.
Spy Drop - Amazon.com.tr Fiyat takip uygulaması: https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140979913 |
@ortadünyagezgini teşekkürler, Yüzüklerin Efendisi + Silmarillion + Hobbit'i aldım. Şimdiye kadarki en düşük fiyatlar.
@mytra satıcı zaten Amazon, ciltli Yüzüklerin Efendisi kitabı uzun zamandır 70 TL'yi görmüyordu. |
İdeal Devlet: Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi
Farabi 7,00 TL Sokrates'in Savunması: Euthyphron, Apologia, Kriton, Phaidon - Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi Platon 6,00 TL Hamlet William Shakespeare 6,00 TL Denemeler: Hasan Ali Yücel Klasikler Michel de Montaigne 7,00 TL Genç Werther'in Acıları Johann Wolfgang Von Goethe 6,00 TL Doktor Moreau'nun Adası: Modern Klasikler Dizisi - 100 H. G. Wells 6,00 TL Anna Karenina Lev Nikolayeviç Tolstoy 19,00 TL Böyle Söyledi Zerdüşt: Herkes İçin ve Hiç Kimse İçin Bir Kitap Friedrich Wilhelm Nietzsche 9,00 TL Otomatik Portakal Anthony Burgess 8,00 TL Bir Ömür Nasıl Yaşanır?: Hayatta Doğru Seçimler İçin Öneriler İlber Ortaylı 13,75 TL BİR DELİNİN ANI DEFTERİ PALTO BURUN CİLTSİZ Nikolay Vasilyeviç Gogol 7,00 TL Oblomov İvan Akeksandroviç Gonçarov 13,00 TL Küçük Prens Antoine De SaintExupery 7,26 TL Kara Kutu: Yüzleşme Vakti Soner Yalçın 15,20 TL Devlet: Hasan Ali Yücel Klasikleri Platon 7,00 TL Savaş Sanatı: Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi Sun Zi 4,00 TL Bir İdam Mahkumunun Son Günü: Hasan Ali Yücel Klasikleri Victor Hugo 5,00 TL Savaş ve Barış - 2 Cilt Lev Nikolayeviç Tolstoy 25,00 TL Sarrasine Hasan Ali Yücel Klasikleri Honoré De Balzac 5,84 TL KÖRLER ÜZERİNE MEKTUP CİLTSİZ Denis Diderot 5,82 TL İnsan Neyle Yaşar? Lev Nikolayeviç Tolstoy 5,00 TL Lykurgos'un Hayatı: Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi Mestrius Plutarkhos 4,55 TL Notre Dame'ın Kamburu: Hasan Ali Yücel Klasikleri Victor Hugo 14,00 TL KAYIP SİCİL Soner Yalçın 16,00 TL Saklı Seçilmişler: Siz Onları Değil; Onlar Sizi Seçti Soner Yalçın 17,50 TL Kırmızı Pazartesi: İşleneceğini Herkesin Bildiği Bir Cinayetin Öyküsü Gabriel Garcia Marquez 8,00 TL Not: Gece gece mayış gitti. Babalar ve Oğullar'ı benden önce alan kişiyi kınıyorum. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 25 Şubat 2020; 23:8:54 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 1 Mart 2020; 18:32:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 27 Şubat 2020; 10:17:19 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |