Şimdi Ara

Amazon Corsair indirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• H150i Elite Capellix, H100 RGB ve CX650F RGB nin fiyatı piyasaya göre çok iyi durumda.

• H150i Elite Capellix çok iyi fiyat yararlandım, 650w 3080 3080ti ı rahat besleyeceğini bilsem onu da alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 1 Nisan 2022; 0:59:36 >
  • Alister Vale kullanıcısına yanıt

LianLi Galahad 360 yerine alınır mı dersiniz?

• Bugün bir tane h150i capellix siparişi verdim fiyat gerçekten iyiymiş Amazon Corsair indirimleri 

• Şu H150i'yi almayın ya.
    Pompa sesi çok fazla.
    Soğutması LF II'den geride.
    H150i'den Liquid Freezer II 'ye geçtim de, dünya varmış dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt

Galahad'ın 900d/d altına indirilemeyen fanları ve pompasıyla yarışır mı acaba ses olarak.

Deneyip beğenmezsem iade ederim kafasıyla aldım bakalım. Satıcı Amazon olunca iadede problem olmaz gibi geliyor.

• Corsair h150i kullanıyorum ses çok yüksek, kayıtlarda sürekli filtre kullanmam gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon Prime Gaming
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vay be hevesimizi kursağımızda bıraktınız. Açmadan geri mi gönderelim o zaman?

• massacrer kullanıcısına yanıt

Valla kullanıp yorum yapmak daha mantıklı, ben xigmatek aurora 360 kullandım 2 yıl 28db pompa sesine sahip, h150i capellix elite 20db pompa sesi ile geliyor. Ayrıca estetik kaygıları olan biri olarak arctic performansı iyi olsa da berbat bir tasarıma sahip en son aklıma gelecek bir ürün. Ayrıca kasamda üst bölümde 3 adet LL120 fan var ve h150i ile gelen commander core ile uyumlu olduğundan h150i capellix benim için en iyi tercih, ve bu tercihten yana zerre tereddütüm yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 2 Nisan 2022; 17:4:29 >
  • bi 5000x indirime girmedi

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

O zaman açıp bağlayıp bir deneyeceğim ondan sonra beğenmezsem iade edeceğim gibi. Soğutucu iadesinde sıkıntı olmuyordu değil mi?

Ayrıca Arctic LF2 280'den Galahad 360'a geçtim ve kesinlikle o kadar performanslı bir ürünün bu kadar kötü tasarımı olabilir. Tamamen katılıyorum.

• Pompa motoru ne kadar ses yapabilir ki, siz bir ayarı falan mı kaçırıyorsunuz? En kötüsünü de kullandım gece yarısı bile farkedilmiyor ses. %100 de mi çalıştırıyorsunuz napıyosunuz:)

• Sığır AGT 3 gündür soğutucuyu teslim edemedi. Sırf uyuzluktan iptal etmiyorum ki geri dönüş kargo parası ilaveten girsin.

• ayçiçek yağı tuvalet kağıdı konularından farklı bir konu görmek güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Benim ki bugün geldi, iftardan sonra montaj yapacağım, montaj sonrası bu abartılan pompa sesi hakkında da yorum yaparım hocam.

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

Allah kabul etsin ibadetini hocam. Valla pompa sesi ile ilgili yorum çok iyi olur. Henüz teslim edilememişken iadeyi yaparım. Lakin hala sıfır rpm fan olayı ciddi cezbediyor beni.

• Ben de bunun 240 beyaz olanını almıştım Amazondan Ocak ayında. 1500 TL’ye almıştım. Ses problemi falan yok yada ben mi duymuyorum bilemedim. 360 mm olanlar da mı var acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sintai kullanıcısına yanıt

Corsair pompayı 2200 RPM den az çalıştırmaya izin vermiyor, ayarlık bir şey yok.

2200 quiet mod, 2400 Balanced, 2600 extreme olması lazım.

Sessiz ve extreme mod arasındaki fark %20 civarı olunca sonuç bu oluyor. Platinum serisi Asetek pompa kullanıyor boşta 1100 RPM'e kadar düşmene izin veriyor diye biliyorum

Teşekkür ediyorum hocam, burada ses yapıyor diyenler odyometride çalışıyor herhalde, bende korktum nasıl bir gürültü çıkacak diye ancak kurulumu bitirdim daha önce dediğim gibi xigmatek aurora 360 kullanıyordum 28db pompa sesine sahipti ve o bile rahatsız etmiyordu. Bu 20db ile geliyor ve sıfır ses zerre pompa sesi almıyorum. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 5 Nisan 2022; 0:50:21 >

• Selamlar arkadaşlar, Asus rog strix LC 360 kullanıyorum, bildiğim kadarıyla en sessizlerden biri, fakat onda bile ses oluyor. Normal kullanımda standart fan sesi var ve rahatsız edici değil, ama soğutma performansını artırmak için fanlara yük bindiğinde eyvah eyvah :) Muhtemelen bu modelde de durum aynıdır diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.