*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir. |
Bildirim
2022de tr garantilisini 6000e aldım ondan önceki sene 3500e aldılar bu ne fiyat
|
Bir asgari ucretli calisanin su cihazi bir ayda alamamasi cok koyuyor.
|
PS 5 in muadili Series X,
Microsoft da Sony i tokatlar... |
2020’de dolar 8 küsur liraydı şimdi 27 lira. 3,5 katına çıkmış, konsolun fiyatı da öyle. O zamanlar aldığım bir gıda ürünü 5 kat zamlandı bu süre zarfında, elektronik 3,5 kat zamlanmış gayet normal. Bu şaşkınlıklara, tepkilere anlam veremedim. Başka bir ülkede mi yaşıyordunuz ki?
|
Bu yazdıklarına kendin inanmiyorsun seni çılgın sen 5 dakikada oyuna girerken ben 10 saniyede oyuna giriyorum sırf bunla bile ps4 pro cihazını havada 50 takla attirir Xbox Series S
|
Bu arkadaşı dinleyip PS4 Pro falan almayın sakın, millet Starfield oynarken Skyrim'de yükleme ekranı izlersiniz.
|
Yükleme ekranında kontrolcüyü şarja takmaktan iyidir :))
|
Zuhahaha nereye tokatlıyor 3 tane exclusive oyunu ve çerçöp dolu gamepass’i ile mi? Kontrolcünüze yedek kalem pil almayı ihmal etmeyin mazallah bitiverir pili. 😂
|
Playstation 5'le kıyaslanabilecek bir cihaz değil. ps5 çok daha güçlü. bunun özelliği daha ekonomik ve ufak, taşıması kolay olması |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Playstation 5'le kıyaslanabilecek bir cihaz değil. ps5 çok daha güçlü. bunun özelliği daha ekonomik ve ufak, taşıması kolay olması |
gamepass'ede baya zam geldi artık geçti series s dönemi. |
Bu iyi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 5 Eylül 2023; 17:24:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |