Şimdi Ara

Amazon.com.tr hediye kartı satışı başladı (Carrefour,Bim,Teknosa) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
81
Favori
86.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler biri aptala anlatır gibi anlatabilir mi? hediye kartı neden alıyoruz neden seviniyorsunuz ne avantajı var bu olayın?
  • unsal1903 kullanıcısına yanıt
    estağfurullah. kısaca kredi kartı diyor ki , şu kadar harca şu kadar iade al . teknosa veya carrefourdan bu kartı alıyor, alışverişi gerçekleştirmiş oluyor. iade geliyor. kartı da ihtiyaç olduğunda amazon'da kullanıyor . benim bildiğim bu. ayrıca bir durum varsa yazsın birileri yahu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki telefon numarasına tanımlı olan indirimi kullanarak alabilen var mı teknosadan? 1000 lira üstüne 100 lira indirimim var acaba indirim düşer mi alırken deneyen oldu mu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

peki telefon numarasına tanımlı olan indirimi kullanarak alabilen var mı teknosadan? 1000 lira üstüne 100 lira indirimim var acaba indirim düşer mi alırken deneyen oldu mu hiç
    kod alırken herhangi bir indirim olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paşa1978 P kullanıcısına yanıt
    Dün 100 ve 25 TL aldım Carrefour'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpermete

Dün 100 ve 25 TL aldım Carrefour'dan.
    ben ödemeyi falan yazdım kod yazan nüsha çıkmadı

• paşa1978 P kullanıcısına yanıt
    Valla bilemiyorum hocam, bende problem çıkmadı. Hatta chippin ile ödeme yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşa1978

2 günden beri Carrefour dan amozon kart alıyorum kodu vermiyor bir türlü mail atıp iade ediyorlar paramı...başına gelen var mı başka
    Aynı durumdayım, cuma başıma geldi, mail attılar merkeze, cevap da verilmedi halen, para da gitti

• Ahah abi rezilliğe bak, ankara acity Carrefour'dan Chippin ile kredi kartımla 100 lira çektirerek kod alayım dedim, kasadan kod çıkmadı, aslında derdim o puan değildi chippine bağlı kartla alınıyor mu denemek istedim. asıl olay bundan sonra başlıyor.
    Mağaza müdürüne kadar gitti elemanlar, arkadaş beni parayla para kazanıp haksız kazanç sağlamakla itham etti, şartlarda zaten hediye kart ile alırsanız kampanya geçerli degil yazıyor diye gösteriyor bir de. Anlama kıtlığı var belli ki parayı çekip puanı verdi, olması gereken Amazon kodunu verip puanı vermemek olduğunu anlatamadım, tüm mağaza bizi izledi kavga edecektik resmen. Diyor ki ben satışımı yapmışım kod çıkmaması benim problemim degil. En sonunda elemanlar kasada iade yapmaya çalışıyor hediye kodun iadesi yok onaylayamıyor. Bir de diyor ki 90 lira verecegiz on lira kazanmışsınız. O 90 lirayı da bir ay süreyle markette kullanabilirsin. Adam ısrarla iddia ediyor suistimal ediyorsunuz diye. Tecrübeli bir sıcak fırsatçı olarak kafayı yedim ister istemez.
    Ne tesadüftür ki bölge müdürü oradaymış, müdürle muhattap olmayı kesip adama derdimi anlattım, merkezde Dilek hanıma fişin fotosunu çekip gönderdi yarım saate sorun çözülür genel bi kod vermeme varmış Chippin kampanyası ile alakası yokmuş. Döndüm müdüre uzun uzun baktım pamuk şekere döndü adam. Böyle bir şey olamaz ya. Şimdi avmden çıkmadım bekliyorum. İade degil Amazon kodu gelecekmiş. Yarım saate gidecegim bakalım.

edit: haber gelmedi, döneceklermiş sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 24 Şubat 2020; 19:9:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• keşke direk yükleme yapsalar bunlarla ugrasmazdik

• Man Down kullanıcısına yanıt
    Kasadan kod cikmadiysa hediye çeki olarak ücreti iade ederler bilginiz olsun kod gelme gibi bir ihtimal yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Evet CarrefourSA world üye işyeri

• Ha bu arada ben chippin bakiyemle aldım, haliyle durum farklı.

• lionking85 L kullanıcısına yanıt
    bir şey vermediler geri gönderdiler iade çeki falan istemiyorum, para iadesi yapsınlar chippin üzerinden. elemanın tavırları yetti, bi de alışveriş yapmak zorunda mı kalacakmışım. sonuna kadar götürürüm bu işi kusra bakmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 25 Şubat 2020; 19:55:23 >
    Chippin de iade söz konusu değil.sistem izin vermiyor.amazon hediye kodunuda firma göndermiyor fiş çıkmayınca ama İnşaallah istediğin gibi olur

• Arkadaşlar bu chippin ios da kullanılıyormu? İos da ödeme olayı varmı nfc yok ya

• lider06 kullanıcısına yanıt
    iOS yada android farketmez chippin in NFC ile alakası yok internet olsun yeter

Evet olay sacma olmus. Chipinde sistemi yanlis kurmuslar. Sen kartini cuzdanini evde unutmus olabilirsin ve chipin ile alisverisini yapmak durumunda kalirsin. 100tl Amazon hediye kodunu alirsin chipine bagli kredi kartindan ceker ve hediye kodunu verir ama bu sirada 10tl chipin yuklemez sana. Bu kadar basit bi ayirici sistem yapmalari gerekirken adamlar herseyin icine etmis demekki.

• Bugün CarrefourSA dan Amazon hediye kodu alan varmı

• lionking85 L kullanıcısına yanıt
    Hocam almadım ama askıda duruyordu, satış yapılıyor herhalde.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.