BMW'ye binse o kadar ilgi göstermezdi kızlar o derece |
Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (10. sayfa)
-
-
Tr ürünü ne giyiyorsanız columbia’da bir beden küçük alıcaksınız
M giyiyorsan S al
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ucuz olmasıyla alakası yok. @ReflexAction nicki arkadaşın yazdığı gibi, fonksiyon meselesi. Dağda, karda, bayırda ve yağmurda o doğal maddeden yapılan montlar suyu emdikçe emer ve oldukça da geç kurur. Polyesterden yapılanlarlar yeterli fonksiyonlarda işlenmişse, göre hem suyu kolay kolay geçirmez hem de çabuk kurur. Polyester zararsızdır kimse diyemez lakin en nihayetinde mont bu, içine pamuklı giysiler gidikten sonra teninle temas etmeyeceği için bir zarar teşkil etmez. İç çamaşırlarda durum tabi ki farklı, tenle direkt temas ettiği için zararlı olduğu bilinen bir şey. Milyar dolarlık sporcuların bile polyester formalar giymesi gibi bir gerçek de var.
-
Hocam iade işleri zor geldi tuttum bi daha denedim oldu gibi, sadece altlara doğru biraz sıkıyor o da fermuar çekiliyken. Ben biraz bol giyinmeyi seviyorum baktım alışamıyorum kardeşime vereceğim gibi görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
180 72 yim bana da buyuk olur anlasilan 😂
Kilon düşük S daha uygun gibi hocam sana ama kollar belki biraz kisa kalabilir bu ohtimal var M bedende biraz dökümlü olur sana icine bogazli kazak giyersin:)
-
Altınıza kışın giyeceğiniz daha kalın elbiseleri giyip deneseniz daha net sonuç alırsınız.
Bana sadece kollar biraz uzun gibi geldi. Onun dışında on numara.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bence olmuş omuzlar ve göğüs kısmı iyi bi kollar sıkıntı ancak normal heralde bu durum columbia için.
-
Kollar uzun, ama duruşu iyi.
Columbia'da kollara çare bulmak lazım.
-
hocam gayet iyi kollar az uzun sıkıntı gibi ama s alsan düdük gibi durur olmaz. bu belliki en iyisi
Dediklerinize katılıyorum hocam. Fonksiyona göre ürünler bence de. Yani dağ bayır karda giyiyorsan mantıklı ama günlük kullanımda terletiyorlar. Şöyle söyleyim northface summit serisi montum vardı. Yürümeden durduğun yerde hareket etmezsen iyiydi ancak genel olarak bir yerlere yürüyerek giden biriysen kesinlikle terletiyordu. Hava eksi derecelerdeyse harekete göre bu terleme az oluyor…
Eyvallah hocam S yakalamaya calisicaz artik. Burdan yada amazondan 😂 kapusonlu delta ridge s modelinize talibim a dostlar
Kol hariç cuk oturmuş hocam. Güle güle kullanın.
-
Hocam göndersen s alamazsin stok yok. Güzel günlerde kullan
S beden alıp da iade etmeyi düşünen varsa İstanbul içi aldığı fiyattan alabilirim mont
-
Orası bana da ilginç geldi !! Oha çocuğun montuna bak ne kadar güzel, bunda bu montu alacak para varsa kesin zengindir düşelim peşine gibi bir tavır takınmış olabilirler mi acaba :)
Şansıma paket hasar görmüş, Amazon’a iade ediliyor. Tekrar stok kovalıcaz artık
Ne yazık ki gönderim sırasında oluşan bir sorun nedeniyle teslimatınız iptal edildi. Paket şu anda iade ediliyor. İade işlemi tamamlandıktan sonraki 7-10 gün içinde size para iadesi yapacağız. Yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz.
Xxl beden düşünen varsa iade yerine verebilirim bana büyük geldi maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X