Şimdi Ara

Amazon.com Mouse Fiyatları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amazon.com daki fiyatlar aliexpress e göre oldukça uygun. Örneğin logitech g403 amazonda 48 dolar iken;
    https://www.amazon.com/Logitech-G403-Prodigy-Gaming-Mouse/dp/B01KUAMCV4/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1508935307&sr=1-1&keywords=logitech+g403

aliexpresste 75-80 dolar civarı. Bu kadar farka neden olan nedir? Amazonda benim fark etmediğim bir durum mu söz konusu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• Bilgilendirebilecek kimse yok mu?
  • Büyük ihtimalle aliexpressin sattığı ürün amerika yada avrupadan geldiği için amazondan daha pahlıya satıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk sarı

Büyük ihtimalle aliexpressin sattığı ürün amerika yada avrupadan geldiği için amazondan daha pahlıya satıyordur.

Yani amazondaki ürünün orijinalliğinde falan bir şüphe yok mudur?
  • Domatesli Makarna Sosu kullanıcısına yanıt
    Satıcısı amazon.com olan hiçbir ürün sahte çıkmaz, çıkamaz. Amazon stoklarını direk firmalardan temin ediyor. Yani Razer amazona kendi fabrikasından sahte ürün yollamadığı sürece sahte çıkamaz o ürün. Diğer satıcılardan da sahte çıkacağını düşünmem ama aynı garanti verilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk sarı

Satıcısı amazon.com olan hiçbir ürün sahte çıkmaz, çıkamaz. Amazon stoklarını direk firmalardan temin ediyor. Yani Razer amazona kendi fabrikasından sahte ürün yollamadığı sürece sahte çıkamaz o ürün. Diğer satıcılardan da sahte çıkacağını düşünmem ama aynı garanti verilemez.

Teşekkürler
  • amazonun müşteri desteği de çok iyidir. almanyadan aradılar beni bir keresinde görevli bayan bayağı iyi türkçe konusuyordu, teslimatı 18 gün demişlerdi 17. günde gelmişti. bir de razer mouselarda amazondan alınanlarda aral game garantisi var diye okumuştum biryerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amazon dan ayakkabı almak
    14 yıl önce açıldı
    Amazon Fiyat takip eklentisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • $59.89 + $17.95 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey yani 77,94 dolara geliyor ürün. Amazon'a giriş yapmadan fiyat konusunda hiç bir gördüğünüze inanmayın. Kargo ve vergi diye bir şey var sonuçta. AliExpress'den aldığın ürünle aynı fiyat olacaktır kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mttzn

$59.89 + $17.95 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey yani 77,94 dolara geliyor ürün. Amazon'a giriş yapmadan fiyat konusunda hiç bir gördüğünüze inanmayın. Kargo ve vergi diye bir şey var sonuçta. AliExpress'den aldığın ürünle aynı fiyat olacaktır kısacası.

Gerçekten de öyle, attığım linkteki ürünün hem fiyatı değişmiş hem de giriş yapınca gönderme ücreti görünüyor. Sanırım amazon da sadece Amerika'da yaşayanlar için uygun oluyor. Bir de konuyla ilgisiz olacak ama, amazonda refurbished ürünler görüyorum, ne olduğunu öğrendim fakat sormak istediğim, yurt içinde bu refurbished ürün edinebileceğimiz bir yer var mı acaba? Firmaların kendisi falan satarlar mı bunlardan? Bir de biliyorsanız eğer, bu tür ürünlerde garanti konusu nasıl işler?

• N11 ve gittigidiyor'da ürün adının yanina "refurbished" ya da "yenilenmiş" diye yazarak aratırsanız bazen denk geliyor.

Ben n11'den 2 sene önce 120 liralik bir termosu 45 liraya almıştım bir iki çizik ve ezik vardi ilanda da görünüyordu bunlar, hala kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.