Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. amazondan dvd filmler aldım arşivim için. aslında ilk alışverişim değil daha önce birçok defalar ürünler geldi ama bu seferki gelmedi. almanyadan yola 7 de çıkan paket şimdiye kadar gelmeliydi. daha sonra kı tarihlerde ingiltereden aldığım bazı ürünler ulaştı.ürünler yok ortada ne yapmalıyım. sitede herhangi bir itiraz kısmı felanda göremedim. bilgisi olanalrdan yardım bekliyorum . şimdiden teşekkürler. mutlu yıllar.ascendia diye bir fırma isviçre postası gibi gözüküyor gönderi ptt ile ulaştırılması lazım değilmi. özel seterde yüksek meblağ ödedim ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltiks -- 31 Aralık 2015; 17:33:16 >
  • Arkadaşlar öncelikle bu konuya bu kadar çok cevap verip insanlara yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim nerdeyse baştan sona kadar konuyu okumak zorunda kaldım yardımcı olan arkadaşların emeklerine sağlık. Kusura bakmayın benimde sizlere bir kaç sorum olacak . Ben ilk defa amazondan sipariş vericem aklımda 2 soru var . 1.si kendi hesabımdan başka bir ismin kredi kartıyla alışveriş yapacağım bu sorun olur mu yani account ismimle kredi kartı ismi farklı olacak eğer sorun olcakasa yeni bir account açabilirim. 2.si alcağım ürünün şuanlık kargosu $7.98 gözükmekte ama yanında lowest price yazıyor yani anladığım kadarıyla bu uzun sürede gelen kargo fiyatı ben hızlı gönderidekini öğrenmek istiyorum kredi kartı numarası girmeden önce hızlı gönderiyi seçiyorum ama sonrasında hiç fiyat vermeden kredi kartı sayfasına geçiyor bir şekilde fiyatı öğrenme şansım var mı ? Hepinize tekrardan emekleriniz için teşekkür ediyorum.

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/MSI-GTX-970-GAMING-4G/dp/B00NN0GEXQ/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1452331098&sr=1-4&keywords=gtx970 Bu üürünü almayı düşünüyorum fakat vergi dahil türkiyedeki fiyata denk geleceğini düşünüyorum türkiyedeki fiyatı 1500Tl bu ürünü burdanmı yoksa amazondan mı almalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Ücretsiz prime üyeliğim var bir kaç gün sonra bitecek. Bir ürün almak istiyorum. Bana prime üyeliğin bir faydası oluyor mu? Hızlı kargo vs. gibi?

Birde sepette 10 dolar indirimden bahsediyor.

Amazon.com Alışveriş tecrübesi

Bunu kullanabiliyor muyuz?

hayir

prime in bize faydasi yok

(sorularin detayli cevabi ilk sayfada yaziyor o yuzden yazmak istemedim murat beyin yazdiklarini okuyabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese hayırlı forumlar,

Benim daha farklı bir sorunum var, hatta şuana kadar Amazon hakkındaki en tuhafı belki ama malum, bir cevap bulamayınca bende soluğu burda aldım.

Şimdi efenim bendeniz Çin'de yaşıyorum eğitim amaçlı olarak ve bir laptop almaya karar verdim MSI GE72 Apache 6QF modelinde karar kıldım. Ama sorun şu ki Ailem Almanya'da ikamet ediyor şuan, yani ordan Çin'e gelmesi demek hem zaman hemde para israfı demektir(gümrük vb problemler). Lafı dolamadan sorayım Çin'in Amazon'una Alman banka kartı aracılığı ile ödeme yapıp Çin içinden bu laptopu edinebilir miyim ? Kendim siteye bakınca sadece yurtiçinde bankalar gözüküyor yani yurtdışında herhangi bir banka seçeneği yok, burda ise Türkiye'deki müşteriler Amerikan Amazon'undan Türk bankası ile ödeme yapabiliyor. Eğer bu mümkünse hangi yolları izlemem gerekir veya Amazon'un hangi departmanı bu işlere bakıyor?
    Şimdiden çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza

Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaslar yaklasık 7 gun once amazon.com dan alısverıs yaptım vermıs oldukları takıp no sadece amozon.com dan bakılabılınıyor ulkeye gırıs yapınca hangı kargo fırması tarafından eve teslımat yapılıyor bırde ılgınc bır takıp no verdıler takıp no "AGS" ıle baslıyor bu urunun akıbıyetını nasıl ogrenırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycin -- 22 Ocak 2016; 18:02:41 >
  • Merhaba arkadaşlar, bende ilk defa alışveriş yapacağımda tam anlamadım
    http://www.amazon.com/Galileoscope-LLC-Kit/dp/B002J9KGHC
    Buradaki teleskobu almak istiyorum. Tripod ile birlikte $77.64 yapıyor. Altında Free shipping yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Birde gümrük parası olur mu veya kargo ne kadar tutar?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Herkese merhaba. Amazondan giysi alinabiliyor mu ve gumruge takilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: saltiks

merhabalar. amazondan dvd filmler aldım arşivim için. aslında ilk alışverişim değil daha önce birçok defalar ürünler geldi ama bu seferki gelmedi. almanyadan yola 7 de çıkan paket şimdiye kadar gelmeliydi. daha sonra kı tarihlerde ingiltereden aldığım bazı ürünler ulaştı.ürünler yok ortada ne yapmalıyım. sitede herhangi bir itiraz kısmı felanda göremedim. bilgisi olanalrdan yardım bekliyorum . şimdiden teşekkürler. mutlu yıllar.ascendia diye bir fırma isviçre postası gibi gözüküyor gönderi ptt ile ulaştırılması lazım değilmi. özel seterde yüksek meblağ ödedim ne yapmam lazım.

Ürünleriniz teslim edildi mi bilmiyorun ama turkiyede ptt ye verildiyse ve takipsizse bazen ptt getirmiyor(artık kurye mi indiriyor cebe subedekiler mi bilemem) bimer ve ya ptt ye sikayet dilekcesi yazabilirsiniz takipsiz kargolarim onceden ulasiyordu bi kac karfom teslim edilmedi diye. Sorusturma baslatilicaktir. Once ptt ye sikayet edin 1 haftada cevap ve kargo geliyor. Gelmezse son care bimer

• ercynr E kullanıcısına yanıt
    Amazon maalesef Türkiye ye ücretsiz kargo göndermiyor ama 5-6 dolar civarı kargo ücreti alıyor ki bence makul taa dünyanın öbür ucundan gönderiyor ve gerçekten en ufak sıkıntıda muhatap bulabiliyorsun. 75 Euro altında vergiden muafiyet var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. amazondan diş beyazlatıcı potasyum nitrat ve florür içeren %35 etkili bir ürün alıcam. Bu ürün herhangi bir sebepden dolayı gümrükte takılır mı ? sonuçta sağlık ürünü ??? ürün bedeli 40 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

arkadaşlar merhaba. amazondan diş beyazlatıcı potasyum nitrat ve florür içeren %35 etkili bir ürün alıcam. Bu ürün herhangi bir sebepden dolayı gümrükte takılır mı ? sonuçta sağlık ürünü ??? ürün bedeli 40 dolar

Takılmaz .. Ama içinde Potasyum Nitrat bulunan ürünler çok zararlıdır...
  • Amazondan jbl dock aldim ilk basta kargoya uygundu ancak aldiktan sonra urunu kargo sirketi getirmedi ve param iade edildi ayni urunu baska saticidan alirsam ayni sorunla karsilasabir miyim o saticida da istanbula kargo gozukuyor simdiden tesekkur ederim

• Creation Epic kullanıcısına yanıt
    senin soruna yanit goremedim, yanit yazayim dedim
    ben de cin'de yasiyorum. neden bu kadar karmasik bir isin icine giriyorsun anlamadim.

muhtemelen istedigin laptop, cin'de mevcut degil yani disarida dukkanlarda bulamiyorsun.
    ben laptop'i cinden aldim ve turkiyeye getirdim, ilk alisimda tecrubesiz oldugum icin pahaliya aldigim halde, yine de ucuza gelmisti Turkiye fiyatina gore.

sana su sekilde yardimci olabilirim.
    amazon cin icin, anlasabilecegin yerli yani cinli bir arkadasindan yardim iste. sadece cinli bankalarin odemesini kabul ediyorlar ise, ICBC bankasindan hesap actir.
    cin'in en buyuk bankasidir, internet bankaciligini kullanabilirsin, ingilizcedir. sonra sizinkiler parayi hesabina transfer etsinler ve sen de amazon cin'den alisverisini yap.

umarim yardimci olmusumdur.
  • mertoski5913 M kullanıcısına yanıt
    nasil bir mesaj ile paran iade edildigini yazar misin?
    ingilizce olarak soylenen nedir.

mesela alim yaparken, stokta 2 tane var yaziyor bazi urunlerde. stokta kalmadigi icin ya da indirimle alakali bir durumdan dolayi, satisi durdurulmus olabilir.
    aynisini baska saticida yasayabilirsin ya da olmayabilir de....
    para iade sebebi neymis?
  • Amazonda urun vardi bana urun ile ilgili kargo bilgileri geldi takip numarasi verildi ancak urun kargo sirketine geldiginde incelemeye alindi sonrasinda sirket bunu reddetti ve amazona geri gonderdi dolayisiylada amazon parami iade etti
  • Amazondan alışveriş konusunda soruları olanlara yarımcı olabilirim belki yardımım dokunur mesaj atabilirsiniz

• Arkadaslar benim de soyle bir problemim oldu,odeme yapicagim sirada "billing adress doesnt match with proccesor" diye bir hata aldim.Emin olmak icin kredi karti bilgilerimi kontrol ettim girdigim adresle kartimdaki ayni.Ama maalesef bir kac gun bekletip parayi karta geri iade ediyorlar ve normal olarak alisveris yapamiyorum.Isin kotu yani,amerikada baska bir sitede daha denedim ve yine ayni problemle karsilastim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bu konuda bilgim 0 ingilizcemde yok sizce alış veriş yapabilirmiyim ? kıyafet almayı düşünüyorumda nort face vs markalar daha ucuza gelebilir ne dersiniz ?
  • Amazon çok ucuz değil ve garantisiz ürün satıyor tavsiye etmem

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.