Merhaba benim gibi spor yapan arkadaşlarımızın hepsi supplement fiyatlarından çok muzdarip durumdalar bu indirim bana şifa gibi geldi belki ihtiyacı olan olursa diye paylaşmak istedim dilerseniz %35 indirimi 30 Kullanımlık protein tozunda veya tercihinize göre protein barlarda kullanabilirsiniz (Siteyle hiç bir alakam yok sadece işime yaradığı için paylaşıyorum) İndirim direkt olarak sepette uygulanıyor, fellas foods Protein Tozu 900 g (30 Porsiyon) - Çikolata Aromalı - Fellas Foods https://www.fellasfoods.com.tr/whey-protein-tozu-900gMesela bu paket 30 porsiyon 337,97 TL ye geliyor ki 1 kilo içeriği sağlam protein tozu bulmak bu devirde bu fiyata çok zor. Bu arada tadı ve kullanımı hakkında bilgisi olan önceden kullanmış olan varsa yeşillendirsin belki bilmediğimiz negatif veya pozitif yönü vardır. |
Fellas Ürünlerinde 500 TL üzerine %35 İndirim (320 TL ye denk geliyor)
-
-
-
Aşırı şekerli tadı var , denemek için aldım 2 kere deneyebildim,kalanı çöpe attım.
çok şekerli sevmiyorsanız uzak durun.
-
bu markanın bütün ürünlerinin tadı rezalet.ben bir ara ne çeşit barı varsa hepsinden almıştım kutu kutu 1.5 2 sene önce falan beleşti o zamanlar fiyatı ve indirim falan da vardı.hep dağıttım çoluğu çocuğu olanlara.
-
Hocam fırsat için teşekkürler. Fırsatı görünce hemen glütensiz yulaf ve biraz protein bar sipariş ettim. Sonra kontrol edince fark ettim ki benim alacağım ürünlerde %30 fiyat şişirmişler :) tryol a girdiğimde aynı ürünler %30 zaten daha ucuz hem de satıcı fellas. Öyle olunca ben de iptal ettim. Akıllarınca çakallık yapıyorlar bilginiz olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aminoasit profilleri bile yazmıyor paranızı şekerli kakaoya harcamayın biraz daha ekleyip bu işi hakkıyla yapan markalardan alın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu tozu içince kaslar mı şişiyor?
Nedir bunları böyle popüler yapan?
Neden hindinin veya tavuğun göğüsleri işe yaramıyor?
-
Yarıyor. Galiba insanların yeterli protein miktarını tavuktan alması pahalı oluyor.
-
uğraşmaya zaman yok.
hem senin kasla ne işin var, belli bir shottan sonra Vin Diesel gözüküyorsun hatuna. (senin taktik en azından)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısa zamanda çok kilo kaybıyla beraber bir zamanlar içi dolu olan göbek sönmüş balon gibi sırıtıyor.
Belki toparlamaya yardımcı olur...
-
fırsatçı kardaşlar firmaların kendi sitesinde ürünlerin daha pahalı olduğunu ve indirim yapıldığında aslında bindirimden düşüldüğünü halen anlayamamış mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 19 Eylül 2022; 15:14:6 > -
Ağır spor yapan insanların gün içinde ciddi oranda proteine ihtiyacı oluyor. Özellikle vucut geliştirme için uğraşanların.
Öyleki sabah bol bol yumurta, ara öğünlerde çerez vb yiyip yine ana öğünlerde et yemenize rağmen yinede günlük ihtiyacı tamamlamanız zor oluyor. ( günde yarım kilo et yiyenler maddi ve manevi imkanı varsa mideside kaldıracaksa o ayrı )
Bu nedenle biraz mecbur kalıyorsunuz.
Aslında bu ürünler adı üstünde bir takviyedir. Yani et,süt,yumurta yerine alternatif düşünülmemeli günlük yemeğinizi yaptığınız spora uygun bir şekilde yemeli ve eksik kaldığınızı protein tozundan tamamlamanız önerilir.
Ben bu konuda bilindik 3-5 marka dışına çıkılmaması taraftarıyım. Fiyattan bağımsız hareket ederim. İmkanım varsa alırım yoksa almam ve bilinmeyen içeriği şüpheli ürünlere para vermektense o parayla ne kadar alabiliyorsam et alırım. Az çok demem
-
Şişmiyor, kas balon değil şişmez.
.
İşe yarıyor (doyuruyor.)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kasın balon olmadığını belirterek ciddi katkı sağladın.
Lakin Helyum doldursak uçar diye düşünenler olabilirdi
-
fellas 45 gr / 15 gr protein içerir
adet 13,77 tl 12 adet 165 tl
flavuscomFellas Yüksek Protein Bar 45g Karma Kutu 12 Adet (3 Çeşit)https://flavus.com/products/fellas-yuksek-protein-bar-45g-karma-kutu-12-adet-3-cesit
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X