Şimdi Ara

Amazon'da bazı Apple modelleri en uygun fiyata satılıyor: İndirimli Apple modelleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
11.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siyah Watch SE diğer sitelerde daha ucuz. Siyah için değil ama altın renkli olan için indirim var o yüzden altın rengini ekledim.

• Çok iyi fiyatlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Senin Amazon'dan aldığın ürün 2 yıl için de bozulursa fiyat önemli değil. İphone 12 pro MAX bile olabilir.

Amazon ürünü iade alıyor.

Tekrar aynı ürünü almak istersen Temsilci ile konuşuyorsun Aynı renk Aynı model Amazon.com.tr satışlı ürünü tekrar aldıktan sonra aradaki fiyat farkı 5.000 tl bile olsa Amazon ürünü sen teslim aldıktan sonra aradaki fiyat farkını sana iade ediyor. Amazonun esprisi budur.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Konu o degil ama oyle olması bi nebze iyi bi nebze kötü bunu kötüye kullanan bir cok cengaver var forumda.

• ona yapacak bir şey yok zaten ama şunu söyleyim Temsilciler herkese bu teklifi yapmıyor. Amazon Temsilcisi ile telefonda konuşurken anlatmıştı Amazon ile mesajlaşmalara falan bakıyorlar, kötüye kullanım, kibar ve nazik olma vs değerlendirip temsilci insiyatif kullanarak bu teklifi yapıyor. Bu teklif herkese yapılmıyor. Steel Series Arctis 7 çatlayınca destek istemiştim beni arayan Temsilci ile sohbet 10-15 dakika falan sohbet ettik en son bana bu teklifi sundu ve kabul ettim. Bana yeni ürün geldikten sonra 891 tl geri iade yaptı. 1.205 tl ye almıştım en son 2.000 tl ye çıkmıştı.

Suistimal edilecek bir şey değil :)

• milicic kullanıcısına yanıt

Telefonda taksit yasak değil mi? İster amazon ister pazaryeri satıcısı olsun nasıl yapabiliyor? Ben anlamadım cidden bu işi. Serbest mi oldu telefona taksit ?

• Amazon'u beğenmeyenler gitsin saçma sapan TR sitelerinden alışveriş yapsın. Sonra iade etmek istediklerinde 40 takla atıp iade edemesinler lütfen.

Ayrıca indirim konusunda Amazon'un üstüne hangi site var TR'de? Piyasa fiyatının yarısına birçok ürün aldım Amazon'dan.

• Forumun da amazonla anlaşması var iyi ki, saçma sapan şeyleri haber yapıp duruyorlar.
    Buradaki habere bakıp siteye giresim bile gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple store dışında apple cihaz asla alınmaz..

• Kredi kartı puanı ile ödeme imkanı var mı Amazon.com.tr de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPeople

Apple store dışında apple cihaz asla alınmaz..

Neden ?

• Bol bol İade edilmiş ürünler gelir artık. Alır alır iade ederler artık. Ayrıyeten böylesine yüksek bir ücretlendirme ürünleri kesinlikle İnternetten alınmaz.
    Kendi kişisel görüşüm böyle. İstanbul da isen zaten Zorlu var. Diğer yerlerde Apple resmi siteden alınabilir..
    Burası ABD amazon değil.

• İndirimli hali bile göz korkutuyor, taksit de yok telefonlara, zor iş

• Macbook Pro fiyatıda ayrı güzelmiş...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yav 1 ay kullanılmış iphone’u geri satamazlar herhalde. Sonuçta simi taktığın an garanti devreye giriyor. Öyle değil mi arkadaşlar???

• Amazon tr= türk zihniyeti

• Hacılar bu telefonlara bir de pasaport kaydı yapmak gerekiyor mu?

• Macbook Pro M1 işlemcili 8 gb ram 256 gb ssd olan modeli 12300 liraya aldım. Ertesi gün model elime ulaştı. Sıfır jelatini açılmamış bir şekilde. Aynı ürün Apple'ın sitesinde 14200 liraydı. Teknosadan falan almaya kalksam hem daha çok para ödeyecektim hem de en az yarım saat bana uzatılmış garanti satmaya çalışacaklardı. Teşekkürler Amazon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bibihisa -- 3 Eylül 2021; 16:26:55 >
  • Yok hocam satıcısı Amazon.com.tr bu ürünlerin. Türkiyedeki herhangi bir teknoloji mağazasından aldığın şekilde yurtiçi ve garantili.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.