Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazona resim gönderebileceğim bir mail adresi verebilir misiniz
  • amazondan gelenler ptt ile gelmiyorki diğer firmalar ile geliyor, ptt ile gelenler ebayden gelenler ve diğer çinli alışveriş siteleridir.
    amazondan gelenler bana şu ana kadar genelde yurtiçi kargo sürat kargo ile geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supreme King

Merhaba arkadaşlar. Amazondan ilk defa alışveriş yapacağım ve ne kadar sayfa karıştırdıysam bulamadım. Bir kaç sorum var lütfen birisi yardımcı olsun :/
    1-Amazonda ödeme olayı sadece kredi kartı ile mi?Kredi kartında herhangi bir oranda kesim ücretide alınıyor mu?
    2- 1 senede 5 farklı sipariş hakkımız var peki bu amazondada geçerli mi?
    3- Ben amazondan genellıkle oyun kartı(yugioh) ve figür almak istiyorum. Bunlar gümrükte kalır mı? Sınırı geçip parasını ödesem veya siparişim sınırı geçmese yinede gümrük olayı nasıl olur?
    4- son olarak bu amazondan gelen kargoyu ptt eve getiriyor,ptt dışında bir kargo kurumuyla çalışma ihtimalimiz yok mu? Ptt de sureklı kargoların kayıplara karıştığını duyuyorum ve feci tırsıyorum. Çalıştığım aracılar mesela tnt ile yolluyorlar ve gayet memnunum. Uygun ve sorunsuz ptt dışında bir seçenek yok mu aceba?
    Şimdiden teşekkürler. Artık aracılar ile yurtdışından urun getırtmek ıstemıyorum. Öğrenci adamım ve millet komisyon ala ala bitirdi bizi yeminle

"Ancak 2015 yurtdışı alışveriş limiti, konusunda büyük değişiklik yapılarak. 5 defa olan hakkımız yerine her bir sipariş 75 euro’yu geçmeyecek şekilde istediğimiz kadar sipariş gerçekleştirebiliriz."

http://bilgedefteri.net/yurtdisi-gumruk-limiti-2015.html

• Supreme King kullanıcısına yanıt
    kredi kartiyla odeme disinda nasil bi odeme sekli olabilir? kapida odeme gibi biseyse komik olur bu dusunce, ama sirf yanitlamak icin yaziyim tabiki tek odeme bicimi kredi karti ve hediye ceki.
    5 den fazla alisveris yapabilirsin sinir yok artik
    gumrukte kalma gibi bi olay yok amazonda, eger gumruk sinirini gecersen zaten amazon bu ucreti senden talep eder ve gumruge girdiginde senin yerine oder, seni ugrastirmaz, hatta eger gumrukte (avrupa %18, avrupa disi %20 olan vergi orani) eger daha az ucretlendirme cikarsa -ki daha once basima geldi- senden aldiklari gumruk parasinin arta kalani senin hesabina yollarlar 2-3 ay icerisinde. ornekle acikliyim bunu. ben 120 dolarlik bi urun aldim, 60 dolar gumruk cikardi (bu arada her urun icin ayni vergi orani diye birsey yok, oyle soyleyenlere de inanma, gumrukculerle bizzat kendim konustum) daha sonra, 2 ay sonra amazondan bi mail geldi ve 35 dolar iade edildi hesabima. bu durumu sorgulamak icin, siparisin eline ulastiginda amazon chate baglanip yardim almalisin.
    amazondan gelen urunu ptt getirmiyor, ucuz kargoyu secersen yurt icin kargo getirir, pahali kargoda, dhl tarzi hizli ve kaliteli kargo sirketleri getirir.

• hiaxi1907 kullanıcısına yanıt
    hocam paypal ödeme geçerlimi peki?
  • Musab kullanıcısına yanıt
    kredi karti yada hediye ceki, paypal vb seyler gecmez amazonda, ama zaten kafanin takilmasini gerektiren bi guvenlik sorunu yok amazonda merak etme
  • hiaxi1907 kullanıcısına yanıt
    Kredi kartım yok, başka neyle alışveriş yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musab kullanıcısına yanıt
    ininal kartin varsa o da geciyo sanirim, ama kur farki cok oluyo diye soylenen arkadaslar vardi amazon ana konusunda
  • iyi geceler forumda baktim ama bulamadim ben amazon hindistandan birseyler almak istiyorum fakat buraya adres bilgilerimi giriyorum ulke olarak turkiyeyi seciyorum ama pin diye 6 haneli bir sayi soruyor bu nedir veya nasil yapabilirim yardim edermisiniz tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mf09 -- 2 Mart 2016; 2:55:44 >
  • Merhaba bende amazondan 17 dolara ürün aldim 3 martta 2 gün oldu kargoya verilmedi shpping soon yazıyor lütfen yardım edin kargoya ne zaman verilir acaba Teşekkürler.

• Amazon olsun e-bay olsun sınırı aşmamak kaydıyla ufak ufak siparişler getirtmekteyim. Yarın bir gün gümrük tarafından cezai bir işleme tabii tutulurmuyum acaba?
  • Selam kardeşim senden ricam olucak amazondan bi ürün getirtmek istiyorum ama hiç bilgim yok yardımcı olurmusun lütfen ben inceledim ama yapamadım..yanlış bi hata yapmak istemiyorum..ALLAH rızası için bana yardımcı ol sorunsuz bi şekilde ürünü teslim almak istiyorum..senden haber bekliyorum..teşekürler

• Alacağım ürün asus vg248ar turkiyede çok pahalı orda çok uygun..gümrük felan diyolar nasıl olur..bu işlerden anlamam..lütfen yardımını bekliyorum..teşekürler

• Pardon yanlış yazmışım ASUS vg248qe monitör

• arkadaşlar ben linkteki ürünü aldım. global priority ile bugün yola çıkacak muhtemelen. Ürün satın alınırken TR'de karşılığı olmadığı için vergi hesaplamıyor sitede.

Ürün geldiğinde gümrüğe takılma olasılığı var mıdır?

http://www.amazon.com/gp/product/B019EXSSBG?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 9 Mart 2016; 12:17:42 >
  • Fatihcikk F kullanıcısına yanıt
    Geçen sene aldım ben bir problem olmadı kullanıyorum şuanda. Merak ettiğin konu nedir tam olarak.
  • Merhabalar, daha önce konuşulmuştur mutlaka fakat yine de emin olmak istiyorum. Yurtdışından supplement getirtmenin yasak olmasına rağmen bu ürünü alabileceğim yazıyor. Sipariş etsem sorun çıkartır mı?http://www.amazon.com/BulkSupplements-Pure-BCAA-Branch-Instantized/dp/B00E7GV6G0/ref=sr_1_1_s_it?s=hpc&ie=UTF8&qid=1458027896&sr=1-1&keywords=bcaa&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

• Arkadaşınki geldi çatır çatır kullanıyor :)
    Sıkıntı olmaz hatta estimated delivery den 10 gün önce eline geldi...
  • Bu gün Amazondan Enpara kartım ile PS4 Oyun satın aldım.Kartımdan ücret kesilmedi. Daha 1-2 gün önce PSN Code aldım sorun yaşamadım. Amazondan Kutulu oyun da aldım fakat böyle bir durumla karşılaşmadım. Eksik ya da hatalı bir şey mi yaptım acaba.

Bu mesaja eklenen görseller:

Amazon.com Alışveriş tecrübesi

Amazon.com Alışveriş tecrübesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayd_kar -- 25 Mart 2016; 14:06:06 >

• ayd_kar kullanıcısına yanıt
    Ürünler kargoya verilince ücret kesilir.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.