Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ben 70$'a almıştım üstüne kargoyu falan sildirmiştik baya ucuz olmuştu, şimdi kargo olayı olmuyor heralde o yüzden 70e inmesini bekle derim. diğer konuda söylediklerine göre temmuz'un 12sinde 20.yıl indirimleri başlayacakmış amazon'da, o zaman 70$ veya daha düşük fiyata satılır bence.

anlıyorum teşşekürler bekliyim o zaman :)
  • Standart (12-15 gün)

AmazonGlobal Öncelik (6-11 gün)

AmazonGlobal Express (1-4 gün)

Amazon italya . standart kargolarda takip numarası veriyorlar mı

teşekkürler
  • amazon g930un fiyatını 99 dolar yapmış :D
  • Arkadaşlar ben amazon a üye oldum ancak. ID number yazan yeri boş bıraktım. Sonradan öğrendimki buraya TC kimlik no yazılmalıymış. Şimdi girip eklemek istiyorum ama bir türlü bulamadım nereden gireceğimi. ID number olmadan sipariş versem bir sorun olur mu? Ayrıca mutlaka girmem gerekse nasıl ekleyebilirim.?
  • Beyler amazonda ayni evde birden fazla hesap kullanımı ile bütün hesaplar ban edilir diyorlar, doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burdan tüm ebay ve amazon kullanıcılarına sesleniyorum. Güvenilebilir 3.parti satıcısı olanlar ve bilenler paylaşsın lütfen Bizde faydanalalım bu cazip güzel fırsatlardan. Araştırdım pek rastlayamadım. amazon un kendi sattıkları iyi ama 3.partilerde çok daha uygun ve çeşitler var. Oyle herkezle Paylaşmak istemeyen olursa özelden pm de atabilir dürüstlükten şaşmayız Elhamdülillah. Baktım yardımcı oLan yok Konu açmayı düşünüyorum. güvenilir satıcılara gerçekten ihtiyaç var. tşk herkeze.
  • Amazondaki 3. parti satıcılardan alınan mallarda ne gibi haklarımız oluyor bilen var mı? Zira bi ürün adım baya fiyatı düşüktü adam yolda kaybolmuş para iadesi yapayım dedi ama hala o üründen satıyor tabi daha yüksek bir fiyata. Aldıgım üründen gönder tekrar dedim. Amazon müşteri hizmetlerini işin işine soksak yeni ürün göndertebilir miyiz adama? İlla para iadesini kabul mu etmem gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AceShadow

Hocam ben 4 tane ürün aldım ayrı ayrı hepsi de 75 euro altında ama aynı adrese aynı kişiye gidiyor bi sıkıntı çıkar mı

aynı gün gümrüğe varırlarsa kargo firması sizin adınıza gümrük işlemlerini yapmak için yetki ister hepsi o kadar ürünlerin farklı olmaksızın aynı gün varınca gümrüğe takıldı deniliyor.
  • Merhabalar ben Amazon.com'dan laptopum için bir Internal Blu-Ray Optik Sürücü sipariş vereceğim. Fiyatı 74$ ve 10$ da hizmet bedeli gibisinden bir şey ekliyorlar totalde 84$a gelicek. Merak ettiğim şey ise, acaba bu alacağım ürün elektronik olduğu için gümrükte takılma veya özel bir elektronik vergisi ödeme gibi bir durum olur mu? Yoksa sorunsuz bir şekilde evime ulaşır mı? Şimdiden teşekkürler.
  • bir sorun çıkar mı ?
     Amazon.com Alışveriş tecrübesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexland

bir sorun çıkar mı ?
     Amazon.com Alışveriş tecrübesi

valla aldığın ürünler gümrükte takılacak bir cinsten değilse sende adresini doğru vermişsen hiçbir sorun yokmuş gibi gözüküyor.

• Merhabalar. Benim mesaj arka sayfada kaldı o yüzden tekrar sormak istiyorum :)

84$ değerinde bir Blu-Ray Sürücü (Laptop için) alacağım Amazon.com'dan. Zannediyorum 84$ gümrüğe takılma sınırının altında. Ama acaba bu ürün elektronik olduğu için gümrüğe takılma ya da ek vergi ödeme gibi bir şey olur mu acaba bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vooblier

Merhabalar. Benim mesaj arka sayfada kaldı o yüzden tekrar sormak istiyorum :)

84$ değerinde bir Blu-Ray Sürücü (Laptop için) alacağım Amazon.com'dan. Zannediyorum 84$ gümrüğe takılma sınırının altında. Ama acaba bu ürün elektronik olduğu için gümrüğe takılma ya da ek vergi ödeme gibi bir şey olur mu acaba bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

sayfada nelerin takıldığı yazıyor iyi bakarsan. blu-ray takılmaz gönül rahatlığı ile alabilirsin.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttO_TR55

quote:

bir sorun çıkar mı ?

valla aldığın ürünler gümrükte takılacak bir cinsten değilse sende adresini doğru vermişsen hiçbir sorun yokmuş gibi gözüküyor.

Kulaklık hocam Audio-Technica ATH-M30x. 771 gram ağırlığı var bir sorun olur mu acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

bir sorun çıkar mı ?

Kulaklık hocam Audio-Technica ATH-M30x. 771 gram ağırlığı var bir sorun olur mu acaba ?

eğer bu adresten alırsan hiçbir sorun çıkmaz Allahın izniyle Kardeşim.
    http://www.amazon.com/Audio-Technica-ATH-M30x-Professional-Monitor-Headphones/dp/B00HVLUQW8
    ağırlık kargo fiyatını biraz yükseltebilir. onu da sipariş verirken konntrol edebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir sorun çıkar mı ?

http://www.amazon.com/Audio-Technica-ATH-M30x-Professional-Monitor-Headphones/dp/B00HVLUQW8
    ağırlık kargo fiyatını biraz yükseltebilir. onu da sipariş verirken konntrol edebilirsin.

Belirttiğiniz adres TR ye gönderim yapmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

quote:

quote:

quote:

bir sorun çıkar mı ?

o zman siz 3.parti bi kullanıcı yani satıcıdan alıyorsunuz. eğer bilmediğiniz bir satıcıdan alışveriş yapacaksanız iyi bakın notlarına ve yorumlarına. ben şahsen amazon dan başkasından almıyorum.

• Arkadaşlar amazondan bu ürünü satın almak istiyorum.http://www.amazon.com/HORI-Real-Arcade-Pro-PlayStation-4/dp/B00SULMRI4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1437373078&sr=8-3&keywords=arcade+stick

Anladığım kadarıyla ürün amazon tarafından satılıp kargolanıyor.Ayrıca ücret ödeme ekranında da "import fees deposit" diye bir şey alıyor.Şimdi ben bu ürünü alırsam direk evime gelir mi? Hızlı kargoyla alıcam ürünü ama araştırdığım kadarıyla UPS ya da DHL kargo e-mail yolluyormuş ve bunu yazıcıdan çıkarıp imzalayıp sonra tarayıcıya atıp geri mail olarak atmak gerekiyormuş.Benim ne yazıcım ne de tarayıcım var.Arkadaşlar bilen biri cevaplarsa sevinirim teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustak1234 -- 20 Temmuz 2015; 9:18:21 >

• MetalMania7x kullanıcısına yanıt
    Aral Game garantiyi kabul ediyormuş yurt dışından gelen ürünler için.Bizzat telefonla görüştüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

quote:

quote:

quote:

bir sorun çıkar mı ?

o zman siz 3.parti bi kullanıcı yani satıcıdan alıyorsunuz. eğer bilmediğiniz bir satıcıdan alışveriş yapacaksanız iyi bakın notlarına ve yorumlarına. ben şahsen amazon dan başkasından almıyorum.

Merhaba,

Amazon ve Ebay üzerinden çokça alış verişim vardır. Sizin referans verdiğiniz linkteki satıcı Amazon olmasına rağmen TR ye ürün göndermediğini belirtmiştim.

Lütfen linkteki şu bilgilendirmeye dikkat!!

This item does not ship to izmir, Turkey. Please check other sellers who may ship internationally. / Bu ürün TR ye gönderilmez. Lütfen gönderim yapan diğer satıcıları kontrol ediniz.

Selamlar,

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.