Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.833
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Order Summary
    Items: USD 109.99
    Shipping & handling: USD 112.36
    Total before tax: USD 222.35
    Estimated tax to be collected: USD 0.00
    Import Fees Deposit USD 40.02
    Order total: USD 262.37

TRY 797,18
  • espial kullanıcısına yanıt
    Nakliyesi ürünün kendisinden pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuhasiberepe

quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

quote:

Orijinalden alıntı: Zuhasiberepe

Yardım etmek isteyen ?

Şu kasayı almak istiyorum amazondan nasıl alabiliirim.

http://www.amazon.com/Phanteks-Enthoo-Tower-Chassis-PH-ES614P_WT/dp/B00LW3X1PA/ref=sr_1_21?s=pc&ie=UTF8&qid=1460019233&sr=1-21&keywords=PHANTEKS

Türkiyeye gönderimi var ödeme ekranında vergisini vs ödüyorsun direk kapına geliyor .

Biraz tuzlu ve gereksiz gibi geldi bana ama siz daha iyi bilirsiniz.

HACI FİYATI 109 DOLAR olarak görünüyor . Şimdi bunun vergi takılmaması gerekmiyormu . bildiğim kadarıyla 75 euro ya kadar aım yapabiliyorsun eger musaıtsen kendı profılınde sepete ekleyerek tl cınsınden ne kadara geldıgını ogrenebılırmısın

Kimisi sınır 75 euro diyor kimisi 75 usd diyor . Amazon 80 usd ve üstünde sepete vergi ekliyor .

Geçen m.2 ssd aldım 81 usd iken vergi ekliyordu 79.99 usd oldu vergi eklemedi . Zaten sepette vergi eklese gümrükten vergisiz geçse ücreti iade ediyormuş amazon .

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Kardesim bisey sorabilir miyim kulaklik siparisi verdim fakat 13 nisanda expected to ship olmadi bu bi sorun teskil eder mi yoksa durum normal mi herhangi bi bilgin var mi bu konuda ayrica aldigim kulaklik 81 dolardi fakat vergi almadi (logitech g930)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw4265

Kardesim bisey sorabilir miyim kulaklik siparisi verdim fakat 13 nisanda expected to ship olmadi bu bi sorun teskil eder mi yoksa durum normal mi herhangi bi bilgin var mi bu konuda ayrica aldigim kulaklik 81 dolardi fakat vergi almadi (logitech g930)

Bi sorun yoktur hocam hesabınızdan para çekildimi .
    Son durum olarak yola cikti mesaji aldim son baktigimda para cekilmemisti de bu mailden sonra bakmadim hesabima bi de bi sorum daha olacakti telefon numarami +90 yerine 0090 yazmisim amazonda kayitli numarami duzelttim +90 seklinde ama sepetteki numara degismedi nasil oyle bi yanlis yaptim hala anlamis degilim bu da bi sorun teskil eder mi

• Sorun olmaz takibini yapin turkiyeye girince kargodan bilgi alirsiniz. Googleye pts yazin takibini ordan yapin.

Hocam tracking dateils bolumundeki numarayi dediginiz pts ye girdim ama boyle bi numara pts de kayitli deil diyor yanlis numarayi i girdim ayrica bi sorum daha var 3 mayista size ulasacak yaziyor onceden aralik veriyodu ulasir mi ve turkiyeye girdiginde hangi kargo sirketiyle getirilecegini ve onlarla irtibata nasil gececegimi nasil ogrenebilirim

• https://tracking.i-parcel.com/Home/Index?trackingnumber=INVALID

Buradan takip edin belki daha pts ye yansımamıştır .
    Hocam nasil tesekkur edecem bilemedim eyvallah cok yardimci oldun

• arkadaşlar bende amazondan monitör sipariş ettim 11 nisanda neyse garanti kredi kartı ile ödeme yaptım tutar 308 dolar açık provizyonda görünüyor ve limitten düşmüş.. 18 nisan kargo verilme tarihi gözüküyordu. dün 308 dolar daha çekmeyi denemiş amazon ama kartta limit olmadığı için çekememiş ve mail atmışlar ödeme rededildi ödeme şeklinizi değiştirin diye :) bankayı aradım hala açık provizyonda gözüken 308 dolar var banka diyor amazon almış parayı :) amazon o parayı alacak ve kargoyu gönderecek mi? yoksa ekstra 308 dolar çekecek ve açık provizyondaki para geri kredi kartı limitine eklenecek mi? bilen biri acil yardım ederse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw4265

Hocam nasil tesekkur edecem bilemedim eyvallah cok yardimci oldun

Ne demek hocam , ilk alışverişimde banada biri yardımcı olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathrath

arkadaşlar bende amazondan monitör sipariş ettim 11 nisanda neyse garanti kredi kartı ile ödeme yaptım tutar 308 dolar açık provizyonda görünüyor ve limitten düşmüş.. 18 nisan kargo verilme tarihi gözüküyordu. dün 308 dolar daha çekmeyi denemiş amazon ama kartta limit olmadığı için çekememiş ve mail atmışlar ödeme rededildi ödeme şeklinizi değiştirin diye :) bankayı aradım hala açık provizyonda gözüken 308 dolar var banka diyor amazon almış parayı :) amazon o parayı alacak ve kargoyu gönderecek mi? yoksa ekstra 308 dolar çekecek ve açık provizyondaki para geri kredi kartı limitine eklenecek mi? bilen biri acil yardım ederse sevinirim.

bir kaç gün beklemenizde fayda var düzelmez ise amazon büyük ihtimal ücreti geri öder , olmassa iletişime geçmeyi deneyin .

görünen monitör kargolanmayacak ve para iade olup sipariş iptal olacak şu durumda. kredi kartında yeterli yer açarsam gene 308 dolar çekip kargolayacaklar gibi. açık provizyondaki para ne olacak onu merak ettim. hiçbirşey yapmadan bekleyeyimmi birkaç gün yoksa kartta yermi açayım? başına bu tarz birşey gelen oldumu 2 kere para çekilmesi karttan aynı ürün için?

neyse bankayı aradım parayı almışlar onlar iptal edebilir biz birşey yapamayız falan dediler. yok amazon işlem yapmazsa 30 gün sürebilir dediler karta geri yüklenmesi paranın :) neyse amazon destek ile görüştüm live chat adamlar çözdü olayı 10 dk da valla. bizim bu bankalar var ya neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nathrath -- 18 Nisan 2016; 20:00:43 >
  • Arkadaşlar merhaba amazondan 400$ lık bir saat almak istiyorum bunun için ne kadar gümrük ücreti öderim birde gümrük ücreti ödesem bile bana gelmeme riski falan varmı ?
  • ben 3 farklı satışçıdan toplamda 4 ürün alıcam.ödemenin son kısmına gelince her satışçı için benden kargo ücreti istiyor.ve 2 tane ürün alacağım satıcıdan 150$ civarı kargo ( standart shipping te hepsi ) parası istiyor.

bu kargo paralarını tek çatı altında toplayamıyor muyuz? 150$ kargoyu düşüremez miyiz?

alacağım ürünlerin hepsi kıyafet.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

ben 3 farklı satışçıdan toplamda 4 ürün alıcam.ödemenin son kısmına gelince her satışçı için benden kargo ücreti istiyor.ve 2 tane ürün alacağım satıcıdan 150$ civarı kargo ( standart shipping te hepsi ) parası istiyor.

bu kargo paralarını tek çatı altında toplayamıyor muyuz? 150$ kargoyu düşüremez miyiz?

alacağım ürünlerin hepsi kıyafet.

teşekkürler

Amazondan alırsan hepsini tek kargo ücreti ödersin ama tedarikçiden alırsan hepsine ayrı ayrı ödersin
  • anladım hocam.amazon un sattıgı ürünler resmi marka olarak mı geçiyor yoksa amazon mu yazıyor.

bir de tedarikçi kargo parasını kendi mi belirliyor ?
  • xmrtx kullanıcısına yanıt
    Örneğinhttp://amzn.to/23XCHqL şu saati alacağınızı düşünerek ortalama 80 dolar civarı bir vergi ve kargo ücreti dahil bir ek ödemeniz gerekiyor.
    400 dolarlık saatlerde genelde gördüğüm 80 ile 90 dolar arası bir ücret sözkonusu tabi bunlar türkiye gönderim için.
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.