|
Bildirim
Ama hala ürün çeşitliliği diğer sitelere göre çok az... Her gün kablo, kılıf indirimi yapıyor.
|
kindle, fire gibi kendi ürünleri de gelse keşke.
|
Amazon türkiye ye gelince çok sevinmiştim, amazon.de deki ürünleri satacak diye ama benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Çünkü böyle bir şey olmadı.
|
amazondan alış veriş yapmak istiyorum fakat site okadar çok karmaşık ki insanın bir ürün alacağı varsada almak istemiyor. Acilen sitenin basite indirgenmesi lazım. Misal Sahibinden , vatan gibi.
|
Yabancı ürünlere Black Friday'de indirim yapılacaksa güzel olur
|
anlıyorum ülkede ekonomi iyi değil fakat her haberin altına para muhabbetinin geçmesi sıktı artık,konu ile alakalı haberlere bende eleştri yazıyorum fakat bu şekilde yazmak anlamsız.
|
amazonun amerika deposundaki ürünler tr de olsa ülkedeki diğer alışveriş siteleri batar..
|
yamyam türk satıcılara sağlam bir tokat vurur inşallah. bizimkilerin 4600 e sattığı şeyi adamlar 3500 e satıyor ayrıca gümrük falan da dahil. allah topunun belasını versin aç herifler.doyamadılar. |
İkinci el otomobil getirsin. Kapsamlı expertiz raporlu olursa alırım. |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 19 Kasım 2020; 17:42:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 19 Kasım 2020; 18:55:36 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|