Bildirim
Amazon'da Xbox Series S oyun konsolu indirime girdi!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
az bişey daha koyarım series x alırım sarı sitede bolca var
-
ne kadar?
-
3.500e siparişi iptal etmiştim oyun yok diye bilseydim alır satardım direkt hala indie çöplüğünde gezmek için güzel cihaz 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2022de tr garantilisini 6000e aldım ondan önceki sene 3500e aldılar bu ne fiyat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir asgari ucretli calisanin su cihazi bir ayda alamamasi cok koyuyor.
Ohaaa
Bumu play station 5 mi arkadaşlar
Playstation 5'le kıyaslanabilecek bir cihaz değil. ps5 çok daha güçlü.
bunun özelliği daha ekonomik ve ufak, taşıması kolay olması
-
gamepass'ede baya zam geldi artık geçti series s dönemi.
-
Bu iyi.
-
Merhaba arkadaşlar,Elimde Sıfır var Yurt dışından geldi 1adet var sorunsuz denendi cihaz kutusunda 8500₺ isteyen ulaşabilir Yer istanbul
PS 5 in muadili Series X,
Microsoft da Sony i tokatlar...
Ps5 muadili Xbox one dır.
@BlacK SeA StorM 61
Yok daha neler
Ps5 muadili Xbox 360 tır .(!)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 5 Eylül 2023; 17:24:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zuhahaha nereye tokatlıyor 3 tane exclusive oyunu ve çerçöp dolu gamepass’i ile mi? Kontrolcünüze yedek kalem pil almayı ihmal etmeyin mazallah bitiverir pili. 😂
Yuh be kardeşim yuh be! Şu fiyata indirim diyecek hallere düştük. 2020'de 3500 TL'ye aldığım konsoldu bu yazıklar olsun
Kutucuk.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
2022de tr garantilisini 6000e aldım ondan önceki sene 3500e aldılar bu ne fiyat
|
Bir asgari ucretli calisanin su cihazi bir ayda alamamasi cok koyuyor.
|
PS 5 in muadili Series X,
Microsoft da Sony i tokatlar... |
2020’de dolar 8 küsur liraydı şimdi 27 lira. 3,5 katına çıkmış, konsolun fiyatı da öyle. O zamanlar aldığım bir gıda ürünü 5 kat zamlandı bu süre zarfında, elektronik 3,5 kat zamlanmış gayet normal. Bu şaşkınlıklara, tepkilere anlam veremedim. Başka bir ülkede mi yaşıyordunuz ki?
|
Bu yazdıklarına kendin inanmiyorsun seni çılgın sen 5 dakikada oyuna girerken ben 10 saniyede oyuna giriyorum sırf bunla bile ps4 pro cihazını havada 50 takla attirir Xbox Series S
|
Bu arkadaşı dinleyip PS4 Pro falan almayın sakın, millet Starfield oynarken Skyrim'de yükleme ekranı izlersiniz.
|
Yükleme ekranında kontrolcüyü şarja takmaktan iyidir :))
|
Playstation 5'le kıyaslanabilecek bir cihaz değil. ps5 çok daha güçlü. bunun özelliği daha ekonomik ve ufak, taşıması kolay olması |
Zuhahaha nereye tokatlıyor 3 tane exclusive oyunu ve çerçöp dolu gamepass’i ile mi? Kontrolcünüze yedek kalem pil almayı ihmal etmeyin mazallah bitiverir pili. 😂
|
Benzer içerikler
- ses yükseltme programı
- spotify apple music aktarma
- tv kumanda uygulaması
- instagram müzik ekleme
- telefonu webcam olarak kullanma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X