Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heroofutopia

Merhaba,

Amazon siparişim sonrası kargom iki gündür
    "Package arrived at a carrier facility
    Edison, NJ, US
    "
    durumunda bekliyor. Carrier facility sonrası durağın Türkiye'ye giriş olduğunu okumuştum. Yani bugün bir işlem daha atlasa birkaç gün içinde elimde olacak yalnız Amazon da tahmini teslimat tarihinin bu ayın 26'sı olduğunu söylemiş.

Bir kargo için 27 gün bekleyecek miyim?
    Siparişimi benzerlerinin ve aynısının burada benzerleri olduğunu ve onların da içinde 5-6 gün içinde teslim alanlar, 12 günde teslim alanlar gördüm.

Latest update: Tuesday, Nov 24
    6:55 AM Package has left the carrier facility
    Edison, NJ, US

Friday, Nov 20
    2:24 PM Package arrived at a carrier facility
    Edison, NJ, US
    12:17 AM Package has left seller facility and is in transit to carrier
    Breinigsville, PA, US

ben ayın 17sinde almıştım birader 4 gün sonra yeni çıkmış daha edisondan ben napayım :)

acaba edisondan ayrıldıktan sonra ne kadar sürede türkiyeye giriş yapıyor kargo ?

• Müslümdenenhıyar kullanıcısına yanıt
    Vergisini ödersin takılmaz
  • edit :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 24 Kasım 2015; 21:58:38 >
  • hiçbir sony tv 65" olan tr ye gönderilmiyo.
  • Arkadaşlar merhaba,

Amazon sitesindenhttp://www.amazon.com/Logitech-7-1-Channel-Surround-Sound-Headset/dp/B001O5CCQK/ref=pd_sim_147_5?ie=UTF8&dpID=41nTzL4CWyL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR126%2C160_&refRID=0KEND4TZ563DB1SGP60Y şu ürünü almak istiyorum ama tam olarak ne yapacağımı anlamadım. Hangi satıcılardan almalıyım. Ürünün bir çok fiyatı var en ucuzlarından biri de bu. Aralarında bir fark varmı var ise nasıl anlayabilirim. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Beyler alacagım ürün 58 pound gümrüge takılırmı.
  • https://takaratukara.wordpress.com/ ADRESINEDE BIR GOZ ATIN DERIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanCLK

Arkadaşlar merhaba,

Amazon sitesindenhttp://www.amazon.com/Logitech-7-1-Channel-Surround-Sound-Headset/dp/B001O5CCQK/ref=pd_sim_147_5?ie=UTF8&dpID=41nTzL4CWyL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR126%2C160_&refRID=0KEND4TZ563DB1SGP60Y şu ürünü almak istiyorum ama tam olarak ne yapacağımı anlamadım. Hangi satıcılardan almalıyım. Ürünün bir çok fiyatı var en ucuzlarından biri de bu. Aralarında bir fark varmı var ise nasıl anlayabilirim. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Linkteki amazonun sattığı diğer fiyatlar başka satıcıların linktekini alabilirsin

• Daha önceden sormuştum ama bir cevap gelmedi o yüzden tekrardan sorma gereği görüyorum bu yüzden kusura bakmayın.Merak ettiğim şey ise şu , paypal kartım ile amazondan alışveriş yapmam için ne yapmam gerekiyor daha önce denemiştim ama bir sonuç alamadım kabul etmedi sanıyorsam türk lirası olduğu için yanlışta biliyor olabilirim ama parayı paypal kartıma yükleyip ardından siteden parayı dolara yada euro ya çevirdikten sonra alışveriş yapabilirmiyim yada başka yolla nasıl yapabilirim.Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya prime alasım var ama turiyede avantajları nedir,internete hılı kargo hizmeti falan demişler ama denemesi süresi var deneye mi alsam bilemedim 100 dolar hizmet bedeli..
  • Arkadaşlar papağanım için amazondan pelet yem aldım fakat iade gözüküyor. Nedendir? Satıcıya sordum sorununuz için amazon ile iletişime geçin dedi. Amazona nerden yazacağım bu sorunla ilgili?? Teşekkürler şimdiden..
     Amazon.com Alışveriş tecrübesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altunok kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.com/gp/help/customer/contact-us#

Buradan

1) 1.aşamada almış olduğunuz ürüne tik atın
    2) 2.aşamadan "Select an issue" kısmında Returns and refunds'ı seçin daha sonra "Select issue details" kısmından Other return and refund issue'yu seçin.
    3) 3.aşamada "Chat" butonuna tıklayıp derdinizi yazın yardımcı olurlar.
  • Shandor S kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler

• Amazon'dan 121 dolarlık bir alışveriş yaptım gaming klavye g710 modeli sorunsuz bir şekilde gümrükten geçerim acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Arkadaşlar papağanım için amazondan pelet yem aldım fakat iade gözüküyor. Nedendir? Satıcıya sordum sorununuz için amazon ile iletişime geçin dedi. Amazona nerden yazacağım bu sorunla ilgili?? Teşekkürler şimdiden..
     Amazon.com Alışveriş tecrübesi

Yemler, tarım bakanlığı tarafından verilen izin ile satışa çıktığı için yurt dışı yasaklı ürün kapsamında yemler de.

• quote:

Orijinalden alıntı: bada_boom

Amazon'dan 121 dolarlık bir alışveriş yaptım gaming klavye g710 modeli sorunsuz bir şekilde gümrükten geçerim acaba...

Amazon gümrük vs masrafları peşin peşin aldığı için sıkıntısız gelecektir ürün.

• Tecrübesi olan varsa çok acilen bir şey sormak istiyorum.

Amazon.co.uk'den 2 adet kitap sipariş verdim. Biri 27 diğeri 23 sterlindi. Kitaplar ayrı ayrı yollanmış. Biri 2 hafta önce geldi, diğerinden haber yok. Teslim süresi çoktan geçti.

Kitap bana bu hafta içinde çok acilen lazım. Acaba Gümrük Ofisiyle veya PTT'nin yurtdışı kargo bölümüyle iletişim kurup bu kitabı "alıcı ismimle" bulma şansım var mı? Varsa, kiminle iletişim kuracağım? Bu kitap tezimle ilgili ve o kadar acil ki bu sorun yüzünden çok büyük aksaklık yaşayacağım kitabı alamazsam. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theory of a dead man

quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

amazon dan ilk defa alışveriş yapacam bir iki sorum olacaktı daha önce alışveriş yapan arkadaşlara.

http://www.amazon.com/gp/product/B008F2YEN4?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_image_1&smid=A35KSGMJ9RJG5D almak istediğim ürün bu.

1) bunu sipariş etsem Erzurum a gonderirler mi?
    2) ürünün gümrükte sıkıntısı olur mu?

Türkiyeye yolluyorlar. Gümrük limitinin altında. yalnız 16,33 dolar kargosu tutuyor. (12-17 iş günü teslimi)

Yalnız ürünü amazon satmıyor. Amazon üzerinden satış yapan şirketlerden biri. Kargoyu sildiremez herhangi bir kupon kullanamazsınız o yönde bir umudunuz olmasın. Güzel bir ürünmüş bu arada.

70 dolarlık kulaklık free ship 70 dolar verdiğimiz gibi gelir mi ekstra bir masrafsız

• quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

quote:

quote:

amazon dan ilk defa alışveriş yapacam bir iki sorum olacaktı daha önce alışveriş yapan arkadaşlara.

http://www.amazon.com/gp/product/B008F2YEN4?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_image_1&smid=A35KSGMJ9RJG5D almak istediğim ürün bu.

Türkiyeye yolluyorlar. Gümrük limitinin altında. yalnız 16,33 dolar kargosu tutuyor. (12-17 iş günü teslimi)

Yalnız ürünü amazon satmıyor. Amazon üzerinden satış yapan şirketlerden biri. Kargoyu sildiremez herhangi bir kupon kullanamazsınız o yönde bir umudunuz olmasın. Güzel bir ürünmüş bu arada.

70 dolarlık kulaklık free ship 70 dolar verdiğimiz gibi gelir mi ekstra bir masrafsız

Trye free shipping yok dostum 70$+shipping and handling cost alınıp gelir gümrük sıkıntısı yaşamazsın total ödeme yazar sepete koyarsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

quote:

quote:

Trye free shipping yok dostum 70$+shipping and handling cost alınıp gelir gümrük sıkıntısı yaşamazsın total ödeme yazar sepete koyarsan.

hiç bir yerden mi yok türkiyeye free ship? peki ne kadar ödenir

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.