Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Musab

amazondan her alışverişe kargo parası ödemek gerekiyor mu?

Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar alışveriş yaparken 75 avro hariç sayı sınırı var mı ? Mesela 75 avro altında 5 farklı ürünü peş peşe sipariş edebiliyor muyuz?
  • merhabalar, ben de amazon de'den saat siparis etim, suan gumrukten alinir gibi bisey yaziyor ama teslimat tarihi olarak da 30 ekim gozukuyor, beklemelimiyim yoksa gumruk amirliginden almalimiyim kafam cok karisti! ayrica anadolu yakasindan nereden almam gerekiyor bilen varmi? saat aldim ucreti 189€ ne kadar gumruk bedeli oderim? simdiden cok tesekkurler!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmustafa1

Arkadaşlar alışveriş yaparken 75 avro hariç sayı sınırı var mı ? Mesela 75 avro altında 5 farklı ürünü peş peşe sipariş edebiliyor muyuz?

Sayı sınırı yok ancak işin ticaretini yaptığınız izlenimini verirseniz gümrük uygularlar. Aile içinden farklı isim ve adres vererek almak daha sorunsuz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhiraoglu

arkadaşlar, amazondan http://www.amazon.com/gp/product/B00HJ4RN1E?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER
    bu ürünü almak istiyorum fakat ürün 95 dolar, yani 75 euro sınırını geçiyor, bana teklif edilen amazon store card ile 10 dolar indirim vaat ediyor. yani 75 euro oluyor satın alma ekranında da 35 dolar üstünde ücretsiz kargo seçeneği çıkıyor. yardım lütfen... ekran çıktısı burada
     Amazon.com Alışveriş tecrübesi

Amazon da TR için ücretsiz kargo uygulaması yoktur.
    Fiyat bu haliyle bile çok uygun gözüküyor.

• merhaba arkadaşlar,

amazon com dan ilk siparişim olan cep radyosu için kargo dahil 25 Dolar ödedim.

Ancak şimdi "DELAYED - Your package is delayed in the customs clearance process. " diye bir aşamadayım.
    Sanırım gümrükte demek oluyor.

Bir de DHL EXPRESS' ten ne olduğunu anlayamadığım bir sürü şey yazan bir mail geldi.
    Atatürk Havaalanındaymış kargom. aynen şöyle yazıyor mailde

"Sayın Müşterimiz,

Aşağıda ürün detayları verilen eşyanız gümrüğe tabi bir gönderidir. Gönderinizin size ulaşabilmesi için resmi gümrük çekim işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Gönderiniz, Atatürk Hava Limanı Kargo Gümrük Müdürlüğü'ne bağlı, DHL Express Taşımacılık ve Tic. A.Ş.' nin işletici olduğu Geçici Depolama Alanı' na alınmıştır. Gümrük kanununda belirtildiği üzere, geçici depolama süresi 20 gündür."

Ancak sorum şu benim ürün 75 Doların altında olmasına rağmen neden ücret isteniyor?

Bir de ben kargo ücretini ödediğim halde tekrar benden DHL ne talep ediyor?

YArdımınız için şimdiden teşekkürler..

• edaliy kullanıcısına yanıt
    Radyo olduğundan TRT bandrolü ödemeniz gerekir.
  • Beyler benim ürün ne zaman gelir tahmini

Exported i-Parcel and in transit to country of destination 10/31/2015 5:54:00 AM Edison US
    Received at i-Parcel 10/28/2015 11:59:31 AM Edison US
    Package details received electronically from Seller 10/28/2015 8:34:07 AM

31 ekimde edisondan çıkmış ülkeye girerse sanırım 3 güne gelir.Fakat ne zaman ülkeye girecek bakalım.

Son gelişmeye göre ürün 4 günde ankaraya girip bide dağıtıma çıkmış şansıma işler hızlı gitmiş gözüküyor.

Out for delivery 11/3/2015 7:27:00 PM ANKARA TR
    Processed through transit hub 11/3/2015 6:46:00 PM YK NO 24H ICINDE REF2 DUSER TR
    Exported i-Parcel and in transit to country of destination 10/31/2015 5:54:00 AM Edison US
    Received at i-Parcel 10/28/2015 11:59:31 AM Edison US
    Package details received electronically from Seller 10/28/2015 8:34:07 AM

Ürün ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 3 Kasım 2015; 18:51:34 >

• Out for delivery 11/3/2015 7:27:00 PM AYDIN TR
    Processed through transit hub1 1/3/2015 6:46:00 PM YK NO 24H ICINDE REF2 DUSER TR
    Received at i-Parcel 10/28/2015 2:26:37 PM Edison US
    Package details received electronically from Seller 10/25/2015 6:54:06 AM

Processed through transit hub1 1/3/2015 6:46:00 PM YK NO 24H ICINDE REF2 DUSER TR bu yazmış oldUkları mesajı anlamadım bilen varmı eğer bir sorun yoksa 1 2 gün içinde kargom gelir herhalde
  • ARKADAŞLAR ŞİMDİ BEN AMAZONDAN 58$ LIK RAZER DEATHADDER ALDIM BU GÜMRÜĞE TAKILIRMI YOKSA DİREK GELİR VE SADECE KARGOYA ÜCRETMİ VERİRİM LÜTFEN ACİL ÖDEMEM GEREKİYOSADA TA ANKARA YA KADAR GİTMEK ZORUNDAMIYIM YOKSA SİLİVRİDE YAŞIYIROUM YAŞADIĞIM YERDEN VEREBİLİRMİYİM
  • BİRDE ARKADAŞLAR BEN ÖDEMEYİ E MAİL DEN KABUL ETTİM AMA KARTTAN PARA HİÇ GİTMEDİ ÖDEME NASIL OLUCAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjRocKy

BİRDE ARKADAŞLAR BEN ÖDEMEYİ E MAİL DEN KABUL ETTİM AMA KARTTAN PARA HİÇ GİTMEDİ ÖDEME NASIL OLUCAK

Email den ödeme nedir? Var mı böyle bir şey?
  • arkadaslar bende amzondan sipariş vermeye calıstım ama bi turlu yapamadım butun adımları tamamlıyorum zip cod girilmesi gerekiyor giriyorum giriyorum bi turlu olumuyor yardımcı olurmurmusunuz..
  • Merhabalar

Kısa birşey danışacaktım.Fikir almak istiyorum.

Amazondaki http://www.amazon.com/gp/product/B00Z6OKIAC?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_imb_mini_detail&smid=A1SBHZ17FF6KRN şu ürünü almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim. Gümrük olayı nasıl olur bu üründe. Kaça mâl olur.

http://steelseries.com/gaming-headsets/siberia-800
    Aynı şekilde bu ürün firmanın kendi sitesinde de satılıyor . P800 playstation versiyonunu direk amazon sitesine yönlendiriyor ki Amazonda stokta yok gösteriyor. X800 versiyonu direk siteden alınabiliyor. Türkiye ye de gönderiliyor sanırım öyle gördüm.Bu şekilde alırsam Euro üzerinden işlem oluyor hadi para kısmını geçtim. Buradan almaya kalksam gümrük olayı nasıl olur.

Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

• ''Price: $93.10 - $155.25 & FREE Returns on some sizes and colors. Details'' burada göründüğü üzere bu çift ve farklı iki fiyat neyi temsil etmekte?http://www.amazon.com/Adidas-Mens-MID-GTX-Boot/dp/B00HQ22ARQ/ref=pd_sbs_309_1?ie=UTF8&dpID=41L4TuTVKyL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0KKBTYPK4T8B2VWSZ4CN mesela şu ürünü alsam benim ayağıma giyidiğim anda bana maliyeti nedir? İlgi ve alakanıza teşekkür ederim ;)

• Merhaba Arkadaşlar, Lise 3 Öğrencisiyim, Bir Kredi Kartım Yok, Paypal Kartım Var İnternetten Bunun İle Daha Önce Çok Alışveriş Yaptım.

Daha önce sadece ebay dan Alışveriş yapmıştım ve yaklaşık 2 hafta gibi bir süre içinde ürünümü almıştım şimdi size sorum
    Amazondanhttp://www.amazon.com/gp/product/B00CQ35C1Q?redirect=true&ref_=ask_ql_qh_dp_hza
    Bu ürünü almak istiyorum, Ürün 55 dolar ve kargo ücreti 10 dolar yazıyor toplam 65 dolara gelecek bu ürün kargo ücreti kredi kartından mı kesiliyor yani ödeme yaparken, Bir de Amazonda ortalama Kaç Günde Geliyor, Son Olarak Almanyadan Kuzenime aldırtsam Oradan Buraya Kargo 10 dolardan daha düşük tutabilir mi ? Cevaplarsanız Çok Sevinirim Arkadaşlar :)

• ftcvkk F kullanıcısına yanıt
    Hocam renge ve numaraya göre fiyat değişiyor siz istediğiniz renk ve numarayı (mevcutsa) seçtiğiniz zaman fiyat sabitleniyor.İstediğiniz ayakkabıyı seçip sepete atıp checkout a giderseniz size kargo ve gümrük bedeliyle toplam bir fiyat çıkarır.Checkout a giderken Türkiye adresi ekleyin ki fiyat doğru çıksın.
  • atheet kullanıcısına yanıt
    Dostum Bilgin Var İse Cevaplayabilir misin ?

Daha önce sadece ebay dan Alışveriş yapmıştım ve yaklaşık 2 hafta gibi bir süre içinde ürünümü almıştım şimdi size sorum
    Amazondanhttp://www.amazon.com/gp/product/B00CQ35C1Q?redirect=true&ref_=ask_ql_qh_dp_hza
    Bu ürünü almak istiyorum, Ürün 55 dolar ve kargo ücreti 10 dolar yazıyor toplam 65 dolara gelecek bu ürün kargo ücreti kredi kartından mı kesiliyor yani ödeme yaparken,Gümrük sıkıntısı çıkar mı ?, Bir de Amazonda ortalama Kaç Günde Geliyor, Son Olarak Almanyadan Kuzenime aldırtsam Oradan Buraya Kargo 10 dolardan daha düşük tutabilir mi ? Cevaplarsanız Çok Sevinirim Arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noob man -- 7 Kasım 2015; 16:40:36 >

• aklıma gelmişti bilgilendirme için teşekkür ederim
    @
    atheet
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftcvkk -- 7 Kasım 2015; 19:12:58 >
  • noob man kullanıcısına yanıt
    hocam sizin mesajınızı görmüştüm de bazı konularda kesin bilgim olmadığından yazmamıştım
    gümrükte takılmaz 75€ altına gümrük ödenmiyor diye biliyorum ödenicek olduğunda amazon zaten checkout kısmında(import fees olan kısım) gümrük ücretini otomatik ekliyor kendisi hallediyor , ss ekledim
    kargo kısmında yine amazon ortalama bir zaman veriyor diğer arkadaşları bilmiyorum ama benim 28 temmuz da verdiğim sipariş 9 günde gelmiş(verdiği ortalama günden önce geldi)
    almanya dan daha ucuza getirtebileceğinizi sanmıyorum zaten almanya için bir kargo ücreti kesicek ürün abd den yollanıyor , birde kuzeniniz uğraşıcak ama bu konuda kesin bilgim yok.
     Amazon.com Alışveriş tecrübesi

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.