Şimdi Ara

Amazon.com.tr hediye kartı satışı başladı (Carrefour,Bim,Teknosa) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
81
Favori
86.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim gittiğim şubelerde böyle bir bilgi vermediler. Satış biterse kötü olur, telefon alacağım kaç gündür gidip kart almak istiyorum, elim hep boş dönüyorum. Geçen ay almadım, bekledim başka bir kampanya gelir diye, keşke beklemeseydim of off.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan441907 kullanıcısına yanıt
    bende telefon alacağım yavaş yavaş atayım dedim hesaba ama ancak 25 tl kardayım :)onuda papara verirse telefon için puan ve indirim takip edeceğim amazon çeklerinden hayır yok gibi kıymete binmiş belli oldu
  • Hediye kart satışı bitirilmez,belki nakit ile alma zorunluluğu getirilir,veya anlaşmalı işyerleri sürekli değişir.
  • Yolu düşen bir arkadaş bakıp haber verebilirmi lütfen teknosada gerçekten artık satılmayacak mı aceba :(

• CinemaG kullanıcısına yanıt
    Dün akşam sordum yoktu, bugün de soracağım. Artık Avm girişindeki kontrolden geçmekten usandım. Amazon'a mesaj attım, kart gelecek mi, gelmeyecekse başka siteden alışveriş yapacağım diye. Gelen cevap:

quote:

Merhaba Oğuzhan bey,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.

Mağazalardaki Amazon Hediye Kartı satışları en kısa sürede tekrar başlayacaktır.

Dilerseniz web sitemizden dijital Hediye Kartı satın alabilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Kart bekleyenler mh ile görüşsün, belki süreç hızlanır.

• oguzhan441907 kullanıcısına yanıt
    Ben de mail attım şimdi hocam
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    Pazar günü şubeye gittiğimde yetkiliyi aradı. O sırada yoktu. Pazartesi itibariyle satış açılacka diye bilgi aldı oradaki görevli. Daha sonra sormadım açıkçası.
    umarım devam eder.
  • Amazon.com.tr
    Müşteri Hizmetlerinden Mesaj
    Merhaba,

Öncelikle konu ile ilgili bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Stokların tükenmesi nedeniyle Mağazalardaki Amazon Hediye Kartı satışları bir süreliğine yapılamayacaktır.

Satışların en kısa süre içerisinde yeniden başlayacağı öngürülmektedir.

Ancak net bir tarih bilgisi bulunmamaktadır. Bundan dolayı sizlere yanlış bilgi vererek yanıltmak ve mahcup olmak istemem.

Beklemede kalmanızı ve aralıklarla mağazayı bu konuda ziyaret etmenizi öneririm.

İlginç ve aslında geçersiz bir gerekçe. Yani bahane. Zaten sistemden kod tanımlayıp kasadan çıktı veriliyordu. Mağazadan fiziksel olarak bir hediye kartı verme durumu olsa stok kalmadı bahanesine inanacağız. Kısaca sistemi kapattık. Çünkü banka kredi kartı sektör kampanyalarını tüketiciler hediye çeki alarak kullanıyordu. Bu da işimize gelmedi demiş Amazon TR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 4 Mart 2020; 16:29:28 >
  • bugun teknosaya gittim sistem hata veriyor vs dedi amazon vermedi

Yalanını... deseydin

An itibariyle hala yok.

• ben artık bi 25 liralık çektiriyorum world nakit kart ile, kodu verirse geri kalanını alıyorum. iki gün önce vermedi misal.
  • Teknosadayım, sistem açıldı dedi, deneyeyim dedim, ama papara kart ile veremiyorum dedi, çıktım

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    CarrefourSA da açılımı acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yanlış alarm maalesef , az önce denedik teknosada yine alamadık vermedi sistem

umarım genel bir yasak gelmemiştir ön ödemeli kartlar konusunda.
    Teknosa şubeye sorduğumda sistem açıldı işlemi yapalım dedik. Karttan 1000TL çekti. Sonra sistem kuponu vermiyor dedi ve ödemeyi iptal ettik.
    Geçen hafta 2 kez oldu bu. Sanırım artık bu iş de hikaye oldu. Amazon TR kod satacak olsa bile nakit ödeme ile satma gibi bir şart getirebilir.
    Çünkü kredi kartı ve ön ödemeli kartlar ile çeşitli kampanyalar oluyor. Bunun önüne geçemeyeceği için ödeme seçeneğini kısıtlayacak Amazon TR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Mart 2020; 10:9:47 >
  • hediye kartında nasıl bir fırsat var
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    ben de bi saat önce denedim kod vermedi. ama bu kart ile alınamayacak şekilde bir önlem alındığı anlamına gelmiyor. geçen ay da böyle oldu, bir kaç gün sonra alabildik. gelen maili okudu teknosadaki arkadaş, henüz bu ayki kotalar açılmamış anlayacağınız.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.