Şimdi Ara

amazon.com iade ptt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün ayakkabıyı iade etmek için ptt ye gittim. abd ye yollayacağımı söyledim. kutuyu tarttı ve veznedeki eleman bana 71 tl ücret çıkardı 1300 gramlık kutu için. turpex adlı kargonun formunu verdi doldur diye. dedim böyle böyle daha önceden çine,hollandaya postayla yolladım max 25 tl tuttu dedim. bana turpex in 3 5 günde yollayacağını, yavaş kargonun da taahhütsüz olduğunu ve aynı fiyata gideceğini söyledi. bence yalan söyledi bana. turpex den para mı alıyor acaba veznedeki eleman ?

• Geçen gün bende sitesinden fiyat hesaplaması yaptım. 2Kg kargo için almanya'ya 70tl fiyat çıktı.
  • Kargo için ödediğimiz parayı geri vereceğini söylüyor Amazon . Peki bizim ne kadar para verdiğimizi görebiliyorlar mı ? Yoksa bizim beyanımıza göre mi parayı iade ediyorlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiş veriyor PTT üzerinde takip numarası olan el yazması bir kağıt mühür bassın fiyatı yazsın tarayıp yolluyorsun iade ediyorlar ben öyle yaptım sorun olmadı

• Yeni tablet yolladım. Ptt elektronik eşya kabul etmiyor. Diğer kargolar 1000 tl gönderi ücreti istedi. Pazarlık yaptım 260 liraya. Gönderdim. Gönderi çok pahalı. Çinden bedava kargoyla 1 dolarlık malı nasıl alıoz aklım almıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.