![]() kartı kabul etmiyor etkeyince böyle yazıyor |
Amazon.com.tr'nin kastenTroy kart kabul etmemesi (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hangi banka hocam seninkisi? Bahsettiğim Discover logosu var mı kartında?
-
iş bankası discovery logosu var kartı girincede görünüyor zaten
-
-
Devlet her şeyi sadece seçim yaklaşınca yapıyoruz diyip sonra hiçbir şeyin arkasında durmuyor.
-
Amazon troy desteklemiyor her şeyi devlete bağlamayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim Ziraat hocam inan bilmiyorum bahsettiğin durumu
-
Türkiye merkezli dükkanların, Türkiye'de geçerli ödeme sistemlerini kullanmaları zorunludur.
Amazon Türkiye de ofisi olan bir firma dediğiniz gibi.
-
Aynen öyle.
Amazon.com olsa dilediğini yapardı ama Amazon.com.tr olunca işler değişiyor. Bizim sığırlar ne zaman uyanacak ta, tedbir koyacaklar acaba. Hayretle bekliyorum. Buna ve benzeri diğer firmalara...
troy kart kasten kabul etmiyor bu net
-
büyük ihtimal boykottan önce bir engelleme yoktu şimdi kasten bir engelleme yapıyorlar
google ve amazonda çalışmıyor troy
-
Hocam Amazon a kayıt bıraktım Troy ile ilgili yanıt geldiğinde buradan paylaşırım
-
Şu anda web sitemizde ödeme aracı olarak Troy kabul edilmemektedir
Kredi kartı, banka kartı ve Amazon.com.tr hesabınıza tanımlanmış Hediye Kartı bakiyelerini kabul ediyoruz. Ayrıca, kredi kartı ile satın alırken uygun ürün kategorilerinde taksitli ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Kabul ettiğimiz kredi kartları:
• - American Express
• - MasterCard
• - Visa
Kabul ettiğimiz taksitle ödeme programları:
• - Bonus
• - Maximum
• - World
• - CardFinans
• - Paraf Axess
• - Advantage
bana gelen cevap bu
-
Harbiden bunlar niye Troy kabul etmiyor anlamadım zaten iyzico ile çalışıyorlar altyapı hazır onay verseler Troy ile ödeme başlar.
-
Bana da cevap gelsin paylaşırım hocam bu konuda
-
Bende de var troy kart. akbank'ın kartı axess. 250k limiti mevcut ve kart ücret 0 tl. ömür boyu kart ücretide yok. Taksit de yapıyor. Tüm kampanyalarda da yararlanabiliyorum.(Puan, chippara vs.)
Yurt dışında çalışmamasının sebebi basit. visa ve master öyle bi hegemonya kurmuş ki bunu kırmak gerçekten çok zor. Lobicilik faaliyetleri de çok iyi.
Troy daha yeni. Bende iyice yaygınlaşınca kabul edilmek zorunda kalacak. Kişisel görüşüm budur.
Boykot farklı bir kafa. Bana göre değil. Boykot için almadım kartı. Kart ücreti olmaması sebebiyle aldım tamamen duygusal diyebiliriz.
-
Kabul etmek zorunda mı? Git visa veya mc kullan. İşine gelmiyorsa amazon kullanmayacaksın bu kadar basit. Kuralları kendine göre esnetemezsin, kurala uyacaksın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X