Amazon Fırsatı: Corsair'da Bahar Fırsatları https://www.amazon.com.tr/deal/6b9ee0d8?showVariations=true&ref=dlx_deals_gd_dcl_img_53_6b9ee0d8_dt_sl6_50H150i Elite Capellix, H100 RGB ve CX650F RGB nin fiyatı piyasaya göre çok iyi durumda. |
Amazon Corsair indirimleri
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
H150i Elite Capellix çok iyi fiyat yararlandım, 650w 3080 3080ti ı rahat besleyeceğini bilsem onu da alırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 1 Nisan 2022; 0:59:36 > -
LianLi Galahad 360 yerine alınır mı dersiniz?
-
Bugün bir tane h150i capellix siparişi verdim fiyat gerçekten iyiymiş
-
Şu H150i'yi almayın ya.
Pompa sesi çok fazla.
Soğutması LF II'den geride.
H150i'den Liquid Freezer II 'ye geçtim de, dünya varmış dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galahad'ın 900d/d altına indirilemeyen fanları ve pompasıyla yarışır mı acaba ses olarak.
Deneyip beğenmezsem iade ederim kafasıyla aldım bakalım. Satıcı Amazon olunca iadede problem olmaz gibi geliyor.
-
Corsair h150i kullanıyorum ses çok yüksek, kayıtlarda sürekli filtre kullanmam gerekiyor.
-
Vay be hevesimizi kursağımızda bıraktınız. Açmadan geri mi gönderelim o zaman?
-
Valla kullanıp yorum yapmak daha mantıklı, ben xigmatek aurora 360 kullandım 2 yıl 28db pompa sesine sahip, h150i capellix elite 20db pompa sesi ile geliyor. Ayrıca estetik kaygıları olan biri olarak arctic performansı iyi olsa da berbat bir tasarıma sahip en son aklıma gelecek bir ürün. Ayrıca kasamda üst bölümde 3 adet LL120 fan var ve h150i ile gelen commander core ile uyumlu olduğundan h150i capellix benim için en iyi tercih, ve bu tercihten yana zerre tereddütüm yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 2 Nisan 2022; 17:4:29 > -
bi 5000x indirime girmedi
O zaman açıp bağlayıp bir deneyeceğim ondan sonra beğenmezsem iade edeceğim gibi. Soğutucu iadesinde sıkıntı olmuyordu değil mi?
Ayrıca Arctic LF2 280'den Galahad 360'a geçtim ve kesinlikle o kadar performanslı bir ürünün bu kadar kötü tasarımı olabilir. Tamamen katılıyorum.
-
Pompa motoru ne kadar ses yapabilir ki, siz bir ayarı falan mı kaçırıyorsunuz? En kötüsünü de kullandım gece yarısı bile farkedilmiyor ses. %100 de mi çalıştırıyorsunuz napıyosunuz:)
-
Sığır AGT 3 gündür soğutucuyu teslim edemedi. Sırf uyuzluktan iptal etmiyorum ki geri dönüş kargo parası ilaveten girsin.
-
ayçiçek yağı tuvalet kağıdı konularından farklı bir konu görmek güzel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Allah kabul etsin ibadetini hocam. Valla pompa sesi ile ilgili yorum çok iyi olur. Henüz teslim edilememişken iadeyi yaparım. Lakin hala sıfır rpm fan olayı ciddi cezbediyor beni.
-
-
Corsair pompayı 2200 RPM den az çalıştırmaya izin vermiyor, ayarlık bir şey yok.
2200 quiet mod, 2400 Balanced, 2600 extreme olması lazım.
Sessiz ve extreme mod arasındaki fark %20 civarı olunca sonuç bu oluyor. Platinum serisi Asetek pompa kullanıyor boşta 1100 RPM'e kadar düşmene izin veriyor diye biliyorum
-
Selamlar arkadaşlar, Asus rog strix LC 360 kullanıyorum, bildiğim kadarıyla en sessizlerden biri, fakat onda bile ses oluyor. Normal kullanımda standart fan sesi var ve rahatsız edici değil, ama soğutma performansını artırmak için fanlara yük bindiğinde eyvah eyvah :) Muhtemelen bu modelde de durum aynıdır diye düşünüyorum.
Benzer içerikler
- msi shout out
- epson l3260 yorumlar
- terabox güvenilir mi
- phanteks t30
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X