Şimdi Ara

# Amazon.com'dan Türkiye'ye ücretsiz kargolama başlatılsın kampanyası #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiye'de yaşayan bir çok insan Amazon.com'u kullanarak alışveriş yapıyor, fakat Amazon'com'dan alınan bütün ürünlerde kargo ücreti bulunmaktadır.
    Türkiye'de çok ciddi bir alıcı potansiyeli olmasına karşın Amazon'dan Türkiye'ye gelecek bütün ürünler için ücretsiz kargo uygulamasının yapılmasını uygun görüyoruz.
    Böylelikle Türkiye'de ikamet eden milyonlarca kişi daha uygun fiyatlar eşliğinde alışveriş yapabilecekdir, ayrıca Amazon'un Türkiye piyasasında ne kadar önemli şekilde yer aldığını da göstermiş olacağız
    .Bu nedenle bir çok yabancı firma Türkiye'de ciddi bir internet alışveriş pazarınında olduğunu görmüş olacak.

Bu oluşturduğumuz kampanya Türkiye'de yer alan alışveriş sitelerinin de müşteri memnuniyeti açısından reform yapmalarına neden olabileceğini düşünüyoruz.
    Daha kaliteli ve daha ucuz ürün yelpazesi oluşturmalarını da bu şekilde desteklemiş olacağız.

Okumuş olduğunuz nedenlerden dolayı kampanya'ya destek vermenizi umut ediyorum.
    Türkiye'de yaşayan insanların internet alışveriş'i için ne kadar değerli olduğunu göstermemizin bir yoluda budur.

Teşekkür ederim.

Bilal Çakmak

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Hello,

Many poeple who live in Turkey use Amazon.com for shopping, but for Turkey there is shipment cost for each item which is listed on Amazon.com.
    In the light of the potential in Turkey for shopping with Amazon, we are thinking that '' Free Shipping for Turkey '' will be suitable.
    Thus, millions of people who live in Turkey will shop for appropriate amounts, we as Turkish people can prove you Amazon.com will be an important place for Turkey to shopping.
    Therefore many foreign companies like Amazon will see how big is the potential market place in Turkey.

We think that, this campaing will make domestic companies in Turkey change their attitudes towards online shopping.
    We will support them making their product range deeper and better quality with this campaign.

I hope, you will help the campaign for the reasons you have read.
    It is one way for showing how important Turkish people in Online shopping.

Thank you

Bilal Çakmak

Kampanya'ya katılıp imza verdiğimiz sürece, belli bir hedefe ulaştıkça firma yetkililerine mail atılıyor bu sayede isteğimiz hedef'e ulaşıyoruz. Sizlerinde yardım etmenizi umuyorum. Teşekkürler.

LINK BURADA

Amazon.com'dan Türkiye'ye ücretsiz kargolama başlatılsın

Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda paylaşıp arkadaşlarınızında yardım etmesini sağlarsanız çok memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohijito -- 2 Aralık 2014; 10:39:13 >

• 283. Destekçiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yediniz bitirdiniz amazonu be :) adamlar bırak bedava kargoyu, ürün göndermeyi bırakacaklar. Uluslararası kargo gönderimi ucuz değil, bu yüzden sürekli ücretsiz yapacaklarını sanmıyorum. Bu sefer ülken Türkiye olunca büyük ihtimal fiyatlara falan bindirirler, dediğim gibi ucuz değil uluslararası gönderi. Prime aboneliği şeklinde yaparlar belki, senelik 99 dolar karşılığında ücretsiz gönderi.
  • Kuçuk esnaf iflas bayragini çeksin madem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Kuçuk esnaf iflas bayragini çeksin madem

300 tl lik şeye 600 tl fiyat koyacaksa çeksin

• quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Kuçuk esnaf iflas bayragini çeksin madem
    Arkadaşlar imza atmakla kalmayalım sadece, sosyal medyada yaymaya çalışalım, eşe dosta söyleyelim.. Ne kadar fazla imza toplanırsa okadar güçlü çıkar ses Amazon'a karşı..
  • Tutar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon'dan Alışveriş 2014
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoKOmolitan

Tutar
    Arkadaşlar biz burda güzel birşey yapmaya çalışıyoruz,

Türkiye'deki fahiş fiyat oranlarını hepiniz biliyor neden böyle konuşuyorsunuz.

Amerika'da 150 TL e satılan ürünler bizim ülkemizde yeri geldi mi 800 TL e kadar çıkabiliyor,

Kusuruma bakmayın ben paramı kolay kolay kazanmıyorum ve paramı heba edemem, bir çok insan Amazon'u kullanıyor, ve buradan faydalanmak istiyor,

Kapitalist düzenin kölesi olan bizler, Tükiye'deki büyük firmaların fiyat politikası içerisinde yaşamak zorunda kalıyoruz, peki ben neden bu firmaları desteklemek zorundayim,

Bizim burda başlattığımız kampanya, aslında sadece Amazon'dan ücretsiz kargoloma almak değildir,
    Bir başka amacımız kampanya içerisinde yazan yazıda olduğu gibi, Türkiye'de fahiş fiyatlar çeken firmaları düzgün ve kaliyeli müşteri memnuniyetine yöneltme ve ürünlerdeki fiyat dengesini korumalarını sağlamaktır.

Belki bu fikre katılmıyor olabilirsiniz, ama eminimki birçoğunuz para kazanmanın, ülkemizde güzel bir yaşam sürmenin ne kadar pahalı olduğunu biliyordur.

Bu yüzden yorumlarınızda biraz daha seçici davranmanızı ve düşüncelerimize önem vermenizi rica ediyorum.

Kötü bir amaca hizmet etmemekle birlikte , refah düzeyinin kalkınması için en güzel adımlardan biri olduğunu düşündüğümüz bu kampanya'yı başlattık.

Okuduğunuz ve ilgilendiğiniz için sizlere teker teker teşekkür ediyorum.

Sağlıcakla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohijito -- 2 Aralık 2014; 10:38:15 >

• mohijito kullanıcısına yanıt
    Fikrinize tamamen katılıyorum, ama birşeyi düzelteyim derken daha kötü sonuçlar elde edebiliriz. Tabiki ülkemizdeki fiyatlardan ben dahil, çoğu kişi memnun değil. Alışveriş yapası bile gelmiyor insanın. Herşeyden önce amazon ücretsiz kargo hizmeti verirse ve alışveriş çoğalırsa, devlet kesin buna önlem alacaktır. Yolcu yanında cep telefonu getirme, gümrük sınırının 75 euro'ya çekilmesi gibi vs. Devlet gümrük sınırını ya daha da düşürecek ya da gelen ürünleri sokmayacak, bu tamamen onların keyfine ve düzenlemesine kalmış birşey. Bu sefer elimizdeki amazon'uda kaybetmiş olacağız. Kaldıki çoğu ürün kargo ücretiyle bile TR den daha ucuza geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 2 Aralık 2014; 10:44:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Fikrinize tamamen katılıyorum, ama birşeyi düzelteyim derken daha kötü sonuçlar elde edebiliriz. Tabiki ülkemizdeki fiyatlardan ben dahil, çoğu kişi memnun değil. Alışveriş yapası bile gelmiyor insanın. Herşeyden önce amazon ücretsiz kargo hizmeti verirse ve alışveriş çoğalırsa, devlet kesin buna önlem alacaktır. Yolcu yanında cep telefonu getirme, gümrük sınırının 75 euro'ya çekilmesi gibi vs. Devlet gümrük sınırını ya daha da düşürecek ya da gelen ürünleri sokmayacak, bu tamamen onların keyfine ve düzenlemesine kalmış birşey.

Evet haklısınız , eğer devletinde dikkatini çekersek asıl daha çok başarmış sayılırız,

Çünkü bu kampanya amacına ulaşırsa, sesimizi her yere duyumuş oluruz, devletin bu önlemleri almaması içinde bir kampanya başlatırız o zaman, belki o sefer daha fazla kitleye ulaşabilir.

Belki birdahakine daha büyük amaçlar kapsayan bir hedefi gözetebiliriz. Bu yüzden ben korkmak yerine, üzerine gitmeyi tercih ediyorum

Tabi hala kampanyanın amacına ulaşacağı mechul

Ama sizide kesinlikle anladığımı bilmenizi istiyorum, bu gibi sorunları tek dert eden ülke'de Türkiye'dir bu arada :)

ama yapacak birşey yok, biz isteklerimizi halk olarak sunarız, yerine gelirse ne ala, gelmez ise de yapacak birşey yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: mohijito

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Fikrinize tamamen katılıyorum, ama birşeyi düzelteyim derken daha kötü sonuçlar elde edebiliriz. Tabiki ülkemizdeki fiyatlardan ben dahil, çoğu kişi memnun değil. Alışveriş yapası bile gelmiyor insanın. Herşeyden önce amazon ücretsiz kargo hizmeti verirse ve alışveriş çoğalırsa, devlet kesin buna önlem alacaktır. Yolcu yanında cep telefonu getirme, gümrük sınırının 75 euro'ya çekilmesi gibi vs. Devlet gümrük sınırını ya daha da düşürecek ya da gelen ürünleri sokmayacak, bu tamamen onların keyfine ve düzenlemesine kalmış birşey.

Evet haklısınız , eğer devletinde dikkatini çekersek asıl daha çok başarmış sayılırız,

Çünkü bu kampanya amacına ulaşırsa, sesimizi her yere duyumuş oluruz, devletin bu önlemleri almaması içinde bir kampanya başlatırız o zaman, belki o sefer daha fazla kitleye ulaşabilir.

Belki birdahakine daha büyük amaçlar kapsayan bir hedefi gözetebiliriz. Bu yüzden ben korkmak yerine, üzerine gitmeyi tercih ediyorum

Tabi hala kampanyanın amacına ulaşacağı mechul

Ama sizide kesinlikle anladığımı bilmenizi istiyorum, bu gibi sorunları tek dert eden ülke'de Türkiye'dir bu arada :)

ama yapacak birşey yok, biz isteklerimizi halk olarak sunarız, yerine gelirse ne ala, gelmez ise de yapacak birşey yok zaten.

Alıntıları Göster
    DESTEKLERE DEVAM ARKADAŞLAR KONU DIŞI GÖSTER GÜCÜNÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunakinci2 -- 2 Aralık 2014; 10:53:46 >

• Evet beyler yurt dışından alışveriş yapmasanız bile desteklerinizi bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: tisuanzii

Evet beyler yurt dışından alışveriş yapmasanız bile desteklerinizi bekliyoruz

Destekleriniz için çok teşekkür ederim

Kampanya'ya destek olalım lütfen , kampanya'nın amacı sadece beleş kargo değildir yardımlarınızı eksik etmeyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohijito -- 2 Aralık 2014; 11:12:49 >
  • Tam destek

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Tam destek
    300'ü aşmış imzalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

300'ü aşmış imzalar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar konuya biraz ilgi gösterelim lütfen imzalarsanız çok sevinirim, bizler için çok önemli bir kampanya
  • Türkçe dilde isteyelim birde

• quote:

Orijinalden alıntı: forsaken23

Türkçe dilde isteyelim birde

Eğer bu kampanya'da başarılı olursak, Tükiye şubesi açılımı için kampanya başlatabiliriz böylelikle hem türkçe dil desteği, hem Türkiye'deki firmalara büyük bir rekabet ortamı oluşturacak bir yer olur.
  • İmzaladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: apoke.

İmzaladım.

Teşekkür ederim Facebook ve twitter gibi sosyal aglardan da paylaşabilirseniz harika olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.