fiyatı 170 idi bu fiyata bulunca açıkcası yorumlara çok bakmadım doğum günü hediyesi olarak aldım, beğenmezsek iade ederiz :)
yorumların çoğu olumsuz uzun süredir bakıyorum fiyat iyi gibi ama buradan alanların yorumu olsa daha sağlıklı olurdu
robotik için bu tarz oyuncaklar almayın. en azından ortaokul ogrencleri icin arduino set ve 2wd arac is gorur.
ben de bunu 4 yasindaki yegen icin dusundum lakin yorumlari gorunce vazgectim.
quote:
Orijinalden alıntı: Radical Brain
robotik için bu tarz oyuncaklar almayın. en azından ortaokul ogrencleri icin arduino set ve 2wd arac is gorur.
ben de bunu 4 yasindaki yegen icin dusundum lakin yorumlari gorunce vazgectim.
Aynen hocam, maksat robotik öğrenme ise Arduino başlangıç seti çocukların çok daha fazla işine yarar. İnternette milyon tane proje var, baka baka geliştirir. Ben oğlum öğrensin siye halk eğitim merkezine kursa gittim. Tavsiye ederim Arduino'yu
Yorumlar çok kötü olduğu yönünde
ben aldım,bugün geldi, malzeme kalitesi çok iyi değil, kolları hemen gevşedi sabit durmuyor yerinde, balasn ayarı bozuk araba gibi sağa veya sola çekiyor düz giderken, malzeme kalitesi daha iyi olsaydı parasını sonuna kadar hak ederdi.
tekrar aynı fiyata düştü alınır mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme