Şimdi Ara

Amazon'da bilgisayar kategorisinde öne çıkan indirimler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon'da bilgisayar kategorisinde öne çıkan indirimler!
    Amazon.com.tr’de Bahar Fırsatları başladı. İndirimler 10 Nisan’a kadar devam edecek. 4 Nisan’a kadar indirimlerden sadece Prime üyeleri faydalanabilecek. 4-10 Nisan tarihlerinde tüm Amazon müşterilerinin erişimine açılacak. Ayda 7,90 TL’ye Prime üyeliği başlatarak indirimlere erkenden erişebilirsiniz.

Bilgisayar, bilgisayar donanımları, bilgisayar aksesuarı ve oyuncu ürünlerinde bazı indirimler göze çarpıyor. Bu içeriğimizde bilgisayar kategorisinde öne çıkan indirimleri listeledik.

Ayrıca Bkz.Amazon Bahar Fırsatları’nda indirime giren televizyonlar

Tüm indirimler: Amazon Bahar Fırsatları

Amazon'da indirimli dizüstü bilgisayarlar

İndirimli bilgisayar donanımları

İndirimli gaming ekipmanlar

İndirimli monitörler

• Çok da uygun değil fiyatlar.

• MSI Geforce RTX 4070 TI Ventus 3X 21bin lira.

• Normal fiyatına epey bir indirim olmuş gerçekten!

Amazon'da bilgisayar kategorisinde öne çıkan indirimler!
  • 3060 TI aşırı pahalı değil mi ya? Yarı fiyatına 6700XT var daha iyi 3060TI'dan.

• amazon
    Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo (8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B085DR8STN?ref_=cm_sw_r_apann_dp_36M0K66RWW76MAZ6EDV9

Ürün fiyatı iç piyasaya göre uygun.
    Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak ; bu ürün ekran kartını bağlamak için tek başına yeterli mi? Yoksa 24pin lik te gerekiyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ebukas kullanıcısına yanıt

artık indirimler, kampanyalar falan kandırmaca.

sene 2011-2012 falan, o zamanlar vatan bilgisayar her haftasonu %25 indirim yapıyordu. yalnız yaptıkları indirimler gerçek indirimlerdi. dip fiyatın üzerine %25 indirim yapıyorlardı. dibin dibini görüp hücum ediyorduk mağazaya. millet az 6950'li i5 2500k'lı sistemler toplamamamıştı.Amazon'da bilgisayar kategorisinde öne çıkan indirimler!  bu arada dolar kuru 1.75 tlydi o zamanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 28 Mart 2023; 23:6:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 14K ya 6700XT'li full sistem var kafayı yemiş bunlar yahu.

https://www.gaming.gen.tr/urun/265451/cyber-dual6700xt-intel-i5-12400f-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

• Bu indirim muhabbetini çoğu insan yiyor, eskiden ben de haftasonu indirimi altında az daha sony bayisinden kamera alecaktım, son anda kurtuldum. O anda hemen açıp temefonu filatına bakamadım tabii😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon hiç indirim yapmasa da birşey değişmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.