Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • k.kartım yokda bana amazondan ürün alabilecek varmı 70 tl felan tutuyor kargo beraber sanıırm 22 dolar ürün
  • selimtezz kullanıcısına yanıt
    Amazon dahil hiçbir siteden kargo yolu ile cep telefonu gelmesi söz konusu değildir, telefonun geçtiğini söyleyenler olacaktır ama ben onlara inanmıyorum ve olası bir siparişte %100 gümrüğe takılıp ürün geri gidecektir. Eğer havayolu ile yolcu olarak yanında getirebilecek bir tanıdığın yoksa bu riske hiç girmemeni tavsiye ederim.
  • MErhaba arkadaşlar. Ebaydan çok alışveriş yaptım ama amazondan hiç yapmadım. Sırt çantası alacağım. Ebayda malesef yok. Amazonda buldum. Sanırım paypal kabul etmiyor amazon..

Aşağıdaki çantayı seçtim. KArgo bedava felan diyor ama Türkiye'ye gönderilip gönderilmediğini göremedim. Onu nereden bakıyoruz ?

http://www.amazon.com/Targus-Backpack-Designed-16-Inch-Laptops/dp/B0057V9HPQ
  • KingdeviL kullanıcısına yanıt
    Türkiyeye gidiyor fakat kargo bedava değil
    16 dolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

16 dolar

Price: $38.21 & FREE Shipping yazıyor. 16 Dolar nerede yazıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingdeviL

quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

16 dolar

Price: $38.21 & FREE Shipping yazıyor. 16 Dolar nerede yazıyor acaba ?

Free shippingin yanındaki detaylar a basın okursanız
    Sadece amerikaya yazıyor

Türkiyeye 16 dolar son ödemeyi tamamlama aşamasında yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Major Meto

merhabalar
    http://www.amazon.com/Thermaltake-LEVEL-Gaming-Modular-Computer/dp/B005F7794S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1443092075&sr=8-1&keywords=thermaltake+level+10&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011
    bu ürün gelirmi? gümrük ne yazar? maliyeti dolar olarak bana ne olur?

Her şey dahil 386 yapıyor ( kargo gümrük ürün bedeli)

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    türkiyeden almak daha mantıklıymış cevap için teşekkürler
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A0F416612 -- 3 Şubat 2016; 22:17:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucantursu

Arkadaşlar yurtta kalıyorum kargo geldiğinde çok büyük ihtimalle yurtta olmayacağım (Benden baska birisinin teslim almasını istemiyorum.) bu yüzden adrese hangi kargo şirketiyle gelecekse onun en yakın şubesinin adresini yazıp şubeden kendim almak istiyorum anladığım kadarıyla Amazonun Türkiye'deki anlaştığı dağıtıcıları değişebiliyor yani ben adres kısmına yurtiçi kargonun şubesini yazsam ama kargo sürat kargoyla gelse yurtiçi, kargoyu teslim alıp şubesinde bekletir mi? Ben bunu merak ediyorum.

Adrese kısmına sadece Ülke, İl, İlçe semt ve/veya mahalle ve posta kodu yazın, bu şekilde size en yakın şubede kargonuz bekletilir. Bir de telefon numarasını da ekleyin.
  • amazon dan ilk defa alışveriş yapacam bir iki sorum olacaktı daha önce alışveriş yapan arkadaşlara.

http://www.amazon.com/gp/product/B008F2YEN4?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_image_1&smid=A35KSGMJ9RJG5D almak istediğim ürün bu.

1) bunu sipariş etsem Erzurum a gonderirler mi?
    2) ürünün gümrükte sıkıntısı olur mu?
  • Merhaba arkadaşlar. Yurtdışında yaşayan tanıdıkların adresine (örneğin hollanda) alışveriş yapsam ürün o ülkeye girdiğinde gümrük vs adı altında bir para isterler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

amazon dan ilk defa alışveriş yapacam bir iki sorum olacaktı daha önce alışveriş yapan arkadaşlara.

http://www.amazon.com/gp/product/B008F2YEN4?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_image_1&smid=A35KSGMJ9RJG5D almak istediğim ürün bu.

1) bunu sipariş etsem Erzurum a gonderirler mi?
    2) ürünün gümrükte sıkıntısı olur mu?

Türkiyeye yolluyorlar. Gümrük limitinin altında. yalnız 16,33 dolar kargosu tutuyor. (12-17 iş günü teslimi)

Yalnız ürünü amazon satmıyor. Amazon üzerinden satış yapan şirketlerden biri. Kargoyu sildiremez herhangi bir kupon kullanamazsınız o yönde bir umudunuz olmasın. Güzel bir ürünmüş bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theory of a dead man -- 2 Ekim 2015; 20:16:07 >

• Merhaba,

Amazon siparişim sonrası kargom iki gündür
    "Package arrived at a carrier facility
    Edison, NJ, US
    "
    durumunda bekliyor. Carrier facility sonrası durağın Türkiye'ye giriş olduğunu okumuştum. Yani bugün bir işlem daha atlasa birkaç gün içinde elimde olacak yalnız Amazon da tahmini teslimat tarihinin bu ayın 26'sı olduğunu söylemiş.

Bir kargo için 27 gün bekleyecek miyim?
    Siparişimi benzerlerinin ve aynısının burada benzerleri olduğunu ve onların da içinde 5-6 gün içinde teslim alanlar, 12 günde teslim alanlar gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroofutopia

Merhaba,

Amazon siparişim sonrası kargom iki gündür
    "Package arrived at a carrier facility
    Edison, NJ, US
    "
    durumunda bekliyor. Carrier facility sonrası durağın Türkiye'ye giriş olduğunu okumuştum. Yani bugün bir işlem daha atlasa birkaç gün içinde elimde olacak yalnız Amazon da tahmini teslimat tarihinin bu ayın 26'sı olduğunu söylemiş.

Bir kargo için 27 gün bekleyecek miyim?
    Siparişimi benzerlerinin ve aynısının burada benzerleri olduğunu ve onların da içinde 5-6 gün içinde teslim alanlar, 12 günde teslim alanlar gördüm.

Amazon üzerinden satış yapan bazı amerika dışı satıcılar (japonya çin vb.) ücretsiz kargo uygulaması yapıyorlar ama süreler uzuyor. Aşağıda bir örnek var. Sizin de benzer ürünse kargo süresi ondan uzun olabilir. ama amazonun kendi sattığı ürünse süre gerçekten uzunmuş. ama normalde yazan süreden erken geliyor. O aktarma yerini normalde 3-4 günde geçmesi gerek hızlı kargo değilse ki sizin değil.

Amazon.com Alışveriş tecrübesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theory of a dead man -- 4 Ekim 2015; 14:56:30 >

• Direkt olarak amazon üzerinden geleceğini biliyorum.
    quote:

Ships from and sold by Amazon.com

Yarın sabah kalktığımda da bir değişiklik göremezsem canlı sohbet üzerinden bir görüşme yapacağım.
  • Soul Master kullanıcısına yanıt
    Ürünü amerikadan getiren aracı firmalar var 10 günde teslim ediyor onlarla gönderebilirsin
  • arkadaşlar, amazondan http://www.amazon.com/gp/product/B00HJ4RN1E?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER
    bu ürünü almak istiyorum fakat ürün 95 dolar, yani 75 euro sınırını geçiyor, bana teklif edilen amazon store card ile 10 dolar indirim vaat ediyor. yani 75 euro oluyor satın alma ekranında da 35 dolar üstünde ücretsiz kargo seçeneği çıkıyor. yardım lütfen... ekran çıktısı burada
     Amazon.com Alışveriş tecrübesi

• amazondan her alışverişe kargo parası ödemek gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.