Bildirim
Amazon'da bilgisayar kategorisinde öne çıkan indirimler!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çok da uygun değil fiyatlar.
-
MSI Geforce RTX 4070 TI Ventus 3X 21bin lira.
-
Normal fiyatına epey bir indirim olmuş gerçekten!
-
3060 TI aşırı pahalı değil mi ya? Yarı fiyatına 6700XT var daha iyi 3060TI'dan.
-
amazonLian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo (8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu)https://www.amazon.com.tr/dp/B085DR8STN?ref_=cm_sw_r_apann_dp_36M0K66RWW76MAZ6EDV9
Ürün fiyatı iç piyasaya göre uygun.
Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak ; bu ürün ekran kartını bağlamak için tek başına yeterli mi? Yoksa 24pin lik te gerekiyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
artık indirimler, kampanyalar falan kandırmaca.
sene 2011-2012 falan, o zamanlar vatan bilgisayar her haftasonu %25 indirim yapıyordu. yalnız yaptıkları indirimler gerçek indirimlerdi. dip fiyatın üzerine %25 indirim yapıyorlardı. dibin dibini görüp hücum ediyorduk mağazaya. millet az 6950'li i5 2500k'lı sistemler toplamamamıştı. bu arada dolar kuru 1.75 tlydi o zamanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 28 Mart 2023; 23:6:18 > -
14K ya 6700XT'li full sistem var kafayı yemiş bunlar yahu.
https://www.gaming.gen.tr/urun/265451/cyber-dual6700xt-intel-i5-12400f-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
-
Bu indirim muhabbetini çoğu insan yiyor, eskiden ben de haftasonu indirimi altında az daha sony bayisinden kamera alecaktım, son anda kurtuldum. O anda hemen açıp temefonu filatına bakamadım tabii😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon hiç indirim yapmasa da birşey değişmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çok da uygun değil fiyatlar. |
Normal fiyatına epey bir indirim olmuş gerçekten! |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X