Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vforfreedom

benim bu konuda bilgim 0 ingilizcemde yok sizce alış veriş yapabilirmiyim ? kıyafet almayı düşünüyorumda nort face vs markalar daha ucuza gelebilir ne dersiniz ?

gelebilir

birilerinden yardim alabilirsiniz
    forumdan falan

tavsiye ederim

baktigin birkac urunu paylasirsaniz benzer urunler onerebiliriz

ve populer konularda rehber var onu okuyup ogrenirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

benim bu konuda bilgim 0 ingilizcemde yok sizce alış veriş yapabilirmiyim ? kıyafet almayı düşünüyorumda nort face vs markalar daha ucuza gelebilir ne dersiniz ?

gelebilir

birilerinden yardim alabilirsiniz
    forumdan falan

tavsiye ederim

baktigin birkac urunu paylasirsaniz benzer urunler onerebiliriz

ve populer konularda rehber var onu okuyup ogrenirsiniz

siz almışmıydınız hiç
  • Amazondan g710 satın aldım ancak amazon ürünü en hızlı kargo ile göndermiş. Şuan ürün İstanbul'da ancak gümrüğe takılmış görünüyor. Kargo şirketi DHL, ne yapmam gerekli ?
  • quote:

yardım edicem diyenlere kredi kartı numarası falan vermeyin de
  • Şimdi burada kafama takılan bir konu var. Eğer düşüncem doğru ise büyük bir vurgun olabilir. yada hayal kuruyorum

Daiwa SWC 562ULFS Sweepfire-c Spin Rod (5-1/2 Feet, Ultra Light, 2 Piece, 1-4 Pounds)-运动户外休闲-亚马逊中国-海外购 美亚直邮

Amazonun cn sitesi burada fiyatlar çok uygun. Siteyi TR dönüştürürseniz. Olayı çözersiniz.

Amazon usa da aynı ürünhttp://www.amazon.com/Daiwa-SWC-562ULFS-Sweepfire-c-Pounds/dp/B003ZZE2PG
    Price: $14.79 & FREE Shipping

14 ABD Doları =
    41,3455007 Türk Lirası

Cinde Aynı ürün

http://www.amazon.cn/Daiwa-SWC-562ULFS-Sweepfire-c-Spin-Rod/dp/B003ZZE2PG/ref=sr_1_1?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1455017531&sr=1-1&keywords=daiwa#productDetails

Çin Yuanı [CNY/TRY]
    0.4466

yani

Ürün fiyatı ¥ 137 = 3,50743628 Türk Lirası + 0.43 kuruşta kargosu var.
    Kargo ¥ 16.86 = 0.431645078 Türk Lirası

Toplam maliyeti 4 TL. Gibi görünüyor.

Amazon cin deniz aşırı siparişi seçeneği var.

Şimdi Nasıl yapsak..? Kendine ve ing yada cince sine güvenen var mı :)

Yada ilk deneme siparişinde bana yardımcı olacak

• istcool kullanıcısına yanıt
    bir fikri olan yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon dan 140 dolara işlemci 90 dolara anakart almayı düşünüyorum bu konuda tecrübesi olan varmı gümrüğe takılır mı

• istcool kullanıcısına yanıt
    hesabın yanlış 137 ¥ çin yunanı 61 tl yapıyor

normal amazondaki daha ucuza gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UfukAkkus1

Amazondan g710 satın aldım ancak amazon ürünü en hızlı kargo ile göndermiş. Şuan ürün İstanbul'da ancak gümrüğe takılmış görünüyor. Kargo şirketi DHL, ne yapmam gerekli ?

Aldığın ürün 75 euro altında değil mi? Neden takıldı gümrüğe anlamadım.
    sorunu çözdüğünde bizi de bilgilendirir misin?

• prometheus00 kullanıcısına yanıt
    DHL yi arayıp yolladıkları maile faturamı yolladım başka birşey yapmadan geçti gümrükten

• arkadaşlar benimde bir sorum olacak ben amazon.com sitesinde 2 adet ürün almak istiyorum birinin değeri 87 dolar diğeri 48 dolar ikisi 135 dolar gibi bir rakam tutuyor yanılmıyorsam 90 dolar sınırı vardı(gümrüğe takılmaması için) e o zaman ikisini ayrı ayrı sipariş etmek daha mantıklı değilmidir.şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
  • Gümrüğe takılma gibi bir sorun yok sadece 80 dolar üstü ek gümrük vergisi alınır shipping yani kargo bedeli hariç bu, 80 dolar altı olsa bile kargo bedeli ayrıca çıkabilir.
  • Konuyu Hoplattım ama cevaplarsanız sevinirimhttp://www.amazon.com/Razer-Ouroboros-Elite-Ambidextrous-Gaming/dp/B00EWEHI5K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1456174382&sr=8-1&keywords=razer+ouroboros almayı düşünüyorum ne kadara patlar 350 ise sorun çıkmaz
  • byjuqnle B kullanıcısına yanıt
    130 dolara geliyor.
  • ZaBeaT kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • arkadaslar selam.

125 dolarlık bir ürün aldım. bu ürün gümrüğe takılır mı? kargo margo toplam 161 dolar tuttu.
    ayrıca hediye kutusuna koydurttum
  • Bak hocam amazondan alınan bir ürün eğer yasaklı ürün kategorisinde değilse ve maks 1500 euroya kadarsa zaten vergisini de verdiğin için gümrükten sorunsuz geçer.

Bak site var anlatmışlar bir oku bilmeyenler de okusun öğrensin. Ürünün gelir merak etme.

Hangi Ürünler Serbesttir ve Gümrükten Sorunsuz Geçer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shener -- 25 Şubat 2016; 16:04:22 >
  • İyi akşamlar dün gece Amazondan razer mouse sipariş ettim. Mouse'u alırken alt tarafta mouse+ss qck pad uygun bir fiyata denk geliyordu ikisini birden sıpariş ettim. Mouse sold by Amazon ancak pad başka bir tedarikçi firma tarafından gönderiliyor siparişim hala kargolanmayı bekliyor sözde bugün gemiye yüklenecek yazıyordu. Başka bir tedarikçi olması herhangi bir sıkıntıya yol açar mı ? iptal etmeli miyim padi? Alış veriş esnasında ayrı ayrı değilde ikisinin birden paketlenmesini istedim. Geliş tarihi 11-18 mart tarihleri arasında görünmekte.
  • Amazondan ilk siparişimi verdim. 6s kılıf, ekran koruyucu ve 2 adet şarj kablosu. 50 küsür dolara aldım.

Dün gönderilmiş ve takip numarası var i-parcel'den. Fakat şöyle bişeyler yazıyor.

Your package has been taken off hold 2/24/2016 10:26:21 AM Edison US
    Your shipment has been flagged for review of the contents prior to export 2/24/2016 9:33:15 AM Edison US
    Package details received electronically from Seller 2/24/2016 9:33:08 AM

Kargoda bir sorunmu var acaba, beklemeye alındı diyor.
  • Merhaba arkadaşlar. Amazondan ilk defa alışveriş yapacağım ve ne kadar sayfa karıştırdıysam bulamadım. Bir kaç sorum var lütfen birisi yardımcı olsun :/
    1-Amazonda ödeme olayı sadece kredi kartı ile mi?Kredi kartında herhangi bir oranda kesim ücretide alınıyor mu?
    2- 1 senede 5 farklı sipariş hakkımız var peki bu amazondada geçerli mi?
    3- Ben amazondan genellıkle oyun kartı(yugioh) ve figür almak istiyorum. Bunlar gümrükte kalır mı? Sınırı geçip parasını ödesem veya siparişim sınırı geçmese yinede gümrük olayı nasıl olur?
    4- son olarak bu amazondan gelen kargoyu ptt eve getiriyor,ptt dışında bir kargo kurumuyla çalışma ihtimalimiz yok mu? Ptt de sureklı kargoların kayıplara karıştığını duyuyorum ve feci tırsıyorum. Çalıştığım aracılar mesela tnt ile yolluyorlar ve gayet memnunum. Uygun ve sorunsuz ptt dışında bir seçenek yok mu aceba?
    Şimdiden teşekkürler. Artık aracılar ile yurtdışından urun getırtmek ıstemıyorum. Öğrenci adamım ve millet komisyon ala ala bitirdi bizi yeminle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supreme King -- 25 Şubat 2016; 2:24:11 >

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.