|
Amazon.com.tr yurt dışı ürünlerin satışına başladı (2. sayfa)
-
-
Ben genelde amazon’dan alışveriş yapmaya çalışıyorum ama ürün çeşitliliği hepsiburada’nın karşısında çok az, olan ürünlerde çok daha fazlaya satılıyor.
Hepsiburada hepsijet gibi hizmetlerle çabuk teslimat, fiyat farkları vb. avantajlarla beni hala cezbediyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben pc için ses kartı aldım.Satan Amazon Germany idi. 16 sında DHL ile gönderdiler bu sabah teslim ettiler.Hızlı gelsin diye para ödedim kargoya 3 gün sürdü. Yanlız keşke paket yapsaymışlar öylece göndermişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 19 Kasım 2020; 19:16:21 >
Önce bi siteleri bankamatik kartıyla alışverişi desteklesinde ondan sonra bakarız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Dikkat etmeniz gereken tek detay gümrük ücretlerini de fiyata eklemek olacak"
sipariş verirken gümrük ücreti siparişe ekleniyor mu yoksa sipariş geldikten sonra kapıda mı ödüyoruz gümrüğü, bilen var mı arkadaşlar ?
-
Mobilden girince şu altta uygulama da aç butonu çıkıyor ve kapatmak için çarpıya bastığım da her seferinde tam basamadığımdan Google Play'e yönlendiriyor. Çok sinir bozucu bir durum, zaten uygulamayı yükleyecek olsam yüklerim butou gözümüze sokmaya ne gerek var. Sırf inat olsun diye yüklemeyeceğim uygulamayı.
-
amazondan alış veriş yapmak istiyorum fakat site okadar çok karmaşık ki insanın bir ürün alacağı varsada almak istemiyor. Acilen sitenin basite indirgenmesi lazım. Misal Sahibinden , vatan gibi.
-
Gümrük vergileri kargoyu teslim alırken ödeniyor sipariş ettiğin ürüne göre gümrük ücreti değişiyor
Benim anladığıma göre amazon gümrük ücretini önceden tahmini olarak belirliyor ve bunu sipariş verirken ürün fiyatı+gümrük ücreti+varsa kargo ücreti olarak ödüyoruz. Eğer gümrük ücreti tahminden yüksek ise amazon bunu bizden tahsil etmiyor fakat az ise iade ediyor. Ama 1500 dolara kadar olan ürünler için geçerli sanırım bu işlem.
-
Garantisi hakkında bilginiz var mı?
Bende Amozon basic ürünleri sandım bir an.
-
O dediğiniz alirxpreste oluyor, amazonda bütün vergileri sepette ödüyorsunuz. Ondan sonrası normal amazon tr de kargonuz nasıl geliyosa o şekilde geliyor.
Bende bir switch arıyordum. Tr fiyatı 700 800 civarı. Sonra pat bu çıktı. Amazon.de den gelicek diyordu ve 240tl idi. İlk defa rastlamıştım. Bakayım dedim nasıl oluyor. Ekle dedim ödeme ekranında 86tl de kargo parası ekledi(muhtemel vergi ile) 326 TL ye aldım bakalım. Hala tr fiyatının yarısı. Göreceğiz
Garanti yok diye biliyorum.
Uluslararası ürünler ayrı şartlara tabidir, yurt dışından satılmaktadır ve, yaş kısıtlamaları ve ürün dili, etiketleme veya talimatlar bakımından yerel ürünlerden farklı olabilir.
Üretici garantisi geçerli olmayabilir. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamındaki yasal haklarınız etkilenmemektedir.
Amazon Turkey, uluslararası ürünün ithalatçısı, dağıtıcısı, satıcısı veya yayınlayanı değildir.
Amazona sordum 2 yıl Amazon garantisi veriyoruz dedi.
hepsijet ayın 12sinden beri kargomu getiremedi hocam. Daha tövbeliyim ben.
-
Geçen ay amqzondan bir ürün aldım. Meğerse yurt dışından gelecekmiş. Aldıktan sonra öğrendim. aramex ile Abd den kargo geldi. Gümrük kargo vs ödemedim. 15 gün sürdü. Yusuf yusuf ilk tecrübeyi yanlışlıkla yaşadım ama kötü bir şey olmadı.
Amazonun
çarşı pazardaki telefoncudan farkı yok artık gözümde
Yıllar yıllar önce almanyadan bi akrabam amazonun micro-usb kablosunu getirmişti. Çok beğenmiştim kabloyu, ve Türkiyede bulamamıştım. Amazon.com.tr açıldığında gelir dedim yine gelmedi. Umarım onu alabiliriz.
-
Yurtdışından bolca Türkçe kitap almayı mı planlıyor, Türkiye'dekinden daha fazla çeşit olmasını mı bekliyordunuz?
Yabancı dilde kitaplardan her istediğimizi Türkiye'de bulamıyoruz veya daha ucuza kimi zaman yurtdışından sipariş veriyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X