Şimdi Ara

Amazon'da bazı Apple modelleri en uygun fiyata satılıyor: İndirimli Apple modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
11.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon'da bazı Apple modelleri en uygun fiyata satılıyor: İndirimli Apple modelleri

Amazon ve Apple arasında yapılan anlaşma sonucunda tüm Apple ürünleri Amazon.com.tr satıcısı tarafından Amazon Türkiye’de satışa sunuldu. Apple ürünlerini doğrudan Amazon güvencesi ve hızlı teslimat seçeneği ile satın alabilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Amazon’da Okula Dönüş Fırsatları başladı

Amazon, bazı ürünleri rakiplerinden daha ucuza satıyor. Amazon’daki Apple ürünlerini tek tek kıyasladık ve diğer e-ticaret pazaryerlerine göre en düşük fiyata satılan ürünleri listeledik. Aşağıdaki listeden en uygun fiyatlı Apple ürünlerine ulaşabilirsiniz. Bazı modellerin fiyatları, yalnızca linkini verdiğimiz renk seçeneğinde indirimli olarak satılıyor. Farklı renk seçerseniz fiyat artabilir

Doğrudan Amazon.com.tr tarafından satılan tüm Apple ürünleri

En uygun fiyata satılan Apple ürünleri

• Arkadaşım kamilmisin bilerekmi yapıyorsun sorun yaşadım diyorum ben sorun yasamadım diyosun yaşamadıysan kullanmaya devam et o zaman burda laga luga yapma en ucuzunu arama gibi cabalarindaysan internette 1001 türlü fiyat sitesi var gir araştır ben Amazon harici hepsinden yapıyorum Amazon’dan iade ürün gelirse eline görürsün hele bide geri alınmayan ürünse al basına 1000 bela boş yapma filanla olmuyor bu isler senin sorun yasamaman başkasının sorun yaşamayacağı anlamına gelmiyor sitede herkes sıkıntı yaşamış cekmis yorumları oku millet dalga geciyor ortalığı karıştırmak icin yorum yapma memnunsan devam et.
    Amazonu kötülemen manasız bu konuda çok bilgili bir kişi değilim ama benim bulabildiğim en ucuz teknoloji mağazası. Daha ucuzu varsa bizle de paylaş öğrenelim. Bugün bir kulaklık aldım 65 liraya mediamarkt vatan vesaire de 90 lira trendyol dersen 67 lira+kargo+5 gün kargo süresi. Ayrıca güvenilirliği de düşük. bu durumda amazon en iyi seçenek gibi duruyor. Hem kargo konusunda da en sağlamı
  • Taksit olayı olsa alırdık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Piyasa fiyatlarının aynısını koyup indirimli satış yapmak bu iste Amazon Türkiye’yi yönetenler tam Türk kafasıyla yönetiyorlar.

• Gene pahallı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir kaç saat önce iphone bir kaç model de taksitle satmış. Hala iphone 12 128gb yeşil olanı 6 taksitle alınabiliyor

• Ver ip11/64 gb 6500 alalım forumca

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    İndirim yapamıyor kafasına göre Apple maalesef izin vermiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rubink R kullanıcısına yanıt
    O zaman indirim var yetişin gibi polemiklerle gündeme gelmeye çalışmasın milleti keriz yerine koyuyorlar baska birsey degil.

Satıcılar kardan vazgeçip satıyorlar amazon vatan Mediamarkt karlarından vazgeçmiyor

• hbnin 2 kuruş altına inmiş yine ama hb karşılık veriyor artık. 2 kuruş 2 kuruş yarışıyorlar Amazon'da bazı Apple modelleri en uygun fiyata satılıyor: İndirimli Apple modelleri 

• lightning to 3.5 alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Amazonun sattıklarında yok başka satıcılar o.

• milicic kullanıcısına yanıt
    Normal de hava olsun diye yazanlara cevap yazmam ama bakmadan sallamayın 128gb yeşil Amazon tarafından satılır ve gönderilir yazıyor.

• Apple watch se siyah renk 2550. İlk mesajdakine bakmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Amazonu kötülemen manasız bu konuda çok bilgili bir kişi değilim ama benim bulabildiğim en ucuz teknoloji mağazası. Daha ucuzu varsa bizle de paylaş öğrenelim. Bugün bir kulaklık aldım 65 liraya mediamarkt vatan vesaire de 90 lira trendyol dersen 67 lira+kargo+5 gün kargo süresi. Ayrıca güvenilirliği de düşük. bu durumda amazon en iyi seçenek gibi duruyor. Hem kargo konusunda da en sağlamı

• The_Chosen_One kullanıcısına yanıt
    Bilgin yoksa fikrinde olmasın o zaman kötülemem normal yaşadığım sorunlardan dolayı. Umarım basına gelir sende öğrenirsin neyin ne olduğunu o zaman :)

Bilgimin olmadığını söylemedim eğer daha iyi bir firma biliyorsan öner yoksa boş yapma amazonu bir çok kez kullandım hiçbir sorunla karşılaşmadım bana sorun sendeymiş gibi geldi :)

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Hava ne ya

• The_Chosen_One kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım kamilmisin bilerekmi yapıyorsun sorun yaşadım diyorum ben sorun yasamadım diyosun yaşamadıysan kullanmaya devam et o zaman burda laga luga yapma en ucuzunu arama gibi cabalarindaysan internette 1001 türlü fiyat sitesi var gir araştır ben Amazon harici hepsinden yapıyorum Amazon’dan iade ürün gelirse eline görürsün hele bide geri alınmayan ürünse al basına 1000 bela boş yapma filanla olmuyor bu isler senin sorun yasamaman başkasının sorun yaşamayacağı anlamına gelmiyor sitede herkes sıkıntı yaşamış cekmis yorumları oku millet dalga geciyor ortalığı karıştırmak icin yorum yapma memnunsan devam et.

• Amazonun kendi sattığı 64gb iPhone 11'lerin hepsine baktım taksit yok bi iPhone 12 128 yeşil renkte varmış.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.