Şimdi Ara

Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
56
Favori
116.097
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S veya m beden alıp iade edecek olan varsa aldığı fiyattan alabilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ölçüleriniz nedir acaba ?

• Suggestions S kullanıcısına yanıt
    Hangi ürün ve fiyatı nedir hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazydentist kullanıcısına yanıt

1.82 83 kiloyum.L beden giyiyorum ama Medium'un kolları biraz bol bile geldi.Ama mont uzunluğu ve bedeni tam geldi.

Biraz ara beden gibisiniz.

Medium bol olur size kollardan dolayı.

S deneyin ama yorumlardan hangi modeli sipariş verecekseniz kalıbını da okuyun isterseniz.

• msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Hocam direk ben sizden alirim tam benim bedenim

• M beden alıp da bedeni almayan arkadaşlardan biri satmayı düşünürse eğer montunu ben değerlendirebilirim

• Bugün olmasa 10 gün sonra yine stoklara girecektir diye düşünüyorum. Aşağı yukarı aynı rakamlardan amazon.de satacaktır, tr fiyatına göre avantajlı olur diye tahmin ediyorum. O yüzden iade edeceklerden almak yerine yeni stok daha mantıklı bence

• M beden alıp bedeni uymayan arkadaşlar var ise iade ile uğraşmadan ben satın alabilirim.

• Ne yönden mantikli acaba? benim göremeyip yüksek dehanin gördügü "mantik" neymis merak ettim¿

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullanmaya karar verdim dostlar alan herkese hayırlı olsun iyi günlerde kullansın.

@kadir_yilmaz

@gomek

@Prof.Matematik

@sercan149

@samsunum55

@Maestro14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 23 Kasım 2021; 10:40:17 >
  • Yeni bir link olursa bizde kaçırmayalım :)

Alan herkese hayırlı olsun

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

İstanbul gibi devamlı yağmur yağan deyince bi gülme tuttu beni🤣rizedeyim 1 aydır hiç güneş görmedim akşam mı sabah mı belli değil söyleyeceklerim bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt

Kollar ve etek boyu biraz uzun ama S alsan bu seferde gobek kismi dar oldu dersin

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

Evet hocam biraz ara beden kaldım gibi ama dar olmasındansa bu daha iyi gibi

• salvery kullanıcısına yanıt

Rize de bizim kadar zamanınız yolda geçmiyordur:)Günde 4 saat yolda geçince dışarıda giyilen şeyler önemli oluyor.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt
    Verdik bile medium small alırdım bilseydim 😞small da göbekten dolayı dar olmazmıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydentist -- 23 Kasım 2021; 12:56:54 >

• Şöyle softshell bu havalarda giyilebilecek f/p bir mont,ceket yok mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Ben boynerden Lee Cooper desmont modelini aldım mağazada üzerimde denedim internetten aldım. Mağaza fiyatı 550 lira internette 480. Hopi paracik hediyesi ve Boyner olmayan şehirlere kampanyası ve param yüzde 15 iade kampanyası kombo yaptım. Bana 280 ne geldi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.