Bildirim
Amazon'daki 30 ve 50 TL Altı Ayakkabılar ve Lotto'nun 85 TL Altı Ayakkabıları (Bitti)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bot sepette 150 tl oluyo malesef ben alamiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kinetix botlar stok yok kaldır hocam. 1 adet gözükenler alınmıyor.
botları gömmüşler hemen -
teşekkürler kum rengi kaptık -
-
Deri sağlam bir bota ihtiyacım vardı, ilaç gibi geldi teşekkürler hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bergkamp1903 -- 22 Kasım 2019; 0:20:10 >
46 numara yok
tesekkurler 3 çift memory foamlu (amf yazıyor) lotto kaptım. 1 numara buyuk alın genel tavsiyesi var lottoda.
Teşekkürler hocam gönderdiğiniz ürünleri almasam da birçok terlik vs aldık. Hâlâ paranın değerli olduğunu hissedebilmek güzel:)
Eyvallah. Gece gece para harcattirdin :)
Ya bu amazonda ödeme sayfasında kargo ücreti ödemeye yansımıyor mu?
Kart bilgilerini girdim Ödeme tutatının toplamı hala 24 TL görünüyor. Kargo var mı yok mu anlamadım
Ürün şu:www.amazon.com.trServer Busyhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07LC1XZH7/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1&psc=1
-
siparişi geçerken ayakkbının stoğu bitti ya kredi kartından onaya tıkladım hata verdi. şansımın içine edeyim -
Kunduruda 42 numara giyiyorum, t3981 modelinden 43 numara sipariş geçtim büyük gelir mi sizce?
İade de kargo ücreti ödeniyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: cggs1234
Kunduruda 42 numara giyiyorum, t3981 modelinden 43 numara sipariş geçtim büyük gelir mi sizce?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler gecen sefer ki Amazon'da ki Lotto olayini hatirlayanlariniz vardir. Urun model numarasina gore mi yoksa resimde ki ve baslikta ki urune gore mi siparis verelim? Cunku hâlâ duzeltmemisler
Hocam teşekkürler ;)
gecen sene lotto Zenith tarzi ayakkabidan almistim az birsey buyuk geldi kaliplari buyuk fakat daha kotusu begenmedim zemini sertti ve ayakparmagim ayakkabinin ustune gelince acitiyordu yapisi sert olduğunda.
Altida ustude Rahat ayakkabiya alisinca bunu sevmedim aslında fiyatı kadar ederide zaten
Ödenmiyor hocam.quote:
Orijinalden alıntı: ririii
İade de kargo ücreti ödeniyor mu?
Alıntıları Göster -
Lotto, Adidas ile kıyaslandığında aynı numara mı almak lazım?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
46 numara yok
|
Benzer içerikler
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- unify parfüm erkek yorum
- bim kokoreç fiyat
- beşler nostalji sucuk
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X