Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sepete eklediğim 3 ürün var ama bunları iptal etmek istiyorum onları ordan nasıl kaldıracağım acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihcikk

Pardon yanlış yazmışım ASUS vg248qe monitör

amazondan alırsan 350 dolar ödersin ortalama 1000 tl

trde sanırım 1300 tl falan

tam olarak nasıl bi yardıma ihtiyacın var ?
  • Beyler,şimdi ben bu kulaklığa 53 dolar dışında ekstra ücret ödemeyeceğim değil mi?
    http://www.amazon.com/Razer-Kraken-Over-Music-Headset/dp/B00LN0O0VG/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1459001001&sr=8-14&keywords=Razer

Free shipping yazıyor,Türkiye'ye de gönderildiğini varsayıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Beyler,şimdi ben bu kulaklığa 53 dolar dışında ekstra ücret ödemeyeceğim değil mi?
    http://www.amazon.com/Razer-Kraken-Over-Music-Headset/dp/B00LN0O0VG/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1459001001&sr=8-14&keywords=Razer

Free shipping yazıyor,Türkiye'ye de gönderildiğini varsayıyorum...

$9.25 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey.

9.25 dolar da kargosuna ödersiniz.

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Türkiyeye hiçbir üründe free shipping yok. 10$ kargo ücreti varmış. Kargo ücretini ogreniyim derken yanlışlıkla sipariş verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart ödeme kısmına kadar geldim,hala 53 dolar görünüyordu.Demek ki kart bilgilerini girince çıkıyor...

10 dolar da kargo olsa 63dolar,bu kulaklık burada 300TL gibi bir fiyata satılıyor.Amazondan alınca 181 TLye felan geliyor...Yine iyi fiyat...

Hele Türkiye'de logitech 230 200TL'ye satılırken,hatta Vatan 220 Tl fiyat koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 26 Mart 2016; 16:46:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

arkadaşlar ben linkteki ürünü aldım. global priority ile bugün yola çıkacak muhtemelen. Ürün satın alınırken TR'de karşılığı olmadığı için vergi hesaplamıyor sitede.

Ürün geldiğinde gümrüğe takılma olasılığı var mıdır?

http://www.amazon.com/gp/product/B019EXSSBG?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

Ödediğiniz fiyatı belgelemenizi ister gümrük Türkiye fiyatı önemli değil gönderilen kutu üstünde fiyat belirtmek zorunlu ordan hesaplayıp gümrük ücretini alırlar hiç olmadı kredi kartı extrenizi isterler ödemenizi görmek için ki benden bir alışverişimde istemişlerdi ordan yine hesaplarlar kısaca ürün Türkiyede olmasa bile bu yolla yine öğrenirler

• sanal kart ile alan var mı? provizyonda gözüküyor ama limiti açık bırakmak gerekiyor mu? bir yerde aldıkdan sonra limiti sıfırladıkdan 8 gün sonra karttan para çekilemediği için alışveriş iptal oldugunu okudum . kargoya verilene kadar limiti açık mı bırakalım?

• Amazondan alisveris yaptiktan sonra aninda iptal edebiliyormuyuz acaba,

• piri.reis kullanıcısına yanıt
    Edilebiliyor, bildiğim kadarıyla ürün kargoya verilene kadar karttan çekim işlemi yapılmıyor.
  • S.A BEYLER

MOTOR MALZEMELERİ ALICAM KASKINDAN TUTUNDA DERİ CEKETE KADAR ÖNEREBİLECEĞİNİZ AMAZONDA LİNK VARMI ACABA
  • Su i-parcel deli etti beni bu sefer ya iki siparisimide 4-5 gun icinde elime ulastirmisti TC felan istememisti cunku amazonda kayitli. Simdiki siparisim 6 gundur (toplam 79$) ellerinde mail felan atiyorum ayni cevaplar bugun attim cevap olarak yine benzer seyler bir de link atmis linke TC girdim(3 saat ugrasla site kitleniyor) cevap olarak 15 gun icinde yola cikaracagiz sabirli olun vs demisler. Bunlar geminin/ucagin dolmasini felan mi bekliyor acaba ?

• onemillion1 O kullanıcısına yanıt
    birşey olmaz gelir merak etme yurt dışından ürün almanında bu gibi dejavantajları var. bildiğim kadarı ile amazon bizim ülkemizdeki sitelerden daha iyi müşteri memnuniyeti açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wikingtoro -- 3 Nisan 2016; 13:19:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

sanal kart ile alan var mı? provizyonda gözüküyor ama limiti açık bırakmak gerekiyor mu? bir yerde aldıkdan sonra limiti sıfırladıkdan 8 gün sonra karttan para çekilemediği için alışveriş iptal oldugunu okudum . kargoya verilene kadar limiti açık mı bırakalım?

Provizyonda o miktar kartındadır çekilmemiştir ama onu harcayamazsın demektir o yüzden sorun olmaz merak etme.

"Provizyon işlemi bir kredi kartının alışverişe uygun olduğunun kontrol edilmesi, uygunsa istenen tutardaki blokenin karta konulması amacıyla kullanılır. Bu işlem kart hamilinin ekstresinde görünmez, ancak kartın limitini azaltır.

Provizyon işleminin kullanım amacı, karta belirli bir tutarda bloke konulması, asıl ürün teslimatının gerçekleşmesi ardından da gerçek finansallaştırmanın yapılmasıdır. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerhitz -- 6 Nisan 2016; 11:16:41 >

• Arkadaşlar amazondan bi kaç kez alışveriş yaptım sorunsuz gelmişti. ama ikidir satıcıya geri iade ediliyor sebebi papağanım için aldığım yem midir??
    Bu mesaja eklenen görseller:

Amazon.com Alışveriş tecrübesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunok -- 6 Nisan 2016; 13:44:43 >
  • ayakkabı ve bot alabiliyormuyuz serbestmi acaba türkiyeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowcat

ayakkabı ve bot alabiliyormuyuz serbestmi acaba türkiyeye

en son hatırladığım ayakkabıda gümrük serbestleşmişti . Şimdi araştırma yapamayacağım için kesin bir bilgi olmadığınıda söyliyeyim .

Amazonda türkiyeye gönderim olan ayakkabılar var onlara bakabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuhasiberepe

Yardım etmek isteyen ?

Şu kasayı almak istiyorum amazondan nasıl alabiliirim.

http://www.amazon.com/Phanteks-Enthoo-Tower-Chassis-PH-ES614P_WT/dp/B00LW3X1PA/ref=sr_1_21?s=pc&ie=UTF8&qid=1460019233&sr=1-21&keywords=PHANTEKS

Türkiyeye gönderimi var ödeme ekranında vergisini vs ödüyorsun direk kapına geliyor .

Biraz tuzlu ve gereksiz gibi geldi bana ama siz daha iyi bilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

quote:

Orijinalden alıntı: Zuhasiberepe

Yardım etmek isteyen ?

Şu kasayı almak istiyorum amazondan nasıl alabiliirim.

http://www.amazon.com/Phanteks-Enthoo-Tower-Chassis-PH-ES614P_WT/dp/B00LW3X1PA/ref=sr_1_21?s=pc&ie=UTF8&qid=1460019233&sr=1-21&keywords=PHANTEKS

Türkiyeye gönderimi var ödeme ekranında vergisini vs ödüyorsun direk kapına geliyor .

Biraz tuzlu ve gereksiz gibi geldi bana ama siz daha iyi bilirsiniz.

HACI FİYATI 109 DOLAR olarak görünüyor . Şimdi bunun vergi takılmaması gerekmiyormu . bildiğim kadarıyla 75 euro ya kadar aım yapabiliyorsun eger musaıtsen kendı profılınde sepete ekleyerek tl cınsınden ne kadara geldıgını ogrenebılırmısın

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.