Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkürler bilgilendirme için. Soru İşaretlerinden kurtuldum.
  • Daha önce defalarca EBAY da alışveriş yaptım. Direk satıcıyla irtibat kurulabiliyor. Lakin Amazonda öyle bir seçenek yok. 5 gün oldu ürünü halen kargolamadılar. Zaten aldığım ürünü Ebay a göre ucuz gördüm bir deneyim dedim öyle aldım ama pişman olacağım gibi. Kullanılabilirlik yönünden zayıf bir site.
  • 50 dolarlık hediye Çek'i alınca
    Daha önce kullanmış olanlara 10 dolar hediye veriyorlar mı?

Yoksa ilk defa kullananlara tek sefer mi?
    Verdiği Çek'in son tarihi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: Steam Controller Türkiye'ye göndermiyorlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quar7 -- 12 Kasım 2015; 16:09:36 >
  • quar7 kullanıcısına yanıt
    7.38 usd kargo ile geliyor.
  • mhiraoglu M kullanıcısına yanıt
    urunu inceledim ancak sanirim sen sag tarafta bulunan "by used" bolumunu sectin, cunku urunun normal liste fiyati suan $ 139.99 indirimli fiyati ise $ 119.95 . Ucretsiz kargo dogru (amazonda 35 dolar ustu urunlerde kargo ucretsiz olabiliyor ancak 35 dolar altinda urun alirken dikkat edin) tespit ancak dedigim gibi by used secenegini tikladiniz sanirim.Eger almadiysaniz yardimci olabilirim, EN BUYUK SORUN ISE TURKIYEYE GONDERMIYOR BU SATICI. Ben izmir icin deneme yaptim resimde gorebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyindoster

urunu inceledim ancak sanirim sen sag tarafta bulunan "by used" bolumunu sectin, cunku urunun normal liste fiyati suan $ 139.99 indirimli fiyati ise $ 119.95 . Ucretsiz kargo dogru (amazonda 35 dolar ustu urunlerde kargo ucretsiz olabiliyor ancak 35 dolar altinda urun alirken dikkat edin) tespit ancak dedigim gibi by used secenegini tikladiniz sanirim.Eger almadiysaniz yardimci olabilirim, EN BUYUK SORUN ISE TURKIYEYE GONDERMIYOR BU SATICI. Ben izmir icin deneme yaptim resimde gorebilirsin

teşekkürler, cin'den daha ucuzunu satın aldım. F9 action camera 43 dolar. ücretsiz kargo

• quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

quote:

arkadaslar AMAZON vasitasi ile alisveris yapmak isteyenlere yardimci olabilirim.Ortaklık Programına dahilim.

Ben notebook almayı planlıyorum. Ortaklık programı olayı nedir?

Sen alışveriş yapacaksın oda komisyon alacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

quote:

arkadaslar AMAZON vasitasi ile alisveris yapmak isteyenlere yardimci olabilirim.Ortaklık Programına dahilim.

Bana avantajı nedir bunun peki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

quote:

Bana avantajı nedir bunun peki?

Belki birazını paylaşır :)

• Steam Controller mı Xbox One Controller mı? 50 Dolar. Bilemedim şimdi. Akşam bakarım, ikisi arasından öneri var mı? Steam Controller daha yeni nedir ne değildir pek bilgi yok. Xbox 360 controller var ben de ama sağ analog bozuk. Gerçekten işime yaraması lazım almışken. Oyunlarım genelde Steam'de. Konu dışına çıkmak bu olsa gerek. Konu açmaya değmezdi kusura bakmayın.
  • quote:

quote:

Evet nedir?

• balkan82 kullanıcısına yanıt
    Evet arkadasim, sen normal alisverisini yapiyorsun...fiyatta herhangi bir degisim olmuyor , bende bu arada komisyon aliyorum.benim yardimci olabilecegim konu sudur, siz bir urun begenin marka ve tam modelini bulun , bende sizin icin o urunun turkiyeye gonderilebilen bir urun olup olmadigini ve hangi saticilarda kac para oldugunu ve ayrica kargo ucretlerini bildireyim....arastirmamda ayrica ilk olarak ucretsiz kargo ve guvenilir satici olup olmadigini da arastiriyorum...
  • mhiraoglu M kullanıcısına yanıt
    Harika, gule gule kullanin...
  • ersin07 E kullanıcısına yanıt
    ahahaha :) benim alacagim ufak bir komisyon , ancak arkadasa faydasi soyle olabilir...ben sadece guvenli saticilarin linklerini paylasiyorum...ayrica amerikada bulundugumdan dolayi herhangi bir sorun yasandiginda yardimci olma sansim var
  • quote:

Evet arkadasim, sen normal alisverisini yapiyorsun...fiyatta herhangi bir degisim olmuyor , bende bu arada komisyon aliyorum.benim yardimci olabilecegim konu sudur, siz bir urun begenin marka ve tam modelini bulun , bende sizin icin o urunun turkiyeye gonderilebilen bir urun olup olmadigini ve hangi saticilarda kac para oldugunu ve ayrica kargo ucretlerini bildireyim....arastirmamda ayrica ilk olarak ucretsiz kargo ve guvenilir satici olup olmadigini da arastiriyorum...

Anladım. Peki Türkiye'ye gönderilmeyen ürünler için yapabileceğin birşey var mı?
  • arkadaşlar amazonda webmoney ödeme yöntemi varmı?
  • balkan82 kullanıcısına yanıt
    var ama zahmetli ve guven gerektiren bir surec...urunu bana kargolatip ben buradan hediye olarak kargolarim (1 kg a kadar 75 dolar) veya turkiyeye geldigimde getiririm..
  • Selam arkadaşlar amazondan 109 dolara gigaworks T40 speaker almak istiyorum vergi filan bana kaça mal olur sizce, nasıl bir yol izlemeliyim ? Yurtdısından ilk alışverişim olacak… :)

• 80 € takılırmı gümrüğe fransa amazondan alacam

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.