Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustak1234

Arkadaşlar amazondan bu ürünü satın almak istiyorum.http://www.amazon.com/HORI-Real-Arcade-Pro-PlayStation-4/dp/B00SULMRI4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1437373078&sr=8-3&keywords=arcade+stick

Anladığım kadarıyla ürün amazon tarafından satılıp kargolanıyor.Ayrıca ücret ödeme ekranında da "import fees deposit" diye bir şey alıyor.Şimdi ben bu ürünü alırsam direk evime gelir mi? Hızlı kargoyla alıcam ürünü ama araştırdığım kadarıyla UPS ya da DHL kargo e-mail yolluyormuş ve bunu yazıcıdan çıkarıp imzalayıp sonra tarayıcıya atıp geri mail olarak atmak gerekiyormuş.Benim ne yazıcım ne de tarayıcım var.Arkadaşlar bilen biri cevaplarsa sevinirim teşekkürler şimdiden.

Ürünün mali boyutu aşağıdaki gibidir. $195.25 toplam tutarını öderseniz ürün sorunsuz bir şekilde verdiğiniz adrese teslim edilir. Hızlı kargo olayını bilmiyorum. Normal yollarla 15 gün içinde elinizde olur.

Items
    $149.99
    Estimated shipping & handling
    $15.48
    Total before tax
    $165.47
    Estimated tax to be collected
    $0.00
    Import Fees Deposit
    $29.78
    Estimated order total
    $195.25

Selamlar,

• quote:

Orijinalden alıntı: onat

Ürünün mali boyutu aşağıdaki gibidir. $195.25 toplam tutarını öderseniz ürün sorunsuz bir şekilde verdiğiniz adrese teslim edilir. Hızlı kargo olayını bilmiyorum. Normal yollarla 15 gün içinde elinizde olur.

Items
    $149.99
    Estimated shipping & handling
    $15.48
    Total before tax
    $165.47
    Estimated tax to be collected
    $0.00
    Import Fees Deposit
    $29.78
    Estimated order total
    $195.25

Selamlar,

Cevap için teşekkürler hocam hızlı kargoyla alınca e-mail gönderiyorlarmış.Bu e-maili yazıcıdan çıkarıp imzalayıp tarayıcıdan da taratıp tekrar mail olarak yolluyor muşun diyorlar.Bende ne yazıcı ne de tarayıcı var.Bu yüzden öğrenmek istedim tekrar teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OttO_TR55

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dexland

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dexland

bir sorun çıkar mı ?

valla aldığın ürünler gümrükte takılacak bir cinsten değilse sende adresini doğru vermişsen hiçbir sorun yokmuş gibi gözüküyor.

Kulaklık hocam Audio-Technica ATH-M30x. 771 gram ağırlığı var bir sorun olur mu acaba ?

eğer bu adresten alırsan hiçbir sorun çıkmaz Allahın izniyle Kardeşim.
    http://www.amazon.com/Audio-Technica-ATH-M30x-Professional-Monitor-Headphones/dp/B00HVLUQW8
    ağırlık kargo fiyatını biraz yükseltebilir. onu da sipariş verirken konntrol edebilirsin.

Belirttiğiniz adres TR ye gönderim yapmıyor.

o zman siz 3.parti bi kullanıcı yani satıcıdan alıyorsunuz. eğer bilmediğiniz bir satıcıdan alışveriş yapacaksanız iyi bakın notlarına ve yorumlarına. ben şahsen amazon dan başkasından almıyorum.

Merhaba,

Amazon ve Ebay üzerinden çokça alış verişim vardır. Sizin referans verdiğiniz linkteki satıcı Amazon olmasına rağmen TR ye ürün göndermediğini belirtmiştim.

Lütfen linkteki şu bilgilendirmeye dikkat!!

This item does not ship to izmir, Turkey. Please check other sellers who may ship internationally. / Bu ürün TR ye gönderilmez. Lütfen gönderim yapan diğer satıcıları kontrol ediniz.

Selamlar,

haklısın kardeşim. peki Amazon.com neden yollamıyor. bazı markalarda bi anlaşmasımı var.

• arkadaşlar burada Amazon un kendi sattığı bir ürünü satın aldıktan sonra hiç kargolanıp gelen ürünü geri iade yapıp ücretini alan varmı... şuan o pozisyondayım. chat le irtibat kurdum ama içimde bir tereddüt var.
  • 2014te Amazondan aldigim kulaklikta temassizlik sorunu olmustu, chatten yazistim adamlar sorgusuz sualsiz yeni bi kulaklik gonderdiler hizli kargoyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.amazon.com/Motorola-Moto-360-Black-Leather/dp/B00NC8PMUK
    arkadaşlar bu ürün vergisi ödenerek gümrükten geçer mi geçiyorsa ne kadar öderim
  • quote:

arkadaşlar burada Amazon un kendi sattığı bir ürünü satın aldıktan sonra hiç kargolanıp gelen ürünü geri iade yapıp ücretini alan varmı... şuan o pozisyondayım. chat le irtibat kurdum ama içimde bir tereddüt var.

Ben aldığım sıvı soğutmayı iade etmek istedim kargo 60 tl tutyordu kargo ücretini siz üstlenirmisiniz dedim adamlar o zaman ürün sende kalsın biz para iadesini yinede yapalım dediler

• amazonda türkiyeden e kitap satışı yapılabiliyor mu ve nasıl yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan46

quote:

arkadaşlar burada Amazon un kendi sattığı bir ürünü satın aldıktan sonra hiç kargolanıp gelen ürünü geri iade yapıp ücretini alan varmı... şuan o pozisyondayım. chat le irtibat kurdum ama içimde bir tereddüt var.

Ben aldığım sıvı soğutmayı iade etmek istedim kargo 60 tl tutyordu kargo ücretini siz üstlenirmisiniz dedim adamlar o zaman ürün sende kalsın biz para iadesini yinede yapalım dediler

gelen kargoyu almak istemediğimi ürünü yanlışlıkla sipariş verdiğimi dedim gerçekten dew öyle yapmışım adamlar daha ürün benim bulumduğum şehirdeki kargo şirketindeyken 394 tl para iadesini yaptılar. Vallahi Helal oLsun.

• Arkadaşlar supplement almak istiyorum da
    Türkiyedeki fiyatları 200den fazla amazon.com da 48 dolar gibi gayet ucuz . Gümrükte kalmaz sanırsam da gönül rahatlığı ile alabilir miyim ?
  • Beyler selam , Amazon'dan D vitamini sipariş etmiştim ancak ürün yolda hasar görmüş bende amazon yardıma bağlanıp ne yapabiliriz diye sordum , eleman hemen adıma yeni bir sipariş oluşturup ücretsiz olarak göndertti , ancak Amazon Global Priority Shipping ile gönderdi yeni siparişi , bu yöntemle ürünün gümrüğe takılma ihtimali var mı ?okuduklarıma göre bu hızlı siparişler özel kargo şirketleri ile geliyormuş , ancak ben uzun süreli kargoyu seçersem PTT getiriyor diye biliyorum , PTT'de takılma ihtimali daha düşük, sizce ne yapayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 31 Temmuz 2015; 22:18:24 >
  • Merhaba arkadaşlar. Amazon üzerinden 59 $'lık elektronik bir ürün sipariş ettim. Amazon 02.08.2015 tarihinde i-Parcel'e teslim etti. i-Parcel de 03.08.2015 tarihinde ürünün çıkışını yaptı ancak benden tc kimlik numaramı istemedi. Bir sorun çıkar mı?
  • asus199 kullanıcısına yanıt
    stokta sorun olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende amazon.com dan 44 usd lik (kargo dahil) bir alışveriş yaptım.
    Amazon.com'a TC kimlik nosunu girdiğim için sanırım benden TC kimlik no talep edilmedi, İ- parcel taarfından , siparişimi 04.08 tarihinde verdim , şu anda statusu aşağıda olduğu "out for delivery"

Ne kadar zamanda elimde olur? Tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirler mi? Bu arada teslim tarihi olarak 24.08 olarak gözüküyor amazon.com 'da

Bilgiler için şimdiden teşekkürler

Details:
    Package to: Izmir TR
    Current Status: Out for delivery

Tracking Events
    Event Event Date City State / Province Country Code

Out for delivery 8/13/2015 12:54:00 PM IZMIR TR
    Exported i-Parcel and in transit to country of destination 8/11/2015 11:03:00 AM Edison US
    Received at i-Parcel 8/7/2015 5:26:33 PM Edison US
    Received at i-Parcel and on hold for review 8/7/2015 2:29:58 PM
    Your shipment has been flagged for review of the contents prior to export 8/7/2015 9:12:13 AM Edison US
    Package details received electronically from Seller 8/7/2015 9:11:53 AM

• togi1975 kullanıcısına yanıt
    Pts den kontrol edin

Amazon rehberi konusu var orada anlatıyor

• Package arrived at a carrier facility
    OSMANIYE, TR

(Paket dağıtım merkezine ulaştı
    OSMANİYE , TR) yanı osmaniyeye mi gelmiş oluyor

• Arkadaşlar amazon'dan aldığımız 100 dolarlık bir saat bugünki kurlar ile 75 euro'yu geçiyor

normal kargo gönderimi ile gümrüğe takılarak kaç tl'ye gelir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 18 Ağustos 2015; 10:02:39 >
  • Çöl Tilkisi kullanıcısına yanıt
    amazon gönderiyorsa sizden en son aşamada ödediğiniz tutar dışında herhangi bir ücret alınmamaktadır.
    ürünler DDP ile geliyor. oluşacak bütün masraflar amazon a ait.

• Kargo ücretini nerden öğrenebiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün gece bilgisayarı ofiste bırakmıştım, cep telefonundan takip ettiğim bir ekran kartının stoklara girdiğini gördüm ve satın aldım. Ancak sabah banka hesabımı kontrol ettiğimde henüz hiçbir ücretin çekilmediğini gördüm, kart limiti yeterli ve sanal kartta girmedim ödeme için. Satın alma işlemi sırasında CCV veya şifre tarzı hiçbir bilgi istemedi site, sadece kart numarası ve son kullanma tarihi aldı. Parayı çekemedikleri için malıda göndermiyorlar doğal olarak, ödeme şeklini değiştiremiyorum, nasıl çözülür bu sorun? Ürün stoklarda olmuyor (EVGA 980ti Classified) yoksa iptal edip yeniden sipariş edeceğim. İşyerinde olduğum için forumu inceleme fırsatım olmadı üzgünüm, yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok mutlu olurum.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.