Şimdi Ara

Amazon'dan Aoc 2460PF Almak istiyorum Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, amazon üzerinden bahsettiğim ürünü almak istiyorum.
    Sitede 196$ olarak görünüyor Türkiyeye kargolanıyor.
    Öncelikle sormak istediğim neden gümrük ücreti eklemiyorlar yada ben mi yanlış biliyorum, bana sadece 196$'a mı gelecek yardımcı olur musunuz

linki şuraya bırakıyorum;https://www.amazon.com/AOC-G2460PF-1920x1080-Adjustable-DisplayPort/dp/B01BV1XBEI

Yorum yazan herkese şimdiden çok teşekkürler

• Her şey dahil böyle;

Amazon'dan Aoc 2460PF Almak istiyorum Yardım!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için çok teşekkürler, peki ücretsiz taşıma olsa çok çok ucuza gelecek o halde,ürün fiyatnın aynısını taşımaya ödetecekler :)
  • devilburak123 D kullanıcısına yanıt
    Freesync önemli değilse gameekstra'da indirim var şu an.

https://www.gameekstra.com/urun/aoc-24-g2460fq-1ms-144hz-monitor-1
  • Freesync önemli Rx470 kullanıyorum, aslında türkiyeden almak istemiyorum yurtdışı daha cazip olur diye tahmin ediyorum ama nasıl olucak bilmiyorum :)
    Monitör yurtdışından alınması sağlıklı olmayan bir ürün.. Yolda izde başına birşey gelebilir. Kutu içinden sorunlu çıkarsa tekrar göndermen falan oldukça uzun işler..

Bu cihazlar ülkemizde zaten 1000 tl civarında.. Azıcık daha ver üstüne, git bir teknoloji mağazasından al. Görerek bilerek al. Teşhir kalan ürün varsa hatta ve sorunsuzsa indirim de yaptırtırsın iyice ucuza gelir.. Hem mis gibi ürün kullanırsın hem de kafan rahat olur.. Bir sorun olursa da servisi, muhattabı falan oldukça kolay şekilde çözmüş olursun..

Hiiç bulaşma yurtdışına..
  • dancerboy14 kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler, aslında haklısın. Fakat şu anda 1000tl üzerine çıkabilecek bütçem yok. Türkiyede 1150tl civarında fiyatı. Yurtdışından 850-900e getirebilecek olsam almayı düşünüyorum aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amazon dan ayakkabı almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Arada çok fark yok.. Türkiyede çeşitli yerlerden, kampanyalarla indirimlerle alabilirsin o fiyatlara. Yurtdışına hiç bulaşma..
  • dancerboy14 kullanıcısına yanıt
    Türkiye içi 1000tlye kadar kabulum, tavsiye edebileceğiniz neresi var alışveriş için?
  • Türkiye de vatan dışında bir yerden alacaksan amazondan almanla aralarında bir fark yok iade süreci, kargo süreci derken yaklaşık aynı süreye gelecek zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon çıldırmış. Bu ürün vergi + kargo olarak 100 dolara mal oluyordu. 300 dolara geliyordu kısaca her şey dahil. Şuan çıldırmış amazon. Hayvan gibi kargo ücreti istiyor.
    Tam olarak ne istiyorsun?
  • Gerçekten amazondaki fiyat çok uçuk, normal koşullarda en az 150-200tl fark oynaması gerekir ama malesef.. (amazon ile türkiye arasında sadece 80-90tl fark var şu anda) Şimdilik beklemedeyim. 2.El bakmayı da hiç istemiyorum. Teknolojide 2.ele ısınamadım hiç.
  • hocam amerika için o fiyat normaldir. Gümrükten ziyade kargo kısmı fiuatı yükseltiyor. Amazon.de yada amazon.co.uk burdan bir bak. daha uygun seçeneklerle karşılacaksınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.