Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar bende amazon'dan 2el bir fotoğraf makinesi almak istiyorum yalnız bana gümrük hariç nekadara gelir tam anlayamadım ebay olsa ok de amazon biraz karışık geldi.

www.amazon.com
    Amazon.com: Buying Choices: Panasonic Lumix DMC-GF3CK Kit 12.1 MP Digital Camera with 14mm Pancake Lens
    http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B0054YVA8S/ref=sr_1_48_olp?s=photo&ie=UTF8&qid=1360829794&sr=1-48&condition=used

linkteki ürünü almak istiyorum 279+6.99dolar kargo diyor (2.sıradadi panacam satıcısının sattığı ürün) yani bana 285,99 dolara mı geliyor gümrük hariç. yardımcı olabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaolc

mrb arkadaşlar bende amazon'dan 2el bir fotoğraf makinesi almak istiyorum yalnız bana gümrük hariç nekadara gelir tam anlayamadım ebay olsa ok de amazon biraz karışık geldi.

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B0054YVA8S/ref=sr_1_48_olp?s=photo&ie=UTF8&qid=1360829794&sr=1-48&condition=used

linkteki ürünü almak istiyorum 279+6.99dolar kargo diyor (2.sıradadi panacam satıcısının sattığı ürün) yani bana 285,99 dolara mı geliyor gümrük hariç. yardımcı olabilirmisiniz?

Yurtdışından geldiği için %20 gümrük alırlar.279$ ürün bedelidir.

Kargosu için "International & domestic shipping rates'e" tıklarsanız gerçek kargo ücretine ulaşabilirsiniz.Biz avrupa bölgesine giriyoruz bu durumda $13,99(10-20 iş gününde ulaşan kargo) veya 17,99$ (2-4 iş gününde ulaşan kargo) kargo ücreti ödersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 15 Şubat 2013; 13:22:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

Orijinalden alıntı: serhat321

benim aldığım atkı airmail ile 7-8 günde geldi.

Nasıl bir atkı merak ettim doğrusu.

hediye almıştım.Harr Potter griffindor atkısı.

• Harry Potter'sa tamamdır.
  • konuda bilgisi olan arkadaşlara bi sorum olacaktı
    www.amazon.com
    Amazon.com: Buying Choices: Sigma BC 1009 Bicycle Speedometer
    http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B003BCG9EK/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new
    şurdaki ürünü almak istiyorum listede 3. sıradaki niagara şirketi 20 dolar diyor fkat kargo ücretine bir türlü bakamadım bir de başka sorum ödemeyi paypal ile yappabiliyormuyuz burada? cevap için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tameer888

konuda bilgisi olan arkadaşlara bi sorum olacaktıhttp://www.amazon.com/gp/offer-listing/B003BCG9EK/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new şurdaki ürünü almak istiyorum listede 3. sıradaki niagara şirketi 20 dolar diyor fkat kargo ücretine bir türlü bakamadım bir de başka sorum ödemeyi paypal ile yappabiliyormuyuz burada? cevap için şimdiden teşekkürler

O ürünü niagaradan alsanız, amazon un kendisinden de alsanız göndermiyor türkiyeye ...

• Arkadaşlar 2 tane oyun alacağım amazon'dan. Tutar 78 dolar, kargo dahil $100.89 dolar .. Ve ucuz kargo opsiyonu ile gelecek sanırım ptt ile geliyor bu yoldan. Sizce bunun gümrükte kalma olasılığı nedir ? PTT oradaki ücretin bir kısmının shipping oldugunu farkeder mi ? Ne diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patientx -- 16 Şubat 2013; 16:42:28 >
  • quote:

konuda bilgisi olan arkadaşlara bi sorum olacaktıhttp://www.amazon.com/gp/offer-listing/B003BCG9EK/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new şurdaki ürünü almak istiyorum listede 3. sıradaki niagara şirketi 20 dolar diyor fkat kargo ücretine bir türlü bakamadım bir de başka sorum ödemeyi paypal ile yappabiliyormuyuz burada? cevap için şimdiden teşekkürler

Dördüncü sırada bulunan "BicycleSourceUS" firmasından 22.87$ + aşağıdaki kargo ücretlerinden birini seçerek satın alabilirsiniz.

NOT:AMAZONDAN bir ürün satın almadaki en büyük hendikaplardan(masraf) birisi kargo ücretidir.Daha sonrada eğer ürün 75 euroyu geçiyorsa %20 gümrük vergisidir.

Amazon.com Alışveriş tecrübesi

• quote:

Orijinalden alıntı: patientx

Arkadaşlar 2 tane oyun alacağım amazon'dan. Tutar 78 dolar, kargo dahil $100.89 dolar .. Ve ucuz kargo opsiyonu ile gelecek sanırım ptt ile geliyor bu yoldan. Sizce bunun gümrükte kalma olasılığı nedir ? PTT oradaki ücretin bir kısmının shipping oldugunu farkeder mi ? Ne diyorsunuz ?

Hayır etmez! yukarıda arkadaş bu konuyu güzelce açıklamış.Gümrükten size ihbar kağıdı geldiği zaman siz elinizde fatura ve kargo ücretinin ayrı olduğunu gösteren fatura veya benzeri bir balge ile başvurmanız gerekir.Yoksa mevcut bedel üzerinden gümrük vergisi ödemek zorunda kalabilirsiniz.
  • Br@veHeart hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum ve bilgili olduğunuz için başka soru da sormak isterim ; cevaptaki dosyada per lbs olarak görünen kısımda 2.50$ görünüyo benim alacağım ürün de 1,2 lbs yani bu ürüne kargo ücreti olarak 5 dolar ödenyor değil mi? başka bir sorum da ben hiç kredi kartı paypal banka hesabı olmayan biriyim işlerimi hep nakit hallederim bu paypal denilen yöntem güvenilir midir? tekrar teşekkü ederim
  • quote:

Br@veHeart hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum ve bilgili olduğunuz için başka soru da sormak isterim ; cevaptaki dosyada per lbs olarak görünen kısımda 2.50$ görünüyo benim alacağım ürün de 1,2 lbs yani bu ürüne kargo ücreti olarak 5 dolar ödenyor değil mi? başka bir sorum da ben hiç kredi kartı paypal banka hesabı olmayan biriyim işlerimi hep nakit hallederim bu paypal denilen yöntem güvenilir midir? tekrar teşekkü ederim

Dikkat ederseniz "per shipment" ibaresi var yani gönderi başına 25$ buna ek olarak her "lbs" ağırlık başına ekstra 2,5$ ücret ödeniyor.Yani toplamda ödemeniz gereken kargo ücrerti 25$+2,5$=27,5$'dır.0,2 lbs için 2,5$ mı yoksa küsüratlı mı oluyor bunu tam bilemiyorum.Ama en az 27,5$ ödeyeceğiniz garanti.

Pay-pal bu tip online alışveriş için son derece güvenli bir yöntemdir.Ama yinede güvenlik önlemi olarak pay-pal hesabınızda büyük meblağlar bulundurmazsanız bu sizin yararınızadır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: patientx

Arkadaşlar 2 tane oyun alacağım amazon'dan. Tutar 78 dolar, kargo dahil $100.89 dolar .. Ve ucuz kargo opsiyonu ile gelecek sanırım ptt ile geliyor bu yoldan. Sizce bunun gümrükte kalma olasılığı nedir ? PTT oradaki ücretin bir kısmının shipping oldugunu farkeder mi ? Ne diyorsunuz ?

Hayır etmez! yukarıda arkadaş bu konuyu güzelce açıklamış.Gümrükten size ihbar kağıdı geldiği zaman siz elinizde fatura ve kargo ücretinin ayrı olduğunu gösteren fatura veya benzeri bir balge ile başvurmanız gerekir.Yoksa mevcut bedel üzerinden gümrük vergisi ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Peki hocam bir arkadaş her ilde gümrük müdürlüğü yok sadece belli illerde var diyor bu doğru mudur yani mesela ben Afyon'dayım burasının gümrüğü İzmir'e geliyor ürünler takılsa İzmir'e mi gitmek zorundayım , PTT üzerinden de gelse ?

• quote:

quote:

Br@veHeart hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum ve bilgili olduğunuz için başka soru da sormak isterim ; cevaptaki dosyada per lbs olarak görünen kısımda 2.50$ görünüyo benim alacağım ürün de 1,2 lbs yani bu ürüne kargo ücreti olarak 5 dolar ödenyor değil mi? başka bir sorum da ben hiç kredi kartı paypal banka hesabı olmayan biriyim işlerimi hep nakit hallederim bu paypal denilen yöntem güvenilir midir? tekrar teşekkü ederim

Dikkat ederseniz "per shipment" ibaresi var yani gönderi başına 25$ buna ek olarak her "lbs" ağırlık başına ekstra 2,5$ ücret ödeniyor.Yani toplamda ödemeniz gereken kargo ücrerti 25$+2,5$=27,5$'dır.0,2 lbs için 2,5$ mı yoksa küsüratlı mı oluyor bunu tam bilemiyorum.Ama en az 27,5$ ödeyeceğiniz garanti.

Pay-pal bu tip online alışveriş için son derece güvenli bir yöntemdir.Ama yinede güvenlik önlemi olarak pay-pal hesabınızda büyük meblağlar bulundurmazsanız bu sizin yararınızadır.

tamamdır şimdi çok daha iyi anladım hocam eyvallah cevap için tekrar teşekkürler ben en iyisi aliexpressden halledeyim bu işi o sitedeki ürünlerin çoğunlğunda freeshipping var ve çevremdeki kullananlar %100 memnun herkes geç(1-2 ay) da olsa ürünü teslim alıyormuş..

• www.amazon.com
    Amazon.com: Zippo 20446ZL Sapphire Plated Lighter: Sports & Outdoors
    http://www.amazon.com/Zippo-Sapphire-Chrome-Plated-Lighter/dp/B001CZBLPK

www.amazon.com
    Amazon.com: Zippo Red Matte Lighter - 233: Sports & Outdoors
    http://www.amazon.com/Zippo-Red-Matte-Lighter-233/dp/B001B36HT8/ref=pd_bxgy_sg_img_y5W8O8S

Merhaba abilerim ben şu ürünleri almak istiyorum acaba türkiyeye gönderim yapıyorlarmı hiç böyle bir siteden alışveriş yapmadım beni aydınlatırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: crowean

Peki parfüm gümrüğe takılıyor mu?

Yaklaşık 1 yıl önce çıkan mevzuata göre parfüm getiremiyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak istediğim ürün 76,2 Euro iyi mi?! şimdi işin yoksa gümrükle uğraş dur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *INVICTUS* -- 17 Şubat 2013; 0:52:24 >
  • arkadaşlar bende ebay ya da amazondan losyon getirtmek istiyorum üye oldum ama yeni olduğum için nasıl yapıcağımı bilmiyorum sanırım paypal ile almak gerek nasıl açacağım paypal hesabını yardımcı olurmusunuz?
  • ebay yada amazondan nasıl ürün alıcam arkadaşalr yardım lütfen ? pay pal hesabını nerden açıcam nasıl olcak yardım???
  • alacağım ürün minoxil ne kadara kadar gümrük vergisi ödemem ?
  • Ark lar oncelikle herkese tskler. Androidde kullandigim bi uygulama sayesinde Amazon.com dan 20$ lik hediye karti kazandim. Bunla ilgili sorularim olacakti:
    1) Amazon. com daki hesabima yuklenmis hediye miktarini Amazon. co. uk da da kullanabilir miyim?
    2) Alacagim urunlerin tamami elektronik kategorisinde. Tr adresi verirsem, internarional olanlar adresime gelir mi?
    3) Kargo ucreti asagi yukari ne kdr olur?
    4) Yurtdisindan getirtecegim her urun ille gumruge takilir mi, yoksa bwlli urunler ya da belli limitin ustundekiler mi takilir?
    5) Adres kismini yazarken Tr karakter kullaninca acaip isaretler cikiyor, sanirim Tr karakter desteklemiyor. Bu durumda teslim adresine Tr karakterle mi yazmali, yoksa Ing karakterle mi?
    6) Komisyon degil de kar payi alan, karsiliginda Amerika adresi veren firmalar asagi yukari ne kdr alir kargo dahil bnm urunler icin? Bir de bunlarin odemesini nasil yapabiliriz? Mesela kapida odeme mumkun mu?
    7) Yukarida bahsi gecen ve en ucuz masraf cikaran firmanin adresini bana gonderebilir misiniz?
    8) Asagida yazacagim urunler icin direk kendi adresime mi getirtmem daha ucuz olur, yoksa pay alan sirketlerin verecegi Amerikan adresine gondertip ordan Tr ye kendi adresime getirtmek mi?

Alagim urunler:
    1) Samsung Galaxy S 3 icin mini bluetooth keyboard
    2) Samsung Galaxy S3 icin mini bluetooth mouse

Not: "Bunlar Tr de yok mu, niye yurtdisindan getirtiyorsun diye sormayin; cunku kitap, muzik, film, ekitap gibi urunlerde Tr olmadigi icin almak istemiyorum. Diger urunler de bnm hediye limitimi asiyor.
    Ek olarak; cepten girdigimden bahsettigim urunlerin linklerini koyamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.