Bildirim
Amazon'da dizüstü bilgisayarlarda dikkat çeken fırsatlar!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Lenovo almayın aman. 43 yaşındayım, yıllardır ekranın önündeyim, hayatımda gördüğüm en kötü tn paneli kullanıyorlar. Sıfır aldığın laptobu 3 ayda zor sattım pişman oldum. Uygun fiyata aldanmayın netten görünmeyen yerlerden çalıyorşar ucuzlatmak için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 adet lenovo laptop aldım hiç bir sıkıntısını görmedim bende 60 yaşındayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragonReddevils -- 4 Eylül 2024; 21:4:54 > -
#Reklam
Celeron n4020 işlemci cihazın işi zor millet biraz daha para ekleyip diğer modelleri alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar değişmiyor aslında absürt seviyelere çekilen rakamlar bir miktar geri alınıyor bunun adı da indirim oluyor.Bu fiyatları takip eden akakçe,cimri gibi uygulamalar var buradan ürünlerin fiyat analizlerine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız...
Hocam konu dışı müsaadenizle birşey sormak istiyorum. Bende 40 yaşa merdiven dayadım. 60 ında kuş ötüyor mu? İş görüyor mu?
Laptopta lenovo kadar stabil ürünler üretebilen marka yok maalesef. Kronik sorunlu modeller olabilir arada. Ancak diğerleri gibi şarj, ısınma, soğuk lehim gibi yaygın arızalar olmuyor kolay kolay. Ekran kalitesi fiyata göre değişir elbet. Bunu alırken siz araştırıp terchinizi yapmalısınız. 2012'de aldığım z585 ile halen yazılım geliştirmekte ve multimedya, ofis işlerimi rahatlıkla halletmekteyim. Hatta uzun yıllar orta ayarlarda cs go, crysis, farcry ve onun ayarında oyunları da oynadım sıkıntı yaşamadım. Dediğim gibi bazı üretim hatalı modelleri oluyor dönem dönem. Onun dışında Lenovo'da sorun yaşadığını söyleyen ilk kez sizi gördüm.
Keşke eski Lenovom olsa. Bu asus un tuf serisi berbat ve ışık sızması var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
3 adet lenovo laptop aldım hiç bir sıkıntısını görmedim bende 60 yaşındayım |
Lenovo almayın aman. 43 yaşındayım, yıllardır ekranın önündeyim, hayatımda gördüğüm en kötü tn paneli kullanıyorlar. Sıfır aldığın laptobu 3 ayda zor sattım pişman oldum. Uygun fiyata aldanmayın netten görünmeyen yerlerden çalıyorşar ucuzlatmak için.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X