3 günde geldi bana, amazon bayağı uzak bir tarih vermişti. |
Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (9. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın sizin ölçülerden hareketle, 190/82 L almıştım büyük gelecek muhtemelen kesinleşmiş oldu :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kalça kısmı biraz sıkmadı mı beni rahatsız etti de
Columbianın polarlarında nasıl bu bedenler?
@Dark Saga Hocam 1,90a L büyük gelmez bence, bedenler biraz geniş aralıklı. Medium aldım dar geldi diyenler de var. Aşırı slim belki ucu ucuna olurdu 1,85 sonrası medium zor bence, bana ucu ucuna oluyor biraz küçük olsa dar kalacak
@delascuevas20 Kalça kısmı tam sıfır gibi, sıkmıyor ama fazla boşluk da yok, soğuk girmesin diye bu şekil tasarlanmış gibi geldi bana. Bende önde tam genital bölgenin orda bitiyor mont, arkada kalçanın aşağısına doğru. Ayaktayken sağdan çekince 2 parmaklık mesafe var hala. Oturunca problem oluyor bir tek doğal olarak, onda da montun altını kemer hizasına getirmek gerekiyor yine sıkıntı olmuyor. Boy biraz daha uzun olsa belki montun altı bel hizasına gelse daha iyi olabilirdi diyecem de small boyu 1.80likler için yapmış olacak halleri yok.
-
Dostlar 1.montum geldi delta ridge M beden ve arkadaşlarında bahsettiği üzere kalıp farklılığı var herhalde ki Mağazada M daha iyiyken yurtdışından gelen M beden bol oldu. İsteyen varsa haber versin yoksa yarın iade olacak.
Benim ölçüler 72 kg 172 boy
Model şu night tide diye geçen mavi renk toplam 935 tl ye malolmuştu
Columbia Erkek Delta Ridge Kapüşonlu Kuş Tüyü MontamazonColumbia Erkek Delta Ridge Kapüşonlu Kuş Tüyü Monthttps://www.amazon.com.tr/dp/B0814BGYPY/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_RAQNKVW6TZWVZQH2EBY7?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 22 Kasım 2021; 21:12:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Umuyorum dediğiniz gibi olur hocam uğraşmak istemiyorum iade filan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 22 Kasım 2021; 21:6:1 >
Hocam boy kilo nedir acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
172 boy 72 kg
Ben XL aldım. Bana hiçbir markada L olmuyor diye herkes 1 beden küçük söylemiş :D 1.92 95 bende uğraştırmasın ya tam olsun :D
-
Hocam bende 170 e 80 kıloyum medium sipariş verdim bol olurmu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mavi renk mi?
-
Evet
sana demediğim kesin sen blacklead mısın sanane git işine.
-
Amazon ana konusundan Colombia montçuları gidince mutlu olacağım sandım. Yanılmışım. Hakkınızı helal edin...
M olur hocam sana boyun uzun boyuna gore kilon dusuk 185cm 85 kiloyum bana da M oluyor
Hocam 1.80 boyla s beden aldıysan bizde 1. 70 boyla 12-13 yaş falan bakalım. Bu Avrupalıların 180 altında boyu yok galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yolda ki kizlarin ilgisinden işe zor ulastim kismi bana cok ilginc geldi napti yani kizlar:))
Boyuna gore kilon fazla oldugu icin montun kollari ve etek boyunun uzun gelme ihtimali var.Amma velakin S beden alsan bu seferde göbek kismi sikar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X